Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Delfinuta, curaj mami!
Mihaela, e prima data cand aud ca daca bei apa in primele 24-48 de ore te latesti in bazin! Sincer eu muream de sete asa ca mai luam cate o gura de apa. Si chiar ne-au zis ca avem voie apa plata. Cert este ca a 2-a zi, dupa ce m-a dat dr jos din pat, era sa ma adune de pe jos. Cred ca de foame
Anis, multa sanatate.

Eu ma simt aiurea. Am o stare de neliniste, nesomn, balonare si ... ciufu! Si imi da niste picioare in splina de lesin.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu, saru-mana..da' am senzatia ca am sa nasc cu raceala asta pe cap...asa ma oftic ca tocmai acum am lust-o, desi Ingrid a fost de nu siu cate ori racita..s-a gandit la mine tocmai acum...voba vine...lasa bebelusha sa fie bine.

AniS 36+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

scriu de pe un laptop cam rablagit ,face figuri la taste ,de aici scrisul meu asa...sorry burticutze, da' sper sa ma intelei voi...

AniS 36+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ylilimic eu chiar va invidiez cu pestii... santeti bravo, ma, aveti timp de alte placeri... eu nu cred ca aveam atata rabdare.... dar le invidiez pe celelalte!!!Si imi place ca va si consultati, auzi mai ca lumea e ca una cere sfat cu nu stiu ce problema de sarcina, altele cer sfaturi cu pestii, altii - cu copiii, altii - retete!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

monu, si eu ma tot intreb cum voi reusi sa stau atata timp fara sa beau apa, mai ales ca vreau sa nasc vaginal (si cred ca imi vor crapa buzele de durere), dar pana atunci mai e! Voi vedea atunci! Insa mi-am notat sa nu uit!

Mirela73, stiam ca daca iti pupi imediat bebele va avea gropite in obrajori! Sa ne spui daca e asa!

Daca vreti si alte surperstitii, mai va spun!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Pai, Liudo, nu stiu alte fete, dar mie mi s-a acrit de sarcina ca de mere paduretze acre-coapte, nu mai am oricum rabdare si trebe sa mai astept o luna pana sa vad ce am produs, asa ca ma iau cu alte alea, doar-doar oi uita de gleznele cat bidoanele, de burta cat o oala de popota si de durerile de shale de parca m-ar fi calcat ursu'. Fac orice sa uit de burtahan, dar evident ca imi amintesc subit cu fiecare moment in care ma ridic de pe scaun si troznesc toata, cu fiecare pishare imperativa si fiecare indoit de glezna si - cel mai clar, odata cu fiecare shut bine plasat printr-unul din diversele organe de prin burta mea, totul culminand cu cate o repriza de "insurubat" (cand se intoarce de pe stanga pe dreapta si ii vad curu' gras cum se suceste) si de sughitzat, cu reverb pe vezica.

Mergi la inceput

Si eu am baut apa plata la nastere normala cu epidurala.Nu m-au m-ai lasat inainte cu 1 ora de epidurala sa beau, de fapt de pe la dilatatie 3 si un pic....mi-au facut-o devreme mie, ca am urlat la dr ca nu mai sort durerea..si saracu' s-a lasat convins.Am avut un strugurel si mi-am lustruit buzele ca altfel cred ca imi crapau..de sete.Cu foamea nu mai zic , muream, dar de cand mi s-a rupt apa pe la 12 noatea si pana si dim cand am ajuns la spital pe la 7, am golit stomacul, imi era sa nu fac pe masa de nastere ceva..

AniS 36+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele,
Tzara arde si baba.... nu dati cu roshii...

Am si eu o intrebare. De fapt provine dintr-o disputa cu sotziunea.

Voi ce stiti, cum e mai bine pentru bb - tv sau laptop / computer in stare de functionare, in camera in care e patutul lui sau nu?

Daca da - la vreo distanta anume?

Daca nu ...io sunt suparata rau..

Bafta viitoarelor proaspete mamici!!!

Alinuk 34 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

messooo nu mai descrie ca sant disperata.... auzi am si stat 3 zile in casa! 3 ZILE!!! pentru mine e exagerat, asa daca ma misc ma iau cu treaba, mai o barfa, altfel trece ziua!!! dar in casa- unde e liniste chiar si cu tv, esti nevoit sa te "auzi" la fiecare miscare! Sper acum ca va mai sta pana pe 3 si apoi sa vedeti cum imi cer dreptul de proprietate pe corpul meu!!!
fetelor m-am uitat in oglinda ca am o senzatie ca mi se rupe picioaril drept exact de sub buca... asa ca m-o mancat sa ma uit - poate o fi ceva, vanataie, poate m-am lovit si nu stiu eu!!! Si am descoperit!!!!Tot fundul meu e o vanataie, cu tot cu sele!!! Adica sant numai vergeturi, deci sant rupta ca de caini!!!! E ceva de groaza, nu am loc sanatos pe fund! Deci daca mai crapa si burta cum am vazut la altii pot sa zic ca jumatate din corpul meu este o vergetura!!!!
mai despre apa - mie mi-a zis dr. sa nu uit de 2 sticle de apa plata, sa le am la mine ca trebuie sa beau cat mai mult, acum nu stiu cand: inainte, dupa, insa mi-a zis ca e foarte important sa am apa cu mine!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna seara la toata lumea

sunt Alexandru sotul lui Marybell m-a rugat sa in tru pe forum si sa va spun ca pe 23 dec s-a nascut Erik Lucian, 3350 Kg, 53 cm, cezariana, 37 saptamani.
in timpul operatiei au fost ceva complicatii, a fost nevoie sa reanimeze copilul, Mary a facut un atac de panica si au fost nevoiti sa se ocupe si de ea, astfel a durat operatia aproape 1 ora si 40 de min, dar o sa va povesteasca ea mai multe fiindca maine vine acasa.

acum sunt ok amandoi si abia asteptam sa fim acasa toti de sarbatori.

va doresc numai bine si nasteri usoare la toate fetele.

Mergi la inceput