LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Poze de la revelion.... titlul tot "new album| ca nu vrea cum ii zic io
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Deliuk,ai o minune de fata,mi-a placut cel mai mult ultima poza,cand citeste ea acolo-n pat cartile alea,si se uite"sugubeatza"la ap.foto!
Ce mai,pozeaza ca o domnisorica!
Si mai imi place c-are gatutzul lung!!!
Ce-mi plac fetele cu gatul lung!!Mi se par f.sexi si feminine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

La multi ani fetelor si tuturor sarbatoritilor de azi!!

Noi am petrecut tare frumos revelionul ,pina la 22:00 cu bebe ,apoi la nasii nostri ,ne-am stris cam 16 persoane ,deci a iesit cam balamuc ,muzica tare ,chiuieli etc. ,asa ca a venit politia la usa de vreo 2 ori ..,atunci ne-am vazut nevoiti sa continuam party-ul in alta parte ,ne-am mutat cu totii la niste prieteni si am petrecut pina la 6:30 .
Ne-am trezit pe la 10:30 ,asa ca dupa amiaza am mai tras un pui de somn ,vreo 2 ore ,acu' incercam sa adormim baiatu' ca a cazut acum vreo ora si-i singereaza gingia de sus ,isi tot baga minutele si de aceea nu se opreste ,.aveti vreun sfat pt asta ???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

LA MULTI ANI! si de la noi!!!

Am intrat sa va spun ca noi am petrecut tare bine si frumos, am fost la niste prieteni acasa si ne-am simtit tare bine. Rianna n-a vrut sa se culce prea devreme, a stat si ea cu noi pana am intrat in noul an, apoi dupa 12:30 am reusit sa o adorm. A dormit la prietenii nostri acasa pana la 5 cand am trezit-o noi ca sa plecam spre casa. A stat treaza pe masina, dar dupa ce-am ajuns i-am dat putin lapte si-a dormit pana la 10:30. Suntem relativ odihniti, poate mai bagam o tura de somn dupa-masa cand se va culca si ea.

Ne-am uitat la ProTV si TVR international, am vazut primirea in Uniune, artificiile din Piata Universitatii - tare frumos.

Pupici si An Nou fericit!!

poze Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

A adormit Titi dupa o ora de chin...deci ma apuc de facut ultimul subiect de LMA....pentru mezina gastii!

Gata, am si terminat: LMA MEZINA GASTII

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Mamah mamah!

Ce de copilasi petrecareti!

DRAGI MAMICI SI PRIETENE EUROPENE, VA DORESC SI EU UN AN NOU FERICIT, SANATATE, BUCURII CU DUIUMUL, IMPLINIREA A CAT MAI MULTE DORINTE, COPILASI SANATOSI SI FERICITI IN JURUL NOSTRU SI SOTI IUBITORI SI "INFLACARATI"...

Si la noi a fost cam ca la multe din voi...cu copilul greu de adormit.
La 11 si/a prins degetul la capacul de la pian motiv pentru care a urlat vreo 20 de min ca din gura de sarpe. L/am pansat pt prima data si m/am distrat la culme de faptul ca era ingrozitor de grijuliu cu "papusica" de pe deget. Pana l/am adormit si am bagat ceva la ghiozdan s/a facut 12. Artificii?...slab in zona alor mei pentru ca stau la casa ca la sat aproape, si cine da bani pe dinalea?

Ei, a fost misto pana la urma dar imi doresc cu disperare sa ma duc la un chef bomba!

Mah fetelor! Daca ati sti cat am mancat de sarbatorile astea?/?
Groaznic de mult! M/am ingrasat 2 kg!
Dar m/am si relaxat total si acum urmeaza sa intre lucrurile in normal si sa raman iar sg cu Aronu acasa si mi/e o groaza!

Si ce bunatati am vazut eu in poze la Ripley???Oh Doamne! Vin dupa retete!
Iar la frigider imi sta capul!
Ma duc sa vad ce mai gasesc bun pe acolo!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, iti multumesc de subiectul de LMA!!!

Fetelor, cum va spuneam, eu am petrecut noaptea dintre ani departe de puiutza mea ! A fost frumos, insa nu am fost pe deplin fericita din cauza ca nu am avut-o langa mine ! Daria a fost cumintzica fooc!
In seara asta am avut un alt party - bal mascat! Pun si poze .... maine sau, mai sigur, poimaine ... Petrecerea de rupere a turtii o vom face pe 6 ianuarie!

Feli, tu vii sambata la Buzau?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Mamici, la Clubul scutecelor a venit grupa mica de nov-dec 2006, nu-mi vine sa cred!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia ma duc la botezul feteie mici a nasilor mei, dar la Patarlagele, nu la Buzau. Nici nu stiu cum voi face, ca la 2,30-3 e botezul, cica pe la 4-5 masa (iar in buna traditia a romanilor pe la 6-7), iar la 8, maxim 9 sa fim acasa ca plange chiti dupa ma-sa, pai ce chef e asta? Mai, mai, nu am avut niciodata noroc la petreceri, intotdeauna se intampla ceva. Ei, lasa, sanatosi sa fim!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

SORCOVA VESELA
SA TRAITI SA-NTINERITI
SI MAI MULT SA VA IUBITI!

SI eu care vroiam sa ma laud cu una bucata copil integrata live Vad ca toti au avut miscorici in seara de Revelion!
Noi am fost la niste priteni care au o fetita de 6 luni. De la 21 la 24 m-am chinuit sa o adorm pe Maria, care sarea ca o caprita prin pat si nu a vrut neam sa adoarma, asa ca am trecut in noul an impreuna.
A dormit in 2 secunde la ora 1 si cine era treaza la ora 7.30?

Noki, bravo pt Titilika mica si desteapta.
SI eu ma minunez cate poate retine Maria de la o zi la alta.
pupice si relaxare placuta azi!

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput