Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
irinabungau spune:
quote:
Originally posted by Yasmari
Poate ne-om destepta si noi in urmatorii ani, pina acum am facut niste achizitii excelente: canapea cu fotolii antique cu margini de lemn, covor deschis la culoare....
Yasmari, credeam ca si canapeaua cu fotoliile sunt achizitii noi, caci de Rolex... m-am prins ca era la bashcalie....
Laura, cat pot fi de dragalasi copilasii tai!!!!!!! Sunt dementiali cum tzopaie ei in funduletul gol prin casa!!!!!
Ioana, cuscra, sanatate multa lui Andrei, sa se faca bine cat mai repede!!!!
Gabirus, multa sanatate si voua si anul nou sa vina cu cat mai multe impliniri!!! Te asteptam sa intri mai des pe la noi, ne este dor de tine!!!!
Vali, multa sanatate lui David, sa se faca bine cat mai repede!!!!
Anis, ce faci mama???? mai poti??? Pupici multi, ai grija de tine!!!
Irda, am intrat pe fotografiile voastre, nu va mai vazusem de muuuuult timp , Daria s-a facut tare frumusica!!!
Pupam cu drag pe toata lumea,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Nu-mi vine sa cred cum au trecut zilele astea frumoase, m-am apropiat doar o singura data de calculator, lucru care nu mi s-a mai intamplat de cand il am.
Deci, sa incep cu cele bune sau cu cele mai putin bune? Sariciul a reactionat binisor la brad, a simtit ca e al ei, odata s-a-nfipt in el si a luat cateva fundite, calutul de lemn-glob si mosul, dar erau puse special pentru ea. Si acum se strecoara printre crengile mari de jos si ia in mana tot ce apuca, trage de margele, dar cu bun-simt, ca am atentionat-o ca ia Mosul bradul inapoi daca nu avem grija de el. S-a bucurat de cadouri, a fost cu colinda, s-a distrat bine zilele astea.
Noi am avut parte de-o intamplare mai neplacuta, sotul a ramas blocat de un picior, la radiografie nu s-a vazut nimic si ortopedul a fost rezervat cu diagnosticul, deocamdata trebuie sa poarte o orteza parca se numeste, si abia se deplaseaza, bietul de el. Probabil ca trebuie sa faca un RMN, sa vedem care-i exact problema, menisc sau ligamente. Lucrul acesta s-a-ntamplat in Ajun, asa ca noi am cucait pe-acasa, pe fata am trimis-o cu bunicii la diversele activitati. Probabil ca ne vom lua adio de la schi si anul acesta, dar asta sa fie tot raul ce-l avem de trecut.
Apoi, acum 2 zile, Sara s-a trezit cu nasul infundat, am dus-o la doctor, a ascultat-o la plamani-nimic, rosu-n gat nu(de altfel nu tuseste), dar muci are gramada si ieri mi-a facut si febra. Am tinut-o pe Nurofen si Calpol, alternativ, dar azi am marit deja perioada de administrare, pentru ca nu i-a mai crescut temperatura. Parerea mea personala e ca ne da de veste caninul ca apare, altfel chiar nu-mi explic. Pentru muci folosesc Humex spray si aspiram la greu cu batista bebelusului, am noroc ca nu protesteaza, din contra, ne luam bucuroase de manute si mergem in pas saltat sa indeplinim "operatiunea muci in aspirator". Of, ma distrez la nebunie cu ea, nu exista bucurie mai mare decat sa rasune casa de glas de copil. Ea a ramas cu tonus bun, dar pofta de mancare i s-a diminuat, sper sa depasim cat mai repede problemele astea.
Astea fiind zise, inca nu va fac urarile de an nou, vreau sa mai intru si maine. Si vreau sa ma uit la pozele si filmuletele voastre, ca-s restanta rau.
Irina, mama, nu mai stiu daca ti-am spus ca ma bucur ca-ai revenit, te felicit pentru realizarea cu casa, Ioana e o scumpa, iar tu esti o femeie si jumatate de care Radu cred ca e tare mandru.
Acusor, cred ca nici pe tine nu te-am felicitat pentru mutare, asa ca o fac acum.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
valcampan spune:
[bis]bis]
DRAGI MAMICI, TATICI SI COPII SA FITI SANATOSI SI MEREU VOIOSI
LA MULTI ANI 2007 !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Albinutzza spune:
Fie ca spiritul sarbatorilor sa va impodobeasca viata cu stralucire si frumusete! Sa aveti parte in noul an numai de sanatate, fericire , bunatate, putere, speranta, intelegere, iubire...
LA MULTI ANI 2007
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 33+ Barza aduce o MARIA ILINCA
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Monica-Elena spune:
Intram si noi sa va uram un an nou plin de sanatate si noroc ptr mamici si pitici.
Anis si sa aveti nasteri usoare si sa va intoarceti cu bine acasa.
Noi suntem tot la munte si vom mai sta ceva timp pe aici. Lui Mihnea ii iasa primele 4 maselute toate odata e o fericire.
nicoll_mada spune:
Fetele am intrat si noi sa va uram LA MULTI ANI,SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE VA DORITI ALATURI DE PUIUTI,SOTI SI TOTI CEI DRAGI..
Noi mai avem ceva dearanjat la look-ul nostru pt diseara,vom merge la casa de la tara unde avem musafiri.Codruta e putin maraita,avem 2 canini pe cale de aparitie...
Inca o data un 2007 MULT MAI BUN SI CU MAI MULTE IMPLINIRI!!!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
andre_ea spune:
La multi ani! 2007 sa fie un an imbelsugat, plin de bucurii, impliniri si mai ales de dragoste! Pup toti piticii si toate mamicutele de iul-aug 2005, iar pe tatici am sa le rog pe mamici sa-i pupe !
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Dianami spune:
La multi ani, 2007!
Va pupam cu drag pe toti si sa ne revedem cu bine la anu' !
Sanatate multa, noroc si multe bucurii!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
MONAI spune:
, LA MULTI ANI cu sanatate, sa ramai mereu la fel de buna si optimista, sa ai o nastere usoara si sa-ti cresti bondareii frumos, asa cum stii tu.
LA MULTI ANI cu sanatate, pace in suflete si sa fiti inconjurate de dragostea familiilor, va doresc din suflet pentru 2007.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
ema.nu.ela spune:
monai,
se pare maria se ia de mana cu sariciul acu la sf de an. si ea de vreo 4 zile e racita doar cu muci fara temp sau altele. insa din cauza lor dormitul din ultimele 2 nopti a fost un chin. diferenta la ea este ca nu-i ies mucii oricat ser fiziologic si batista bebelusului ii bag in nas. doar ii curg mucii pe gat si din cauza asta cand o pun sa se culce la orizontala incepe sa se innece cu ei. am incercat s-o culc cu capu mai sus, sa-i fac aburi din apa cu sare in camera...karvol...nimic nu merge pana la urma ii pun niste picaturi decongestionante desi nu sunt adepta lor si dupa 2-3 ore de leganat pe picioare adorme cu gura deschisa. si ii ies si simultan 3 masele. are mereu bluzele ude.
asa ca planurile noastre de a face revelionul cu inca 2 familii cu copii mici cred c-or sa se anuleze. ieri inca speram c-o sa ne ducem doar noi fara ea...insa azi am realizat ca bunicii n-or sa poata s-o linisteasca...abia reusim noi.
ieri am fost si la pediatra s-o vada si cu ocazia asta ne-am masurat si cantarit: 81,5cm cu 9,700kg. in ultimele 4 luni a luat 1cm si 500gr. deci o medie de 125gr/luna. n-ar fi f putin dar speram sa recupereze si ea din urma.
maria a fost f impresionata de toti brazii pe care i-a vazut. acasa i-am facut unul cu multe figurine ca sa se joace cu ele. cel mai mare succes au avut niste ursuleti facuti din cofraje de oua. daca vreti sa-l admirati am pus niste poze in ultimul album:
http://maria-alex-2005.spaces.live.com
va doresc un an nou plin de impliniri in primul rand pe plan familial si apoi profesional ca o sa va reintoarceti majoritatea la servici.
fie ca noul an sa-i aduca lui yasmari o yasmina cat mai mancacioasa, lui anis o surioara pt ingrid care sa nu se imbolnaveasca deloc, irinei o scara noua la pod, laurei o bona "cu 4 mani", lui monai u sot sanatos care s-o poata ajuta din cand in cand la treburi, si tuturor celorlate fete ce-si doresc ele.
la multi ani!
mamica de maria, 1 an si 5 luni