Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani de sf Stefan, sarbatoritelor noastre Ioana si
tuturor si la multi ani pt anul ce vine

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

La Multi ani 2007!

Va doresc ca noul an sa va indeplineasca toate dorintele,muuulta sanatate si fericire! Petrecere frumoasa alaturi de familie,puii vostri si prieteni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

La Multi ani 2007!

Anul nou sa va aduca multa sanatate si fericire! alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

LA MULTI ANI EUROFORUMISTE, MAMICI DE PITICI INIMOSI SI FRUMOSI!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici europene!
Ar trebui sa ma cer cu plugusorul, dar mi-e ca m-ati rasplati domneste si deja nu mai pot.

Ema.nu.ela, vazut pozele cu Maria scumpa, a trebuit sa recunosc ca voua v-a iesit bretonul mai bine decat noua. S-a schimbat mult Maria, a crescut si are o privire tare shugubeatza, cred ca te distrezi si tu tare bine cu ea. M-a dat pe spate ultima parte a mesajului tau, desi eu te vad ca pe o persoana foarte cerebrala, ai o sensibilitate si punctezi asa duios anumite chestii, incat cred din suflet ca esti o persoana deosebita.
Sa vezi chestie, mucii Sarei s-au ingrosat, aproape nu mai curg, problema e ca nu ma lasa deloc sa ma uit la ea in gurita sa vad noutatile, pentru ca sunt sigura ca asta a fost cauza. Nici ea nu-mi doarme bine, deja iar m-am obisnuit cu numeroasele treziri.
Azi-noapte am trezit-o la 12 sa o pupam sub vasc si sa admiram artificiile, am incercat s-o tin seara cat mai mult, dar pana nu m-am bagat in pat langa ea, cred ca s-a trezit de 10 ori si striga: "mami, vine!"(adica mami, vino!). E mortala cu constructiile ei de cuvinte. Azi-dimineata era sotul la baie si ea statea la usa si striga "tati vesi punica". Am ramas masca, am intrebat: Vrei sa-i vezi lui tati prunica?", iar ea mi-a raspuns hotarata "Da". Asa ne-am inceput noi anul.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Sa va dea Dumnezeu un an foarte bun, copiii, voi si cei dragi sa nu va imbolnaviti deloc, gravidutelor nastere usoara. sa va impliniti planurile,fie ca-i vorba de kg in plus,case de cumparat, servicii bune de dobindit, plecari pe alte meleaguri, tot ce va doriti sa iasa la fix. Si sa aveti liniste in inimi....

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatza fetele si LA MULTI ANI PE 2007

Ne-am odihnit si noi, de revelion a fost frumos, batraneste, acasa, multumesc si pt urarile de ziua mea Ieri au fost ai mei, la masa, si aseara am picat toti 3 la datorie. S-a trezit si Luca azi mai tarziu, deci suntem fresh. M-au lasat si pe mine durerile de spate, s-a mutat de pe nervu' sciatic si acum merg si eu normal. In rest totul e ok.

Poze inca nu am, la noi mai greu, treb sa cump un aparat neaparat, dar le astept pe ale voastre

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 34+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI FETELORRRRRRRRRRRRR.!!!!!Da ce liniste pe aici...

Noi suntem ok...inca n-am nascut...inca la Breaza...sper sa nu nasc pe aici ...am fost la petrecere de revelion cu copil cu tot si cel la purtator a dansat, de am zis gata nasc ,da si Ingrid mama mama...a fost senzatia serii..o sa va pun filmuletul.

Dar ca sa nu se dezminta Ingrid, ieri mi-a trantit o diaree,deja m-am obisnuit, e ceva normal , azi e ceva mai bine..si eu sper sa o pun pe picioare pana nasc, ca sapt viitoare scot cerclajul.

AniS 37+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, ma bucur ca te-ai distrat, si sper sa fie bine, sa vina la timp pitika. Bona ai gasit?!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 34+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ALBINUTZZA, frumos nume la pitica ati ales.

Bona , o am inca pe asta..ca cica mai sta cu mine 1-2 sapt sau cine stie poate o imbarligam in continuare..nu de alta dr Ingrid o iubeste f tare..plange cand pleaca , sau vrea sa plece cu ea..o iubeste..e ceva..eu to sper sa nu plece inca..a zis ca deocamdata nu ma lasa pana nasc..sa vedem ce va fi..

AniS 37+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput