Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, eu mi-am facut de lucru cu listele de la inceput, am adaugat cate ceva, le-am aranjat, am corectat ceva greseli...sa spuneti daca va place.

Fac si eu un album cu Iulia, dar ma omoara yahoo-ul nou . O sa va pun linkul cand termin.

La multi ani, Ioana!

Toate cele bune iti doresc, sanatate si bucurii!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Andreea multumesc mult, mai sunt cateva zile pana la ziua mea si mai adaug un an

Fetele eu va citesc in fiecare zi, dar poze nu a inca, sunt la nasa, si pe ap lui cumanta-mea, asa ca mai e de asteptat

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 33+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va doresc tuturor UN AN NOU PLIN DE SANATATE, FERICIRE SI LINISTE IN SUFLET.
Pt burtici le doresc nastere usoara!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI PT 31 DECEMBRIE! SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI SI O NASTERE USOARA!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Ce mai fac fetele?!

Va pregatiti de Rev?

La mine Dari face "curat", ia doua patratele de hartie igienica ....si mai si zice...doo.... sterge pe unde crede ea ca e praf si apoi o duce la "guloi" (gunoi). Gata...am scapat de-o grija.....ma ajuta fi-mea la curatenie ......ca sa nu mai zic ca ma trezesc cu ea cu matura si farasul cand mi-e lumea mai draga!

Cred ca tre sa ma duc s-o pun la nani ca a pus capul pe un urs de plus si face nani-nani!

Laura, am vazut gemeneii si cadourile de la Mos.....au fost tare cumintei. Pupici

La Multi Ani, Ioana!, mai cu intarziere, dar cu scuzele de rigoare ......iti uram si noi sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele in noul an!!

Hai ca-l trimit pe-asta si mai revin.....ca da Dari tarcoale la pc.....

pupicei

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Irda si pe mine ma ajuta David la curatenie. De obicei ia pamatuful si sterge tot ce intilneste in cale; canapelele, tocuri,usi,mobila. E indragostit si de matura. Daca o vede plinge sa-i dau matura si se chinue apoi sa mature el.
Nicoll am ramas cu gura cascata cind am vazut atita zapada. Cind oi mai vedea asa ceva prin Bucuresti ?ma intreb de ceva vreme. Oricum mindrei tale ii sta tare bine in roz.
Irina nu e amanetat baiatul meu. Poate si datorita faptului ca am intrat mai rar pe aici.
David a racit iar. Am iesit cu el in seara de ajun si apoi de Craciun doar cit am iesit din scara pina la masina, apoi am stat putin in curtea bisericii cam minute si gata raceala. Cunoasteti meniul : nas infundat, tuse la greu. Am mers cu el la doctor aseara si deja e mai bine . Dar ma intreb oare cind mai pot iesi cu el afara ? Caci mi-e tare frica acum sa nu raceasca iar .Nu suporta nici fularul la gurita, ride mai mereu si intra aer rece . si daca ati stii ce rasfatat a devenit de cind stau pe acasa. E un escroc sentimental dar e baiatul meu drag. Au inceput si vecinii sa ma intrebe de ce plinge David mereu si le-am spus ca nu plinge de-a adevaratelea ci doar cind vrea ceva se pune pe urlat si tace in secunda doi cind i se face pe plac. De regula eu rezist santajului lui, il las sa urle pina oboseste dar bunica lui ii face toate placerile.
Inchei aici , mai revin.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

LA MULTI ANI, mamici si pitici!

Sa aveti parte de un an frumos si implinit alaturi de cei pe care ii iubiti!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Andreea, Diana, Irda va multumesc frumos pt urari!

Noi ne chinuim sa luam medicamente, Andrei are o tuse nesuferita, de la un rosu in gat si o afta bucala saracutul nici nu prea mananca, febra nu a mai facut dar...e cam nasol. Mergem inainte si facem tot ce se poate sa ne facem bine. E jale cu virozele astea! Sanatate tuturor va doresc!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Fetelor :

2007200720072007

LA MULTI ANI ! 2007

2007200720072007
Sa aveti un an mai bun, plin de bucurii noroc si de tot ce va doriti.
2007200720072007

La multi ani Stefaniilor si Stefanilor !
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nastere!
Felicitari si nastere usoara mamicilor care au bebici in burtici!
La multi ani tuturor !

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Nu ma lasa deloc gazicile mele sa pun mana pe tastatura ca repede vor si ei. Cand au dormit ieri am fost la cuafor si m-am tuns si eu un pic. Asa ca abia acum sper sa reusesc sa va scriu cateva randuri.
In primul rand, multumesc tutror care ati avut timp si rabdare sa va uitati pe pozele si filmuletele noastre. Multumim pentur complimente.
Am reusit si eu sa vad pozele cu Codrutacare e o scumpete si arata super in roz .

Anis imi pare tare rau ca ai iar probleme. Bunicile nu te pot ajuta cu Ingrid macar cateva saptamani? Zici ca o rasfata, deci o iubesc si nu o sa o lase de izbeliste la greu. Stiu ca ai avut conflicte cu mama ta cand era Ingrid mica, dar acum fata e destul de mare sa impuna ea programul, meniul si activitatile zilnice. Sanatate multa si fii tare, ca se rezolva toate!

Nu stiu daca va amintit ca va povesteam in urma cu cateva saptamani cum tropaie si se distreaza copilasii mei in fundul gol in fiecare seara. Am reusit sa-i prind intr-un filmuletz :

http://www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20061230&ctime=224353

Daca am camera, acum stau non stop pregatita sa surprind momentele frumoase .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput