LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 22
silvia_d spune:
Joy-mamaica eroina,EURESPALUL NU e bun pentru secretii,el e anti-tusiv,adica opreste tusea...da-i mucosolvan,ambroxol,ca sa-l ajuti sa expectoreze...daca dupa episodul asta,peste vreo 3-4 zile ramane cu o tuse seaca,atunci poti sa-i dai eurespal...
MULTA SANATATE LUI RASFATEL_BURTICEL!
Ce-mi doresc eu pe 2007:
-sa fie cel putin la fel ca 2006-unde nu mi-a lipsit nimik:
(parintii mi-au fost aproape,m-au ajutat si m-au sustinut cand eram franta de oboseala);
-sa am puterea sa merg mai departe,adika sa m-apuc odata de sv,ca tot aman
-sa fim sanatosi
-si sa aduca doamne-doamne un bebe,mai pe la sfarsitul anului sa-l punem in "cuib",si sa se "coaca" in 2008![]()
cam asta...
joy04 spune:
SILVIA
muuult de tot ca esti pe faza.
ca am aruncat DIN GRESEALA prospectul de la eurespal si dr mi-a zis sa-i dau dar NU TUSEA aproape deloc atunci.
dr a zis ca fluidizeaza....secretiile.
ma duc ca s-a trezit!!!!
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
LA MULTI ANI FETELOR DRAGI!!!!
Io-s pe aceeasi unda cu Feli si Joy, am petrecut un revelion de pomina
...aseara Sarah exact ca si Chit nu a vrut neam sa se culce - a baut 300 ml de lapte, nu s-a saturat, apoi inca 80 si nu mai vroia, dar tot cu okii cepe era. Nici gand sa pot stinge lumina si pleca din camera ca era scandal monstru. In cele din urma a adormit cu chiu cu vai pe la 23. Asta pana la fix 12 fara 5 minute cand au inceput tiribombele..si cand s-a trezit Titi obosita fiind deja dupa scandalul precedent in niste racnete disperate...jumatate de ora a urlat la greu, fara s-o pot linisti, in brate, in patul mare, cu suzi, nimik, nene, scandal monstru si atat.
Apoi pe la 0.30 cand s-au mai linistit zgomotele a mai bagat un bibe cald de 200 ml de lapte si a adormit cu burta plina ca un greiere bortos - vorba Andei.
Deci am trecut in 2007 si in UE alaturi de bufnitza, incercand s-o linistesc..
Idealul de Revelion, ce mai! Apoi m-am uitat a Tv cu Adila pana la 3 si nani. La anul mi-am jurat ca schimbam placa!
Iar in dimineatza asa s-a trezit la 9 si deja ii pica okii in gura de somn. Dar parca pot s-o culc????![]()
Cam asta e relatarea de pe frontul de nord al tarii. Amu planuim o escapada la Piatra Fantanele, poate-poate gasim ceva zapada de-o sanie.
Pup U all!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

dordia2000 spune:
La multi ani mamici!!! Si mai ales "La multi ani" celor care isi sarbatoresc ziua numelui!!!
La noi a fost perfect cu Stefan. Adica nu l-am culcat pana la 12, a stat cu noi la artificii, am iesit in curte la sor'mea si a admirat focul de artificii din curte si din vecini pana la 12.45 cand tati l-a adormit in 5 min. Apoi noi am stat la masa, la sorcovit(de catre cailalti 2 nepotei), ne-a cantat bunica mea si strabunica copiilor plugusorul...si am stat la TV si la taclale pana la 7.30. dar am noroc de un baiat model care s-a trezit pe la 11.00!
Sa dea Domnul sa fie asa cuminte si anul care vine si poate mai vine si un fratior sau o surioara!!!
Lui Stefan i-au placut artificiile la nebunie, radea si se certa cu ele si cu cainii din curte. Se pare ca ii ies masele la greu...vreo 2 deja au spart cate un coltisor...deci...kg de bale. cu raceala stam binisor, mai tusim un piculetz si ne mai curg robinetele dar....o sa treaca! Vb din ce in ce mai mult, zice cuvinte noi gen "cutzu cutzu", "gadi gadi" etc
Gata despre noi ca poate plictisim...deci...un an nou minunat va dorim alaturi de familie si cei dragi!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
La multi ani!!!, celor care astazi i-si serbeaza ziua de nume, de sf Vasile.
Aseara noi am petrecut foarte bine. Am fost la nasi, 14 adulti si 4 copii. La 12 am iesit afara la artificii, Biancai ii sclipeau ochisorii de bucurie, i-a placut foarte mult.
Apoi am intrat in casa unde am petrecut , fimea a dansat, pana la 2,30 ca Bianca nu a vrut sa adoarma asa ca am plecat acasa, am schimbat ploada si in 5 min tragea pe dreapta. Azi sa trezit la 10,30. Asa am petrecut noi revelionul![]()
Ma duc sa strang prin casa ca e dezastru ca aseara cand am ajuns le-am aruncat in toate directiile.Si pe la 5 plecam iar la nasi ca sa continuam petrecerea si sa mancam desertul ca azinoapte nu am mai stat
Distractie placuta in continuare!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Morgano spune:
La multi ani europenii 
Si Ana model de fata cuminte a avut zgandarici azi-noapte, au puskat unii o petarda la 10 fix in fata porti, s-a trezit in urlete si dupa 40 de min de suparare si suspine neconsolate s-a calmat, am stat cu ea cu schimbul si la 12 toti 4 (si cu mama). Ne-am pupat toti, a luat fata o lingura de pe masa si asa a adormit, cu ea in mana strans sa nu i-o luam. Eu am cazut lata la 2 si m-am furisat la nani, tati si cu mama au stat pana la 3... Au fost artificii pana spre 3, ca avem in vecinatate hoteluri si restaurante.... deh, zona buna, parc aproape, artificii la greu.
Am facut papa super-bun, salata aia cu ciperci facuta si de Ioana, dar in loc de pui am pus file de pastrav afumat, si am lasat printre cipuercile marinate si bucati de gogosari murati.... bestiala. Salata de scoici, somon file cu legume la cuptor, pulpa de porc afumata felii cu rosii, usturoi si ceapa printre ele tot la cuptor, tort de mere... toate retetele de aici de pe forum au fost. .... fte bune toate sper sa le mancam azi ca aseara cu fata uralnd in aparatul de supraveghere si apoi schimb de ture la ea mi-a cam stat in gat. In schimb am baut o tona de sampanie 
Acum pun masa de pranz, am facut ciorba de perisoare cu zeama de varza, Ana va papa piure cu somon...
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
silvia_d spune:
Maoamamamaaaa,Deliuk-ce pregatiri!!!!
Sa stiti fetelor ca la anul se va skimba calimera,nu o sa mai stau asha,popandau,o sa ajut si eu cu ceva,ca kiar m-am simtit prost,a facut mama toate pregatirile,si a mai stat un pic si cu stef,si apoi,tot ea a venit acum sa-l plimbe pe stef,si tot EU ma dau obosita!
Nokiuta,la fel ca tine voi face si eu,la anul:ALTCEVA!poate o bona,poate o matusa,dar vreau sa ma simt frumoasa,sa m-aranjez,sa fiu coketa,sa ma simt sexi,NU sa fac revelu-n pantaloni de casa...
madau spune:
Am "inviat" si noi

Revelionul dupa cum va spuneam l-am petrecut la niste prieteni, Miruna a fost "pe baricade" pana la 12.30, am incercat sa o culc mai devreme...fara rezultat
, asa ca am lasat-o sa stea cu noi, ne-am hizilit, am facut o tona de poze, ne-am cumparat masti decarnaval si mustati...nu va spun cu ce figura se uita Miru la noi...10 adulti care ne prosteam ca niste copii

. La 12.30 dupa ce s-au mai potolit astia cu artificiile am suit-o in masina si am dus-o acasa, am culcat-o imediat apoi am lasat-o cu mama si am plecat inapoi la party. Pe la 4 ne-am intors acasa.. si am dormit ca valizele in gara pana la 10.. Acum am fost pe afara vreo 2 ore si ne-am "refreshat"...si plecam din nou sa terminam de mancat, mai avem inghetata, tortul, ciorbita de vacuta 
Deci per total ne-am simtit bine, ne-am distrat, ne-am relaxat, chiar simteam nevoia
Ripley ce de papa bun ati avut voi..yammmmyyyy
Ma duc sa mai trag cu okiul la poze, acum ca tot sta Miruna cu tati. Va pup
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, 2007!
SPERAM CA SUNTETI CU TOTII BINE, SI VA DORIM CA IN NOUL AN SA VI SE IMPLINEASCA TOATE VISURILE, INDIFERENT DE CAT DE INDRAZNETE SUNT!
noi am petrecut acasa, in 3, pana pe la 12:30, apoi am facut nani... in schimb dupa masa am fost la urat si a fost tare bine... a trecut si anul 2006, sa ne dea Domnul un an cu sanatate si bunastare, si intelegere...
va pupam si asteptam poze de la petrecareti!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb