LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
Bic spune:
maria_alexia, la cuptor cum zice Simina sint foarte buni. Nu e nevoie de zahar, dupa parerea mea. Sau cei pe care i-am nimerit eu erau destul de dulci. Cind ma grabesc ii curat, ii tai felii si ii fierb ca pe cartofi normali, dar sint net superiori cind sint facuti la cuptor.
Bey, nu-s ce ma fac cu pitica mea ca plinge de trei zile mai tot timpul. V-am spus ca a avutr febra, ca a avut muci, dar se pare ca nu de-asta plinge. Am fost la doctor sa o verific de otita, n-are. Si totusi ea e neplacut, plinge din te miri ce si se scoala noaptea. Sa fie vreun dinte incapatzinat? Are multi, nu-s ce poate sa-i mai apara. Cineva imi spunea de canini, ca astia ar fi mai durerosi. Of, of, saracutza mea piticutza.
Si acum capitolul laude: eram azi in vizita si Sma a descoperit scarile. Pasiunea ei, ca noi acasa nu avem asa ca se da pe ele cu mare voluptate pe unde le gaseste. Se catara voioasa pe scari cu inca o fetita de trei ani, cind prietena mea le spune sa vorbeasca incet sa doarme cineva sus si face semnul de "shhh". La care Smarandita mea isi ducea si ea degetul la gura si tace milc.
De o vreme e si ea pupacioasa. Ii spun sa dea pupic si ea duce mina la gura si face tzoc. Apoi, depinde de situatie, incepe sa faca tzoc din buze daca vrea sa te pupe. A devenit foarte lipicioasa cu animalutele din plus. Are boala pe ursuleti. Ii ia la piept, ii stringe si le da pupicuri pe bot.
Poate ati observat si voi ca inteleg foarte multe din ce le vorbim. Eu vorbeam cu barbata-miu de suzeta si o vad ca-mi face semn ca vrea suzeta. Azi si-a pierdut un pantof si o intreb "unde ti-e pantoful?" si se duce dupa el.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Nu pot sa vad pozele!
Imi da eroare.
Dar le-am vazut pe cele puze in contul comun.
Ripley, ce mare e Ana! Intr-adevar pare mult mai mare decit alti copii de virsta ei. Si ce frumoasa. Ptiu!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
ionikka spune:
Buna Dimineata la toate!
Camelia: stiu ca l/am chelit. A fost kind of accident!
Si am suferit. Dar...acum!
Tunsa sunt, ca ma tot tund, ca de cand am parul scurt nu imi sta nicicum. Dar imi aranjez sg parul.
Pupic!
Meems: eu ma port ca o adolescenta. De multe ori ma intreaba fratele meu care are 21: "tu fata, cati ani ai?", dar am si momente cand ma simt coplesita si parca am 100.
Ripley: ai vazut ce "prastie" e tzitzi meu, nu?
Doamne! Sti cum se zice: mere, pere si bretele? Ei, ale mele s/au cam facut bretele. Dar eu zic ca a meritat! V/am pupat!
Referitor la lapte: Aron bea fff putin lapte.Tzitzi eu zic ca nu mai e pe post de lapte. Ii dau lapte praf (Nan Junior si Nan 2) in cereale cu lingurita, cu shakeuri de banane, portocale si cateodata cu biscuiti. II cumpar biscuiti de bebe din Cora cu 12 lei cutia. Scumpi! Dar nu sunt f dulci! Si mananca cam 3 pe zi!
Ii mai fac budinci de orez in lapte cu br de vaci. Si mananca aproape in fiec zi un iaurt natur. I/am mai dat si danonino chiar dc stiu ca nu e f bun. Dar vb aceea, e comod! Si ii pun iaurt si br de vaci in pireuturi si "supici".
Cam atat!
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
stefanalex spune:
BIANCA , MARIA-ALEXIAva multumesc pentru urarile voastre.
Mi-am amintit pentru a doua oara cum e sa ai un fiu de un anisor . Sentimentul e extraordinar.
Voi incerca cat de curand sa pun niste poze de la mot.
bianca_mo spune:
stefanalex, multe fete i-au urat lui Alex, la subiectul creat de Maria pt el, la EVENIMENTE...
FETELE CARE ALAPTATI,exact la fel patesc si eu, cred ca imi va fi greu sa il intarc, nu sunt eu pregatita, dar nici nu mai pot continua la NESFARSIT... SPER INCETUL CU INCETUL..
SA AVETI O ZI SUPER!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
joy04 spune:
neata neata.
fetelor fimiu este suparat de alaltaieri noapte. adica mucios si cu febra.
muci din ceia care nu-i pot soate cu pompita. decat la aburi in baie a "cazut" unu la datorie.
febra cat cuprinde in jur de 38.5-38.7; scadea dupa antitermice apoi cam la 2 ore incepea iar sa creasca.
nu dormit noaptea ca se ineca. incepea sa sforaie, nici nu-i putea inghiti, nici afara nu ieseau.
saracutu' mi-a dat marimerul sa-i dau cu el in nas. nu-mi venea sa cred ca-l ducea la nasuc si apoi mi-l intindea mie.
am sunat aseara dr si a zis ca daca mai face si azi febra sa-i dau antibiotic...acum, na, cum nu-l vede...cum naiba doar pt febra ii da antibiotic?
in fine, vad eu ce zice azi cand o sun.
febra a facut azi noapte, i-am dat pe la 04.00 nurofen.
acum are doar 37.5, adica creste intervalul de timp in care incepe sa faca iara febra.
de fapt vroiam sa va zic ca am luat BATISTA BEBELUSULUI. super misto. adica i-a tras piticului meu mucisori. nu multi rau, ca nu-s din ceia curgatori, dar tinanad cont ca noi nu-i puteam scoate DELOC...si acum parca s-a dat drumu la garla.
adica parca avea un dop acolo si nu puteau curge, acum am vazut ca curg un pic si singurei.
dar URLAAAAA cand ma apropii de nasucul lui parca i-a foc. abia il tinem.
i l-am dat in mana, se joaca cu el, isi trage saliva, dar sa nu il pun la nas.
cam asta e, ma duc la treaba
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
ioana_77 spune:
Of, joy, sanatate multa la piticut.
Daca va zic ca am auzit la o mamica de la mine din cartier ca a taiat pompa obisnuita pt nasuc si a atasat-o la aspirator si asa i-a tras nebuniile din nas lui fii-sa... Lumea apeleaza la solutii care de care mai ingenioase in lupta cu inamicii.
Madau, noi suntem numai cu doi dinti in dotare! Se vede un pardalnic de canin sub gingie de vreo luna si nu vrea sa iasa. Plus ca e cam maraita de vreo doua zile, nu-i convine nimic. Or sa iasa toti oadata, sa vezi atunci distractie.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
camelia_daniela spune:
Joy, sanatate multa piticului Vladutz! Sper sa scapati fara antibiotic!
Ripley, la Daria faza cu na-na a retinut-o de cand un vecin zugravea/ renova si dadea gauri in disperare, si pitik mea se speria -ei, atunci ii spuneam eu "ii dam na-na lui nene, ca face galagie ... alea-alea" ! De atunci ea a bagat la cap si cand aude zgomot puternic, sau stiu eu ce alta situatie , arata palmutza si zice "na-na"!
SANATATE MAXIMA TUTUROR COPILASILOR BOLAVIORI ! SA INTRATI SANATOI TUN IN 2007!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
ioana_77 spune:
Ionikka, o nebunie de poze! Sunteti frumosi toti trei, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de celalalt!
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
camelia_daniela spune:
Sperantele ce au ramas sperante
Sa le preia Anul Nou 2007
Decis sa nu ramina cu restante
Acesta este al sarbatorii rost
De-aceea sa petrecem se cuvine
Inchin in cinstea celui care-a fost
Si-n sanatatea celui care vine!
La Multi Ani!!!
P.S. Doamne nu-mi vine sa cred ca majoritatea copilasilor au implinit 1 anisor
si se indreapta catre aniversarea celui de-al doilea !!! A mai ramas pitik mea ...
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)