Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Par din alta lume pozele cu zapada, taaare frumos arata Codruta infofolita in roz, numai bune de postere....cea in care isi asteapta carnatii e bestiala, mai cu seama ca au iesit ochii rosii

Irina tu cauti bine, poze nu-s, am si eu pasarele, nu le pun pe DC.Acus vine vacanta la munte, misto!

LA MULTI ANI cu sanatate Ioana Corbioana, sa ramai la fel de frumoasa si dragastoasa!

Laura, eu nu am sunet la dansul lui Rares, da' tot m-am distrat! Am vorbit cu unchiu' in Piatra si el era tare incintat de ce s-a petrecut de sarbatori, muzicieni,brazi impodobiti, patinoar grozav. Aici a fost groaznic de incremenit, cam toate pravaliile inchise, strazi pustii...

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumesc din suflet fetelor ca v-ati amintit de ziua mea, va doresc si voua aceleasi lucruri frumoase, sa ne dea Dumnezeu sanatate! Pupici multi Laura, Irina (cuscra), Yasmari, Nicole!!! Am schimbat azi prefixul...si ma simt un pic ciudat! Dar trece si asta!

pt voi!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Yasmari multumim frumos,totdeauna ai fost o draguta!Dar daca nu sunt indiscreta unde o putem vedea pe Dragostina?Va pupam dulce,dulce!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am revenit!

La noi a fost cam aglomerat, ca ne-am adunat mai toata familia la mine, intr-un ap. de 49mp. Dar a fost frumos, chiar daca destul de obositor. Nu a venit mosul in persoana, dar copii au primit multe cadouri (jucarii, hainutze si carti) si au fost foarte incantati de atentia acordata de toata lumea. Pe 25 a nins si chiar daca a batut vantul, am iesit si cu copii putin. Erau fascinati de ninsoare si nu mai stiau unde sa se uite si cum sa ractioneze. Marti am lasat copii acasa cu parintii mei si am facut si noi niste vizite si am fost seara in oras. Orasul arata superb. Au fost puse foarte multe luminite, in parcul central sunt mosi si oameni de zapada gonflabili, carusele pt copii si adulti, multe jocuri de lumini. De pe 23 in fiecare seara au fost spectacole pe scena amenajata in centru. Marti seara, cand am iesit noi, am nimerit exact cand isi incepea concertul Stefan Banica Jr. A fost super! Am dansat, am cantat si ne-am distrat grozav.
Miercuri au plecat fiecare pe la casele lor si ne-am mai linistit si noi, dar de acum incepem noi cu vizitele, sa stresam si noi pe altii .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Am mai pus un album cu pozele de dupa venirea mosului:
http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762381302388

Irina, nu te lasa pacalita de aparente. Erau la somnul de pranz cand dorm amandoi cuminti, dar poza e facuta cam la 15 minute de somn cand inca erau inveliti. Noaptea e o cu totul alta poveste. Rares doarme cu mine, Bianca singura in patut (de fapt in ambele patuturi, ca o gasesc prin toate colturile), nu accepta sa fie inveliti, dar nici in sac nu mai vor sa stea. Am vazut si eu pozele voastre si craciunita Ioana e o splendoare. Scumpa de sa o mananci!

Yasmari melodia pe care danseaza Rares e ultima a lui Justin Timberlake (sper ca am scris corect), aia pe care o canta cu un negru. Faza e ca incearca sa imite miscarile alora din videoclip. De aia se lasa in jos spre final ...

Beatrice felicitari pentru sarcina! Sa fii sanatoasa si sa decurga totul excelent. Drum bun si distractie placuta!

Gata, s-au trezit si nu ma mai lasa. Promit sa revin, sa mai raspund si sa mai vad poze.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Yasmari, no problem, desi tare mi-ar fi placut sa va vad si pe voi!!!

Laura, am inteles.... am crezut ca exista copilas de varsta Ionei care sa doarma frumos sub paturica..... he he, deci nu exista!!!!

Ioana, cuscra, ma faci sa rad!!!! Las' ca ai vreo 10 ani la dispozitie sa te obisnuiesti cu prefixul asta.... he he!!! Rade ciob de oala sparta!!!

Albinutzo, pe unde bazai????? Ne este dor de voi!!!!

Emaimee, Mamini, Simona, Monai, Dede, Katink, Kulta, ce faceti??? Imi este dor de voi, poate aveti timp sa intrati sa ne mai spuneti doua vorbe despre voi!!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Irina hai ca mi-ai luat vorba din gura, asa ma gindeam sa le invit la o vorba, doua pe disparutele noastre dragi, fetelor, noi chiar ne intreb de sanatatile voastre
Woaaaa, eu tot cu gura cascata am ramas admirind zapada si la Piatra, parca-i din basme....deci chiar fu fain cum zise unchiul; pe Banica Jr si eu l-am zarit pe vremea cind eram liceeanca, pasea pe treptele Teatrului Tineretului, ooo, mi se parea ca-s si eu vedeta sa-l fi vazut in carne si oase. Cred ca-i place orasul, deh, acum nevasta-i moldoveanca!
Letitia, n-am avut placerea sa te citesc, probabil erai activa cind eu nu intrasem in hora DC, sarcina usoara si multa sanatate, distractie placuta, am auzit ca Praga-i un oras superb!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yasmari

Irina hai ca mi-ai luat vorba din gura, asa ma gindeam sa le invit la o vorba, doua pe disparutele noastre dragi, fetelor, noi chiar ne intreb de sanatatile voastre
Woaaaa, eu tot cu gura cascata am ramas admirind zapada si la Piatra, parca-i din basme....deci chiar fu fain cum zise unchiul; pe Banica Jr si eu l-am zarit pe vremea cind eram liceeanca, pasea pe treptele Teatrului Tineretului, ooo, mi se parea ca-s si eu vedeta sa-l fi vazut in carne si oase. Cred ca-i place orasul, deh, acum nevasta-i moldoveanca!
Letitia, n-am avut placerea sa te citesc, probabil erai activa cind eu nu intrasem in hora DC, sarcina usoara si multa sanatate, distractie placuta, am auzit ca Praga-i un oras superb!

E prima data cand canta la un concert de asta organizat in piatza, cel putin de Craciun. Ca el are spectacol mare de unul singur in fiecare an de Craciun. Normal ca-i place in Piatra, Mihaela Radulescu e de aici (si au fost casatoriti), iar Andreea e din Roman, care e la mai putin de 50 km. Radeam si noi ca a venit la socri (fosti, actuali?) de sarbatori si a facut si o cantare ca sa aiba bacsis de un bidon de vin.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Hai ca mai scriu si eu un mesaj si apoi ma duc la smotru, din ala pe care-l aplici si dispare efectul ca o boare odata cu trezirea copilului.
Irinuca mamei, shoppingul, daca n-am fost clara, a constat din oglinzi numai, Rolexul era o gluma hilara......
Am petrecut asa frumos azi, a fost o vreme molcoma, sunshine cat sa te imbie afara, am hranit porumbeii in parc, fiecare bucatica ce i-o dadeam fetei s-o paseze trecea intai prin testul degustarii personale, voia sa se asigure ca orataniile vor fi bine hranite. Ne-am imprietenit cu Nikky, o fetita de 4 ani, am cintat toate 3 melodii celebre de-ale copiilor, Yasmin stie toate miscarile. Ma surprinde pe zi ce trece, devine tot mai bold, mai indrazneata, a initiat ea jocuri cu fetita, culegea si-i dadea pietricele, o lua de mina la plimbare......Fireste c-am uitat mingea acasa si poftea la orice Golu al copiilor.
Sa vedeti ce face moaca mea, a devenit un obicei: deschide sertarul unde-mi tin eu lenjeria intima si-si pune bikinii la gat ca o salba de margele, alaltaieri am numarat 9 perechi, nu prea mai incapeau c-ar mai fi continuat. Cei mari gen Bridget Jones ii aruncase cat colo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Urez si eu cu intarziere tuturor Stefanilor si Stefanelor!

La multi ani, Ioana! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi!

Urez de pe acum La multi ani si pentru Albinuzza! Sa fi fericita alaturi de frumoasa ta familie! O nastere cat mai usoara si o fetita sanatoasa!

Am apucat sa vad poze cu copii frumosi sub brad si la zapada si mi-au placut enorm.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput