Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 26
criss68 spune:
Ivona1977, preeclampsia e hipertensiunea de sarcina. Stiu pe cineva care a avut, a fost necesara cezariana. Daca se confirma si la tine fa cumva sa faci ceza mai bine, stiu ca acolo e f greu asa ceva, de-asta zic sa incerci un tertip ceva. uite si un link:
http://www.apec.org.uk/onlinecd/pdfs/1Romanian.pdf
criss
36+ cu
Ligia
anis spune:
maria72, lasatul burtii nu inseamna ca nasti, daca n-ai alte simptome ,contractii regulate de ex.stai linistita.
Mama mia ce salturi face bebelusha , e la sarituri ![]()
Marybell cred ca injuram ca la usa cortului...
E sunt suparata bona s-a gandit sa ma lase balta din ian, probleme familiale..o sa ma urc pe pereti ,nu siu ce ma fac..cu 2 copii mici...doamne ..sper sa gasesc o solutie sau putere, ca de ajutat n-are cine...
In rest eu tot racita, acelasi meniu cu lamaie si miere de mi s-a acrit, sper sa vin maine in Buc la dr, daca nu poimaine.
AniS
36+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
Aelitio - ce faci? cum te simti? am inteles ca ai treaba maine?
o galerie ceva?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt si 3 zile
Liuda spune:
oana_buc e bien? stie cineva ceva?
delfinuta? ce face?
Va pupic pe buric.
Messa spune:
Aoleu, Marybell, ce cosmar, bine ca s-a terminat cu bine si Erik e ok. Da' aia nu stiau ca ai placenta anterioara??? Of...
aelita spune:
helenutza hahah ai inchis repede,ai zis ca ai intrat la alte mamici ![]()
AMR inseamna "A Mai Ramas" .asa se foloseste in armata
soldatii asa numara cat mai au pana la liberare.
si scriu pe pereti AMR-ul .
ivonna si eu am dpn pe 31,asa ca hai amandoua!
aventura,mor aici ca nu pot sa intru la albumul tau,nu stiu de ce,le-am vazut mici,si cand sa maresc,nu mai vrea.intru la restul,si la tine nu.mai incerc,nu ma las.
la albumul comun se vad doar cele vechi,pt ca pe astea noi nu le-ai trecut "public".si am intrat prin yahoo,si nu stiu ce are de nu imi intra!!! dau la oricare dintre fete si intra,numai la tine nu.sau lucrezi tu acum la ele,in acelasi timp..sau ce se intampla?
kateryna ce face?mai stie cineva ?
aventura tine-te ca am reusit sa intru!moaaaaama ce sexy esti!!
ha! am vazut cateva si iar nu ma mai lasa.baaaaai ,imi incearca rabdarea rrrau netul sau yahoo-ul..
gata!! merge iar!!
mama ce burta misto!! si tati fericit ! ce misto e poza cu voi doi si tati cum pupa burtica!am si eu cu pupici pe burta.
esti super,mandro!
marybel,io acu ' citesc si plang ce povestesti...
mai,de ce ,daca nu te-au adormit,vorbesc in preajma ta ??? domane fereste,faceai acolo un infarct !!
doamne,prin ce ai putut sa treci !!
si saracutul Erik!!
bine ca totul s-a terminat ! dar minutele alea de groaza cred ca nu ai sa le uiti nicidoata!
Felicitari!!
Liuda azi cand am modificat pe acolo ,am scos si fetele din lista de gravida.daca mai e vreuna omisa,sa imi spuneti.
bineinteles ca as atrebuie,sa le scoatem,dar mai uitam![]()
maria cuma sa s-a lasat burta? esti sigura?poate doar s-a asezat el cu capul in jos.stai cumintica in apt ca mai ai !
nici eu nu stiu cu preeclampsia,e ceva cu tensiunea ridicata,si de acord cu cezariana,clar!
fetelor ,daca ajung sa imi induca nasterea,e nasol?
cat ma lasa peste 40 sapt? 10 zile peste?? mor pana atunci.sa stau cu gandul o fi bine,n-o fi bine...
sa vedem maine la 10 ce zice la monitorizare.dar parca vad ca e totu lbine si ma lasa la vatra iar.
pt toate mamicile !!
39+
Ivona1977 spune:
Multmesc, Criss. Am sa merg maine la medic si am sa incerc sa dau din coate, poate reusesc ceva. Oricum daca am problema asta ar trebui sa fac cezariana (sau nastere indusa care nu ma incanta).
Doamne ajuta. Bine ca am dus-o pana acum. Va pup pe toate, noapte buna.
Ivona AMR 4
ylilimic spune:
marybell - si ie mi se pare lipsa de profesionalism sa intrii in operatie fara sa cunosti starea pacientei f bine. Bine ca s-a terminat totul bine, si asigura-te ca bb nu are de suferit de pe urma intamplarii. Ma rog sa va fie bine si sa dati uitarii acest episod.
aelita - stai linistita iubita, ca pana la 42 de sapt mai ai... Nasterea indusa inseamna niste injectii facute pentru declansarea travaliului, totul prin perfuzie, si ai sa nasti normal cand o fi dilatarea suficienta, etc... O prietena de-a mea a patit-o cu fiu-su - o putoare fara pereche. 9 luni s-a pregatit ma-sa sa-l nasca natural si la 42 de sapt el nu dadea semne ca vrea afara. I-au indus nasterea si dupa cca 6-7 ore de travaliu, dilatatie maxima, mami in dureri, nesimtitul ala mic cred ca dormea... Cert e ca femeia s-a ales cu cezariana si au scos copilul ca era la finalul celor 42 de sapt, si incepuse lichidul sa se inverzeasca (nu e semn bun). Plosnitza mica s-a dovedit tare cuminte, la 2-3 sap dormea dus cate 4-5 ore de nu stia mami ca are copil in casa...
Binenteles ca tu vei naste inainte de finishul a 42 de sapt!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
aelita mai era in lista cu burtici delfinuta si sraluca... i-a vezi vad eu rau sau asa o fi...
fetelor eu am mancat ca purcelul si au mai trecut 2 ore de atunci asa ca pot sa ma culc... va las pe voi - cele care nu o aveti cu somnul... eu inca mai dorm, rau - bine cum e, dar nu ma plang! Tot e bine pe langa altele care se chinuie....bine eu m-am dus si la birou... deci am bagat ceva miscare
aaa stati ca va pun pozele de azi - cum sant eu azi si apoi ma culc!
Va pupic pe buric.
adela2006 spune:
buna seara fetele
marybell
ce pot sa-ti zic a fost un cosmar bine ca s-a terminat cu bine si sunteti acasa amandoi
maria si burta mea s-a lasat acu cateva zile cica ar mai fi o saptamana doua pana la marea intalnire ![]()
liuda ai mangaiat mielu ? ( am vazut la stiri de obiceiu asta al vostru cu mielu )
pe mine a doare capul de simpt ca-mi plesneste si ma incapatanez sa nu iau nimic desii nu stiu cat mai rezist ; am reusit sa fac jumate de bagaj ( jumatatea mea ca nu am toate hainele lui bebe spalate )
sunt putin mai linistita ptr ca teoretic doctorita mea se afla in romania si as putea vorbi cu ea la tel in caz de cava ( bineinteles teoretic )
trebuie sa merg sa-mi fac baie si mi-e groaza ptr ca e o adevarata aventura cum spunea si messa
ma ingrozeste din ce in ce mai tare ideea de cezariana din ceea ce citesc ( imi pare bine ca scrieti tot sa nu ma intelegeti gresit asa stiu si eu la ce sa ma astept )si mi-e si mai frica de anestezie
ma tot intreb ce mai fac banatencele mele ca nu intra nici una pe forum mai ales A.Alina ;
ma gandesc si la laura cate a suportat ea toata sarcina si eu nici macar greturi nu am avut , dar acum cu 30 de kg in plus picioare cat butucii si maini la fel si cica m-am umflat mult si la fata si mi s-a latit nasul
( am vrut sa-mi pun ieri lantul de aur la gat si nu ma cuprindea asta asa ca sa va faceti o idee cat sunt de umflata )simt ca nu mai pot
dar ma mai plang si maine merg sa ma epilez si sa-mi fac baie