Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Am uitat sa va multumesc fetelor ca mi-ati raspuns, ma panicasem tare dar acum m-am mai calmat. Thank you very much!

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

fetelor multumesc tare mult pentru incurajari, felicitari sunteti adevarate prietene

ylilimic in primul rand felicitari ptr poezie am citit-o si eu in seara asta, esti extraordinara, super,
iar in privinta sfatului tau sa stii ca voi tine cont de el intr-adevar si ma gandesc serios ca nu cumva sa aiba de suferit mai tarziu copilul, o sa incep sa facem ceva investigatii imediat dupa sarbatori.

messa intr-adevar curioasa treaba cu placenta, fiindca in 3 ecografii principale pe care le am reiesea ca placenta este posterioara, ca acopera colul, intr-un cuvant ca e placenta praevia, stii ca scriam la un moment dat pe forum ca am avut si sangerari in timpul sarcinii din cauza placentei, asa ca ???

liuda ai dreptate ca in alta tara ar fi platit neatentia asta cu varf indesat cum zice romanul, dar aici in Ro s-a platit numai "cucul" unui barbat cand a fost taiat dintr-o eroare, de alte cazuri nu am auzit...oricum eu sunt multumita ca s-a terminat cu bine, ca D-zeu a fost langa mine atunci.

aelita crede-ma ca si eu tot la asta ma gandeam a 2a zi, cred ca s-au ofticat ca nu mi-au facut anestezie generala fiindca asa cu rahia am fost constienta tot timpul am auzit, am vazut tot ce s-a intamplat, iar daca Doamne fereste s-ar fi intamplat ceva rau nu aveau cum sa o de-a la intors...

alinuk spitalul e municipal la eroilor, eu raman la ideea ca e un spital bun, de doctora nu am de ce sa ma plang, greseala a fost a asistentei sau ma rog cine este insarcinat la inceputul operatiei sa verifice aparatele.

aaa si am uitat sa va spun in final, copilul are scorul Apgar 6, normal daca a durat asa mult pana a reusit sa respirire si sa zica ceva...

va pup Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mariana1976 era placenta previa dar anterioara nu posterioara cum stiam eu si doctora din ecografii, deci era jos inserata dar in fata.

te pup Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ylilimic hahaha ce misto povestea cu plosnitza si puturosul !!!
sa-mi faca mie fii-mea bucata?dupa ce toata sarcina a dat din toate cele prin burta mea?
stii ca acum nu mai face asa? aaaaabia se mai misca,purceaua!
Liuda eu azi am zis ca le-am spcos,pe sraluca si pe delfi.
dar m-oi fi prostit,naiba.o sa ma uit sa verific.

fetelor,ar fi bine daca ati mai vorbi de bagaje,poate asa ma trezesc si eu sa mi-l fac pe al meu.
ca AM UITAT!

adela cate sapt ai? trece si tu la semnatura.
sa te urmarim

uite-o pe Liuda cu burtakuuul !!!!!
messooooo
"Era unu' cu un miel de latz in piatza zilele trecute,
eu - nebuna - ii zic lu' al meu: "Uite ce caine frumos!" si ala - jignit: "E miel, doamna!" "
du-te,fata ,de aici,ca mi s-a dat dracu si burta cu tine! crap aci de ras.pleaca sa nu te mai vad!
alinuk cred ca e yahoo-ul razna,ca mai devreme nu erau private,
ca am intrat eu prin formul si le-am vazut.
apoi am intrat prin yahoo,ca nu vedeam tot la aventura,
si m-a tinut o juma de ora ca sa vad pozele.
si acu la liuda se vede.
na,intru acum si se vad toate!
alinuk
,multumim de vesti de la Kateryna,sa ne tii la curent daca poti.suntem cu gandul la ea!
ivonna,atunci sper sa nu te tin mult la coada!

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

marybell, prin cate ai trecut...bine ca s-a terminat totul cu bine!

Liuda, dar ai ceva burta, nu gluma...cica pe la 36 sapt se atinge apogeul!

Ivona, nu stiu care e treaba cu preeclamsia dar iti tin pumnii maine sa-ti iasa analiza buna.

Misha_tp, anemia apare la majoritatea gravidelor in ultima parte a sarcinii. Copilul nu pateste nimic caci el ia cat fier are nevoie de la tine...tu ramai fara!
Calciu eu nu am luat...dar stiam ca provoaca contractii. Intreaba mai bine medicul ginecolog dc ai nevoie de calciu sau e ok doar cu prenatalele.

anis, ufff...tocmai acum sa te lase bona. Sa stii ca si eu stau mereu cu teama asta caci nu stiu cum m-as descurca cu 2 copii mici singura. iti doresc sa gasesti o alta bona desi stiu cat de greu se gaseste!

Eu azi am avut niste greturi de zile mari si am vomitat pana nu am mai avut ce...m-am saturat de sarcina ca de mere padurete si pe cuvant de "pionier" ca eu a 3-a oara n-as mai putea nici platita sa mai suport toate "placerile" sarcinii.
Altfel sunt super happy caci am cumparat astazi un teren sa construim casa exact unde vroiam (langa Stadionul National).

Mihaela (34+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Marybell no coment!Ca o fii vina asistentei,ca o fii a doctorului tot spitalul pana la urma urmelor poarta greul.Clar.Este inadmisibil sa se mai intample asha ceva in zilele noastre .Se impune clar o ancheta iar vinovatul trebuie demis.Nu conteaza cine e.Nu ne jucam cu chestiuni de astea.
Eu fetelor m-am luat dupa prieteni si am fost la patinoar.Cica sa ma relaxez.Pe patine nu m-am suit nu de alta dar habar nu am sa patinez asha ca am stat pe tusa sa contemplez.

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare, cred ca ma inscriu in clubul insomniacelor
Marybell bine ca sunteti acasa si e totul ok. Sper sa uiti momentele teribile prin care ai trecut.
Anis pot sa ma iau de mana cu tine? Nici eu nu am bona si nici vreun ajutor si nu am nici cea mai mica idee ce balamuc va fi cu 2 bb-i.

Bb2 loveste si muta burta, vezica e vai mama ei! culmea ca numai noaptea ma apuca mancarimile si nu trec cu nimik - nici crema, nici spirt si nici pudra mentolata. Ma apuca frica sa nu se fi lasat bb si sa nasc mai repede ca pana pe 8 ianuarie ma vede cucu ca dr pleaca din tara. Plus ca nu era suficient sa fac galme la picioare acum am si galme si la maini de la injectii! Vorba Liudei (cred) imi vreau corpul inapoi!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Toata lumea doarme????Boooooo!Eu nu intrevad nici o sansa de a dormi asha ca trebuie sa fac ceva sa imi umplu noaptea.Imi e frica sa adorm din cauza cosmarurilor.

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

mai sunt eu pe aici,fac modificari la lista.

Aelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Alinuk, eu am luat un termometru de camera, ca oricum nu aveam. Poate fi folosit si ca termometru de baie (se poate scufunda in apa). Si am luat si termometru de corp, cu cap flexibil, care masoara temperatura intr-un minut. Aveam classic, pe care tb sa il tii 3-5 minute pana masoara temperatura si nu cred ca aveam cum sa il folosesc la bb, care se fatzaie tot timpul.

Marybell, imi inchipui ce ingrozita ai fost si imi pare rau ca ai avut experienta asta. In cele din urma e bine ca acum sunteti bine si tu si baietelul. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul. Felicitari amandorura!

Mergi la inceput