LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai, pe cand am zis ca am scapat un pic de necazul cu dintii ca doar cei doi de sus tocmai ce au aparut, iaca o luam de la inceput. Azi-noapte s-a trezit Rianna de vreo 3 ori si a plans de numa'-numa'. Nu s-a potolit decat cand i-am pus ceva gel pe gingii si am adormit-o in brate.
In rest... fata mea bolboroseste de zor de cateva zile ("de 3 zile-ncoace gura nu-i mai tace...") E atat de dulce!! Si inca ceva ce ne-a dat gata: ne-a pupat si pe mine, si pe taica-sau! Pana acum nu-si pupa decat iepurasul, dar acum ne-a pupat si pe noi. Sa ne topim, nu alta! A inceput sa se tarasca bine in 4 labe, se joaca frumos cu jucariile (si cate 2 ore, daca o las) si adora in continuare Baby Einstein. Gata, m-am laudat destul

Pentru 2007 imi doresc (deocamdata):
- sa fim sanatosi, linistiti si bucurosi
- sa reusim sa mergem in Romania macar o luna de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Joy: nasol cu puiutzul. Imi pare rau! Sanatate multa!
Si noi suntem cu niste muci, mama mama! Dar fara febra ceea ce e bine!

Eu imi doresc:

-sanatate multa la toata lumea (familie, prieteni...)
-armonie in familie
-sa invatam sa ne iubim unii pe altii si sa ne respectam mai mult (pentru ca nu prea stim)
-si sa gasim ceva ajutor (pt printisor)
-ahh, si daca nu imi doresc prea mult, poate sa ma mai pot duce si eu in lume ca zici ca is legata de casa la un vernisaj, concert, prajiturica si cafea, cumparaturi si toate celelalte placeri
-de/abia la anul bb2

pupici

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello si de la noi

Azi am avut o tona de treaba, facem rev la niste prieteni si am vrut sa terminam cu toate mancarile de azi, maine mi-am propus sa ma ingrijesc numai de mine. Nu va urez de azi, ca mai vreau sa am un motiv "intemeiat" (in fatza lui tati) sa intru si maine..deh dependenta

Ptr anul viitor imi doresc asa:

- sanatate ptr toata familia
- multa putere ptr tati care munceste cat 10 ca noi sa avem tot ce ne trebuie
- sa ne mutam in casa noua
- un bebe in burtik

In rest..io-s multumita cu tot ce am realizat anul asta, sper sa reusim sa realizam macar tot atat si e perfect.

Joy sanatate multa, si la anul sa fiti mai cuminti si sa dormiti mai mult!

Buluci bine te-am mai auzit..chiar si asa telegrafic

In final am si eu una bucata intrebare intrebatoare si de mare importanta...laptele Parmalat asta ptr copii contine printre altele TAURINA, io stiam ca asta e energizant sau asa ceva..oare o fi ok???? Voi ce ziceti, sa nu dau din lac in put...adik in cazul asta mai bine trec pe lapte de vaca si gata, nu vreau sa-i fac rau.

Va pup si ne auzim maine....fug la mandra ca demoleaza casa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sarumana de urarile de sanatate.

cred ca mi s-a stricat termometru'.
imi arata la pitic 38.8 in conditile in care doar fruntea ii este un pic calda.
si la mine arata 36.5...il pun si lui cristi sa vad ce reptila este si el.

e buna batista asta, dar urla fetelor de ti se rupe inima.
si normal ca nu-i pot face ca lumea, adica ar cam trebui miscata, rotita usor in nasuc aia.
DAR, macar ii dezradacineaza!!!!!
acum i-am facut inca o tura, am luat doar un pic, dar restul i-au curg in gurita, a inceput sa tuseasca...pana a vomitat!!!

amu ma duc sa fac si eu maioneza..am o leneeee si o oboseala in mine....

pentru 2007:
- sanatate
- odihna, relaxare, nopti dormite.....
- o bebitza (cu toate ca ma gandesc ca este taaaare greu singura, dar ma descurc eu cumva)
daca le-as avea pe astea...as fi FERICITA SI IMPLINITA

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU uite aici:

Nume : Taurina

Firma : Nutrimaxx

Descriere :

Taurina este o substanta ce se gaseste in oua, peste, carne si lapte si este materie prima pentru toti ceilalti aminoacizi. Taurina si lecitina sint necesare pentru digestia grasimilor, previn formarea calculilor biliari, favorizeaza absorbtia vitaminelor liposolubile, imbunatatesc starea de sanatate a inimii, asigura suportul necesar sintezei neurotransmitatorilor si au efect protector asupra creierului.
Mod de utilizare:
Se recomanda administrarea a 0,5 -1 g inainte uneia dintre mese (eventual impreuna cu 0,5-2 g lecitina, pentru un efect mai bun). Masura din interiorul flacoanelor, rasa, contine 1 g de pudra.
Recomandari:
- imbunatateste digestia grasimilor;
- amelioreaza sanatatea creierului;
- efect benefic asupra inimii;
- asigura materie prima pentru productia altor aminoacizi;
- efect antioxidant;
- creste mobilitatea spermatozoizilor;
- efect benefic in epilepsii, hipoglicemie, anxietate, hipertensiune arteriala.

Ingrediente:
L-Taurina

Categorie : Aminoacizi

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Intrebare din nou:BE contine si imagini sau e numai audio?Ca eu n-am imagini...

Fiica-mea desfce capacele la sticlele de apa minerala si le tot vara in gura.Atunci le-am bagat in ceai de pelin si cand i le-am dat am vrut sa o si filmam cum se stramba.Baga capacul in gura si trage un zambet cu gura pana la urechi...noi, ia uite, ne-a stricat filmuletul....bun,introducem din nou capacul in pelin, de data asta cu constiinciozitate, iar i=l dam, alte zambete si linsaturi....si asa s-a epuizat o varianta de intarcare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Si noi ne inscriem in categoria celor cu nopti nedormite si cu urlete, de trei zile se vaiata mititica de numai poate, azi noapte s-a trezit de foarte multe ori plingand, ii iese o masea sau tare imi e ca amandoua ca ambele gingii sunt umflate rau de tot.Dimineata am vazut ca a si spart un pic gingia, azi a fost foarte agitata desi i-am dat cu babyorajel, numai vrea sa doarma...of abia astept sa ii iasa odata.
Fetelor am castigat o camera video , aseara am primit mesaj de la cosmote.Nici nu stiam despre ce tombola e vorba si uite ca m-am imbogatit...sunt foarte fericita, acum o sa o pot filma pe piticoata mea

joy, multa sanatate lui vladut si tie un an cu multe nopti linistite si dormite

bicasa e, alexia ma uimeste cate poate sa inteleaga sunt lucruri pe care nu i le-am spus si stie de ele.Si la fel ca si Sma are ce are cu ursuletii sunt favoritii ei..ii pupa si ii roade toata ziua

mara, ce am deschis eu avea numai audio.

ela, mie mi-a placut insa fii-mea e de alta parere

Pentru anul 2007, eu imi doresc:

-sa fiu o mama buna
-rabdare, intelepciune, putere si energie
-sanatate, liniste sufleteasca si iubire
-sa imi iau examenele la facultate
-sa revin la greutatea de dinainte de sarcina, sa pot sa revin la garderoba mea (size 38)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Salutare fetelor
Io iar sunt pe fuga, ca am piftia la fiert si o gramada de alte treburi incepute, dar imi las calculatorul deschis asa ca sa ma simt aproape de voi.
N-am citit nimic din urma, dar am vazut ca va propuneti multe pentru anul viitor. Eu astept sa am cateva minute(mai multe) libere, sa-mi iau agenda si sa le scriu intai acolo.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele, LA MULTI ANI cu sanatate si iubire si putere pentru Anul Nou!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

CRACIUN 2006

DECEMBRIE2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Eu nu va urez inca nimic, pt. ca mai intru si maine. Revelionul de anul asta il petrecem in familie. :) Adica noi 3. La anu' mi-am propus sa mergem si noi la hotelul de gheata.
Maine pe la 7 seara o sa mergem la socri si poate trecem si pe la o matusa draga sa o luam cu noi, apoi acasa la noi.
Acum noi ascultam colindele calugarilor gregorieni. Superbe. Creaza asa o atmosfera....

Mergi la inceput