Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 27
Liuda spune:
adela undeva m-ai pierdut cu mielu' ca nu stiu despre ce e vorba... o fi un obicei ceva dar na... eu nu prea o am cu obiceiuri, biserici, datini, si altele...
fetelor asa sant eu azi - adica asa am fost azi ca maine nu se mai stie...
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804119221358/36
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804119217261/34
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt si 3 zile
Messa spune:
Era unu' cu un miel de latz in piatza zilele trecute, eu - nebuna - ii zic lu' al meu: "Uite ce caine frumos!" si ala - jignit: "E miel, doamna!" 
alinuk spune:

oare a dat cineva din greseala privat pe toate albumele noastre...... ca mie asa mi se pare..
ceva e ...ca-n Danemarca pe acolo
aventura, n-am reusit sa te vad![]()
Mary, doamne ajuta ca au trecut clipele alea...chiar ma intrebam la ce spital se poate intampla asa ceva....
Pana la urma zici ca e o eroare umana...numai ca in medicina o astfel de eroare, poate insemna o viata.
Bine ca sunteti bine!!!!
PS: de Kate am scris eu si acum vreo 3-4 pagini, am vb azi cu ea si spera sa fie oki astfel incat,
zilele urmatoare sa poata merge acasa. A zis ca cel mai ingrozitor lucru i se pare picatura aia de la perfuzor

Alinuk 35
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
mariana_1976 spune:
Ivona una dintre cumnatele mele a fost suspecta de asa ceva fiindca i-a iesit proteina in urina in ultima saptamina de sarcina dar cum tensiunea nu era decit putin crescuta nu au considerat necesar sa o interneze si nici sa-i faca cezariana.Alte simptome nu a avut.
Tu cit ai avut tensiunea? In Suedia te lasa sa nasti natural daca nu ai mai multe simptome simultan, atit proteina cit si tensiune marita constant peste 140/90 si retinere de apa.
Din cite citisem au,in ultimele saptamini unele gravide pot avea tensiunea ceva mai mare fara sa aiba preeclampsie,mai ales daca sunt la prima sarcina.
Aici mi s-a spus ca proteina in urina poate fi si o consecinta a unei infectiei urinare si nu e neaparat de la preeclampsie.
Marybel am citit pe nerasuflate povestioara si m-am incruntat de citeva ori dar...bine ca sunteti okay si sanatosi!
Sa creasca mare, sa fiti o familie fericita intotdeauna si sa va bucurati de Erik mereu!
(Ma intreb cum or fi atins placenta aia anterioara cu bisturiul ca incizia uterina se face destul de jos si orizontal.Sau era cumva o placenta joasa?)
Cris68 nu stiu cum o fi treaba cu dilatatia soldurilor ca pe mine nu m-a durut nicaieri la primele 2 sarcini dar acum la ultimele 2 vad ca am unele dureri de bazin si de ligamentele "aferente".Cert este ca soldurile mele sau si-au revenit foarte repede sau nu s-au prea dilatat ca toti blugii strimti m-au incaput inca din primele saptamini dupa toate cele 3 sarcini.(da nici in greutate nu am luat mai mult de 7-9 kg in 9 luni)
Mariana
31+
mama de Monica, Matei si Markus
Liuda spune:
Alinuk cred ca e ceva cu serverul ca si eu am incercat si nu merge, iar mai devreme cand am pus pozele mergea super greu si nu se deschidea albumul meu nici cu bani!!! Incearca mai tarziu - eu zic ca e o problema de la ei...
fetelor va pupacesc si plec sa ma culc, ca e burta grea, maine avem inca o zi ...
sper sa nu nasteti iar peste noapte multe, mai lasati si voi si pentru ianuarie, ca altfel o sa nasc doar eu si cu Daconst in ianuarie... sper!!
pup burticutele
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt si 3 zile
mariana_1976 spune:
Despre ce miel vorbiti? Cred ca n-o sa-i uit vreodata aia care mergeau cu "Vasilica" prin metrouri...
Mariana
31+
mama de Monica, Matei si Markus
Ivona1977 spune:
Mariana am avut 130/80 (acum 2 saptamani am avut 120/60si acum 3, 130/70) si proteine in urina, maine ma duc cu pisu din nou. Am si infectie urinara si vor sa vada cat de grav e (nu am deloc simptome, eu de obicei simt imediat asa ceva). Am niste picioare si maini umflate tare, la fata nu imi dau seama ca m-am ingrasat f tare in ultima vreme dar am probleme cu nasul infundat, mai ales noaptea. Si am si un gust amar in gura (m-a intrebat daca ma doare in dreapta sub coaste, ma doare dar nu des si nici tare). M-a mai intrebat daca vad stele si daca ma mananca palmele si talpile, dar din astea nu cunosc. Sper sa fie doar o alarma falsa. Si bebelina avea 142-157 batai pe minut, cam mult parerea mea dar tot timpul a avut asa mult.
Tineti-mi pumnii maine ca vreau sa repet tot ce am facut azi si un doctor stie mai bine oricum. Eventual poate imi da trimitere la spital.
Aelita ai grija de tine ca tu esti cu o zi inaintea mea si mi-am propus sa nu nasc inaintea ta :)
Va pup,
Ivona AMR 4
Misha_tp spune:
M-am intors din vacanta si inca nu am reusit sa citesc tot.
Liuda, dianamizzi, Helenutza23 multumesc mult pentru sfaturile privind anemia. Problema mea e ca pana acuma mi-am facut de doua ori analizele complete, incluzand hemoleucograma: la doua luni si la sapte luni. La doua luni au iesit OK dar la sapte luni mi-a iesit o anemie... cu toate ca eu nu m-am simtit f obosita, lesinata, ametita etc. Bineinteles ca am luat repede ferro-folgamma 2 pe zi, pe langa elevit, dar imi faceam probleme cam in ce masura aceasta lipsa de fier ar fi putut afecta si copilul, pana sa aflu eu ca sunt anemica. Maine, la aproximativ doua saptamani de la inceperea tratamentului cu fier am de gand sa merg sa repet hemoleucograma din proprie initiativa. Si chiar si calciul.
Liuda, tu ce laborator de analize medicale stii ca ar avea reactivi buni, ca sa merg si eu acolo? Eu voi naste la Spitalul judetean cu Dr. Dimitriu. Tu la ce doctor esti si unde vei naste? Faza cu 86 la ora si politia mi s-a parut de coma. ![]()
Helenutza23 (sau oricine e pe faza) te rog sa-mi mai trimiti o data parola la mailul comun. Cred ca am sters mailul din greseala, inainte sa aflu ca mi-ai trimis parola.
Eli1977 tu esti din Galati si te-ai stabilit la Bucuresti? Unde vei naste?
Fetelor, mai am o intrebare: voi din ce luna ati inceput sa luati calciu? Eu inainte de sarcina am avut probleme intotdeauna cu calciul, eram sub limita inferioara. Acuma analizele arata ca sunt la limita inferioara a normalului. Inainte de Craciun trebuia sa trec pe la mediucul de familie, dar nu am mai reusit. Urma sa-mi dea reteta pentru calciu. Voua cine vi l-a prescris? Medicul de familie sau medicul ginecolog?
30+
roandre spune:
quote:
Originally posted by gio
Roandre, tu ce termometru digital ai? Ca vreau sa cumpar unul Bertoni si nu stiu daca e bun. Alea Chicco/Omron mi se par cam scumpe.
Cand am nascut am cumparat un termometru digital de la Scala (f ieftin si f bun). Dupa cateva luni am cumparat inca un termometru cu varf flexibil de la Farlin (la fel de bun si precis...ideal cand bb incepe sa se miste cand vrei sa-i iei temperatura si avand varf flexibil si moale nu-l poate rani). Termometru-suzeta e cu dus si intors...dc ai un copil care nu tine suzeta nu prea ai ce face cu el sau dc o scoate din gurita cand inca nu a inregistrat temperatura reala. A mea nu a tinut suzeta decat de la 3 saptamani pana la 4 luni si apoi gata, n-a mai vrut-o asa ca cel suzeta nu mi-ar fi fost de folos. Tot cel normal, de pus in fundulet pt noi a fost cel mai potrivit.
Utile pt burtici, viitoare mamici