LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 18
catutza spune:
Roxana , felicitari pentru camera! Sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe filmari de bebelina neastamparata!
Daniela , vreau si eu colinde. I-mi trimiti te rog?
Eu ma tot rog de fimea sa adoarma dar nu am sanse...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Madutza10 spune:
Buna seara!!
Fetelor ,sint tare fericita dar si obosita rau :aseara la 23:45 s-a nascut finutul meu ,am stat la spital pina pe la 2 iar azi ne-am dus din nou ,a nascut la 36 de saptamini dar piticu are 3800 kg ,mici complicatii ,e la perfuzii ,are o anemie cam mare dar o sa fie bine ...,ne rugam cu totii pentru asta ...!Soon voi fi nasica ,e primul copilas pe care-l botez si's tare emotionata!!
Noi sintem bine ,piticu si-a revenit complet dupa raceala ,a inceput sa pape de toate ,supe ,legume ,in sfirsit m-am linistit si eu in privinta asta ,iar la anu' sper sa inceapa sa pape si fructe:))
Mai intru si maine dar va urez de pe acum UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII SI REUSITE!!
Madau si noi cind am inceput cu Parmalat-ul ne-am pus intrebarea : oare de ce contine taurina ??Asta contine si redbull-ul printre altele ,chiar glumeam pe seama asta ,cine stie ..poate prind copii aripi:))) ,bine ca nu l-a tolerat ,acum sintem pe Nan Junior!
Pentru 2007,imi doresc:
-sa fie Orlando sanatos si noi pe linga el
-sa fie finutzu' meu bine si sa-si revina complet sa-l poata lua acasa cat mai repede
-sa-si ia tati masina noua ca de cind a vindut-o pe ultima mi-o tot ia pe a mea ,a asteptat 2007 sa-si ia alta ...:)
-(vorba lu' Madau)sa aiba tati putere de munca ,sa nu ne lipseasca nimic!
Si lista ar continua dar nu vreau sa se supere CEL DE SUS ca nu's multumita cu ce am si vreau prea multe :)))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
camelia_daniela spune:
Pentru 2007 imi doresc:
- sanatate pentru intraga familie;
- sa fiu o mama (mai) buna;
- rabdare/ stapanire de sine;
- intelegere;
- liniste sufleteasca;
- sa reusesc sa-i "croiesc" Dariei o educatie "buna";
- iubire;
- sa nashesc pe cineva;
- sa ne mutam in ap. cu 3 camere;
- bb2 (poate
, nu sunt foarte sigura);
Si, pentru ca nu stiu daca voi reusi sa mai intru si maine, doresc SANATATE MULTA MULTA TUTUROR!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
cristinamh spune:
intram si noi sa spunem "la multi ani" si un an nou de 1000 de ori mai bun ca precedentul! sa avem parte de sanatate, ca-i mai buna decat toate!
celor care petrec de revelion, distractie placuta!
noi stam acasa, am doua nasucuri curgatoare, asa ca nu duc lipsa de ocupatie. plus antibioticu' la 12 ore, asa ca numai de plictiseala nu o sa am parte.
ah, si ca tot mi-am amintit, astept
pt panou, pe craciunei si craciunite. data limita, 15 ianuarie, dupa care consider inchis panoul. puteti trimite si restantele, daca mai aveti lipsa in albumele din urma. dar dupa 15, eu nu mai lucrez la panou, cine doreste, il poate salva, ca va fi forma finala.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
danida77 spune:
Catuta nu pot salva colindele ca e protejat rau de tot cd-ul. :(
Madutza sa va traiasca finutzul, sa fie santos, sa creasca mare si frumos iar la anu' pe vremea asta sa se joace cu Orlando. Sanatate multa mamei lui si sa se refaca repede.
E foarte emotionant sa botezi sau sa cununi pe cineva. Noi avem doar o finutza botezata care are acum 2 ani jumate si e in Italia.
Cristinamh sanatate multa si sa treaca repede nasucurile curgatoare.
Spuneti-mi si mie care-i treaba cu panoul asta ca habar n-am.
cristinamh spune:
http://geocities.com/nov_dec_2005/thumbnails/pg1.htm
asta e panoul...
mare treaba nu e cu el, decat ca trb trimisa poza pt rubricile lui. cine vrea, normal.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
maria_alexia spune:
Pe scurt, din pacate, caci e tare tarziu...
Multumesc pentru sfaturile cu cartoful dulce, de-abia astept sa-l introduc maine in meniu. Si sa-l gust si eu, of course
.
Mara, fisierele cu BE Symphonic Music sunt numai audio.
M-am tot cugetat cu trecerea la lapte de peste 1 an...
Am comparat si compozitia Bebelacului nostru cu Nestle junior, care ne tenteaza (parmalat n-am vazut pe nicaieri). Concluzia ar fi ca NJ are o cu totul alta proportie a proteinelor / lipidelor / carbohidratilor: mult mai multe proteine (dublu fata de Bebelac sau Nan1), jumatate din lipide si tot cam asa din carbohidrati. Cred ca de aici si problemele cu constipatia.
Am gasit acum un site cu tabelul comparativ dintre mai multe feluri de lapte: http://www.saanendoah.com/compare.html
E acolo si observatia despre multa cazeina din laptele de vaca, ceea ce-l face mai putin digerabil decat cel de capra.
Prin alte parti e considerat si laptele din soia ca alternativa.
NJ e mult mai aproape de laptele de vaca decat formulele de bebelusi.
Asta a fost insa doar teoria, in caz ca aveti chef. (N-am citit atata despre alimente in general si atatea etichete cu compozitii in viata mea, cat am citit de cand cu alimentatia puiului.)
Bunul simt ne va face sa-l obisnuim cu laptele de vaca. Noi deocamdata suntem la 2 biberoane cam de 180 ml de Bebelac pe zi si asa ramanem pana la vaccinul de 1 an, care va fi pe la inceputul lui ianuarie, probabil...
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
danida77 spune:
Gata am reusit!!! Am pus poze noi la semnatura.
Ce ma enerveaza yahoo-ul asta...
Albumul este poze 1 an.
ioana_77 spune:
Un An Nou cu bucurii, sanatate, intelegere si vise implinite!
Sa fiti iubite si sa daruiti cat mai multa iubire la randul vostru!
Sa ne creasca puii frumosi si destepti asa cum ne-au obisnuit pana acum!
Va pupam mult si ne vedem (citim) la anul!
Sanatate la puiutii bolnavi!
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
bianca_mo spune:
dragi mamici, copilasi si tatici, iata cum a trecut primul nostru an impreuna... au fost greutati, boli, dar primeaza bucuriile pe care aceste minuni jucause ni le-au facut si ni le vor face, din ce in ce mai multe, si vom deveni din ce in ce mai fericiti datorita lor...
in pragul noului an 2007 va doresc , din toata inima, sanatate, belsug, fericire si impliniri!
LA MULTI ANI!!!
SA NE DEA DOMNUL TOT CE NE DORIM, SA DEVENIM MAI BUNI, MAI INTELEGATORI SI MAI UNITI, SA FIM CU ADEVARAT FERICITI!
VA PUPAM SI VA DORIM SA PETRECETI FRUMOS REVELIONUL!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb