LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
Buluci spune:
mesaj telegrafic de la Buluci:cu liniutza de la capat
-mi-e tareeeeeeeeee dor de voi!
-multumim din sufley ptr urari
-Taniuk m-ai facut sa pling
-am petrecut frumos dar am avut o mica problema de sanatate cu soacra:a cazut in biserica si si-a zdrelit rau de tot gingia
-poze de la ziua simonelului voi pune cind ajung in Baku
Va doresc un 2007 plin de realizari, bucurii, sanatate,si tot ce va doriti sa devina realitate!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
felicia74 spune:
hello, Buluci! Imi pare rau de soacra-ta, stiu ca e femeie buna, of, ce-o fi avut?
Deocamdata nu dau drumul la urari, ca nu scapati nici maine de mine
Dar vreau sa va spun ce mi-am propus ptr anul ce vine:
- sa ma mut la 3(-4?) camere;
- sa conduc si pe drumuri publice, nu numai in parcul Politehnicii;
- sa mancam mai sanatos (eu si Doru ca chiti deja o face);
- sa mergem in vacanta mai des.
Cam atat, dar poate imi mai aduc aminte ceva
Voi ce va propuneti ptr 2007?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
stefanalex spune:
Multumesc inca o data tuturor mamicilor pentru urari.
FELICIA 74 Ne dorim ca in 2007 :
- sa fim cat mai mult impreuna
- sa ne luam examenele pe care le avem de dat
-sanatate
felicia74 spune:
Joy saraca de tine,, iar? Multa sanatate Vladutzului!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
simona dragusin spune:
Va pup fetelor !
N-am citit nimic din urma..recuperez pe seara dar am vrut sa va spun ca avem o maseluta!
Adica 4 coltisori zgirieciosi.
Nu stiu cum a aparut ,n-am fost pe faza si nici Patri nu a avut reactii ca la dintisori..
MAI VIN !
SIMONA si PATRICIA
joy04 spune:
FELI da, iar...mor de ciuda ca nu stiu de unde naiba a furat-o.
ca la ELA cand am fost Uka era ok, apoi am mai fost la cineva in vizita si la fel nu era racita...doar de pe strada...se poate si asa.
se pare ca scapam de antibiotice. nu mai face febra, doar asa un 37.5, dr a zis ca pana in 38-38.2 sa nu-i dau antitermice sa las organismul sa produca anticorpi.
acum si-a dat drumu si la muci, adica are o nara care chiar curge continuu si parca numia haraie asa de rau. tot mai sunt acolo ascunsi, dar il chinui mai tarziu cu batista minune.
gata ca m-am intins....
sa raspund la poll-ul ANDEI: al meu papa cam 2 masuri/zi de cereale in laptele de seara. si rar de tot in fructe.
(pe care nu la mai papa cum papa copilasii vostri)
lapte bea cam 500ml/zi si in medie 250 ml/noapte.
fagaras, crema de iaurt milli...branzica telemea din aceia nesarata, cate putin in fiecare zi.
si cascaval..mai rar ca nu-i mai place.
CAMELIA la tine ma gandeam ieri si la DARIA ca-i ultimul bebelus de pe aici.
restul sunt copilasi.
nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an si 9 luni de sarcina...i nu-mi pot imagina viata fara el.
mai, al meu copil spune TACI. dar, la jucarii spune taci si arata si palma, chiar le da cate una.
si noi nu i-am aratat niciodata palma, doar am faut cu degetu in semn de NU.
gataaaaaaaa am fugir la o gurita de cafea.
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
quote:
Originally posted by simona dragusin
dar am vrut sa va spun ca avem o maseluta!
Adica 4 coltisori zgirieciosi.
Nu stiu cum a aparut ,n-am fost pe faza si nici Patri nu a avut reactii ca la dintisori..
SIMONA si PATRICIA
asa as vrea si eu...mai stiti de ANDAcand zicea ca facea poetu balta de balute??? asa si fimiu. intreaba cristi azi: de unde-s darele astea de apa?????
de la pitic erau. ziceai ca ai stropit pe hol. ti se uda bine de tot piciorul/
SIMONA la mai multe masele fara reactii....nasoale.
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
catutza spune:
Buna!
Acum am putin timp si eu. Am terminat sarmalele si piftia, mai am de facut o prajitura.Maine restul ca sa fie mai proaspete.
Am fost ieri in cora, maare agitatie dar ne-am descurcat binisor, am gasit ce am vrut.
Pentru la anu i-mi doresc asa:
-sa fim sanatosi cu totii
-sa rezolv cu fata (adica sa vad cine va sta cu ea cand incep munca)
-sa mergem in concediu 2saptamani ca sa ne relaxam la maxim.
Fug la bucatarie si mai revin
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Morgano spune:
Joy pup si sanatate
Simona.... fete mari maselate
Pt. anul 2007:
- sanatate si armonie in familie si celor dragi
- mult mai mult timp pentru familia mea
- un bebe
- sa slabesc vo 20 de kg.... desi astea 2 ultimele se bat cap in cap si fireste aleg bebele.
Cum a fost un an fte greu pt noi, desi minunat datorita Anei, imi doresc in concluzie un an bun si atat :)) Nici n-am pretentii ....
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
osteffy spune:
salutare fetelor!
ma bucur sa va regasesc ultima data pe anul acesta ,deh ne auzi la anu ,sanatosi voiosi voinici .......noi suntem bine ,rares sa facut si el bine si acum recuperam cele aproape 2 saptamanicat am stat in casa .Cadouri multe ....nedumerire mare....cei cu toate .....bradul c-am golas adaptat situatiei ,globuri numai de palstic cu care fuge in manuta ,crede ca sunt mingiute .O sa recuperez si eu sa citesc tot ce ati scris ,caci suntem pe fuga .
Acum sa la uram : La multi ani ! si La multe lunite! celor carora nu le-am urat din cauza absentei ,sa cresteti mari ,sanatosi ,voiosi si sa le faceti numai bucurii parintilor.
O sa punem si poze ,dar dupa ce ne linistim..........va las merg sa mai bucataresc ca de maine e rev .si ne ducem si noi cu cele promise ....caci facem rev.in deplasare (adica la 2 blocuri mai incolo) ..........dar de nu acasa.
LA MULTI ANI SI NUMAI IMPLINIRI IN NOUL AN,ALATURI DE CEI DRAGI!
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares