Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by gio

Pentru picioare umflate eu folosesc un ceai special pt gravide - diuretic. Parca e facut de Favisan nu stiu sigur.

Ma dispera cat de rar se misca acest copil; nu stiu cat mai rezist fara o eco, uffff....
Ia sa incerc si eu ceaiul ala! Mai stii? Macar un pic sa le dezumfle...

Cat despre miscat, in saptamana 34, hm, pai un' sa se mai miste? (Desi a mea gaseste loc, sub coastele mele si pe la vezica, unde mai aplica niste suturi de mi se taie suflarea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

dianamitzi, frumoasa tare camera bb-lui! Iar tu intr-adevar esti schimbata, asa-ti trebuie daca nu pui poze mai des, nu te mai recunoastem. Dar iti sta bine si asa si oricum nu mai ai mult.

daconst, vei vedea ca merita!

lauraionescu, esti singura care descrii exact senzatiile pe care le am si eu vis-a vis de umflatul mainilor. Poate e o situatie mai rara sa pe altele nu le deranjeaza asa de tare. Oricum, la mine dureaza mai mult, chiar si ziua daca fac efort cu mainile (de aceea dreapta e f afectata) si am mai multe degete pe care nu le pot articula, daca nu fortez raman asa toata ziua. Insa efortul pe care l-am facut si mi-a dat o noapte alba mi s-a parut de bun simt: am sters faianta intr-o baie mica. Vad ca ceaiul meu de coada soricelului a mai ameliorat, mai mult la picioare vad, insa nici nu am consumat mult de teama sa nu dea contractii cum am auzit. Spune-mi, tu mananci sarat in perioada asta? Eu mananc normal comparativ cu primul trimestru cand eram in stare sa mananc sare goala. Insa nu beau suficienta apa, m-am invatat asa din cauza ca atunci cand ies din casa intr-un sfert de ora trebuie sa caut toaleta (timp in care nici nu apuc sa ajung la o destinatie oarecare)- asta patesc si in afara sarcinii si ca sa evit crizele sotului, nu mai beau apa. Acasa as putea sa fac cate o "cura" de apa, dar... memoria asta e tare selectiva.

adinush, ce bine ca aflam de tine, chiar ne intrebam unde ai disparut, mai ales cu un termen atat de apropiat. Auzi la ea, si-a carat singura biroul pana si de la lift! Eh, erai apoape de casa si daca chiar se declansa nasterea presupun ca nu erai prea suparata ca esti in grafic!!! Bine ca esti bine, mai ai un pic si-ti tii fetita in brate, iar neplacerile sarcinii se vor uita.

Fug, revin cand voi putea, m-am hotarat sa toc pt salata boeuf dupa ce toata ziua mi-am facut o pedichiura si apoi am dormit

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adinush - mama, am crezut ca ma scot daca ii spun sotului ca altele fac mai mult ca mine! Da' de unde? A zis ca esti nebuna, mai nebuna ca mine! Ca asa suntem noi, nu ne gandim la bb... M-am ales cu un perdaf pe cinste!

Liuda - bine ca noi ignoram fricile din chiloti si vorbim de pesti, cred ca e mai relaxant!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sa va zic ceva... acum vreo 3-4 zile seara, ora 8, orasul liber, pe strazi neaglomerat... merg eu cu masina cam pe bulevardul principal al orasului dupa maseoza... merg eu cumintica, cu gandul cine stie pe unde... pac in spate girofaruri "masina cu numarul cutare, opriti pe dreapta!" Ma uit in oglinda... mai de mine o fi vorba? Dar alte masini nici ca nu prea erau! Ma uit in fata, ce vad? 80 la ora merge fata in oras! (in gandul meu zic ma luati si voi cand merg cu 80, cand ajung la 100 nu ma vedeti). Opresc... nenea parcheaza in spate, astept sa vina - eu ma uit in masina... o ce misto, geanta nu am luat-o deci nici un act! Vine domnul la geam, dau geamul jos, ala se uita de jos in sus la mine (tancu' de masina fiind inalt!) "sant cutarica, va cam grabiti domnisoara, cu 86 la ora?" EU - ca intotdeauna, un zambet pana la urechi "pai cum sa nu ma grabesc sefu, nu vezi ca nasc? daca ma pui sa caut si actele, nu mai ajung la stital si e pacat ca mai sant numai 200 de metri pana acolo!" Ala - da ochii in jos si drept la nivelul fetei lui vede burta mea!!! "ADica ce vreti sa spuneti, ca nasteti?!" niste ochi cat cepele!!! Eu, increzuta "DA" ! Domnu politist - "doamna conduceti prudent... puteti? sau...? ca nu mai aveti mult... ei, in cazul asta ce sa mai zic... o fi el 86 la ora dar totusi nastere usoara!!!" Eu l-am multumit si i-am zis ca eu doar ca e caz urgent am calcat acceleratia, in alt caz sant cea mai respecuoasa in trafic!Merg regulametar! Si uite asa ne-am despartit noi cu nenea! Ma uitam in oglinda, ma daca merge dupa mine, intru in curtea spitalului (care intr-adevar era la nici 200 metri, insa nu avea treaba dansul cu mine, ca doar nu a dat peste o escroaca sa-l minta in halul ala si cu burta la gura fiind!
Asa am facut eu fara sa vreau, dar dansul m-a provocat, ca daca nu ma oprea - eu nu minteam !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

aventura,ylilimic, va multumesc pt numerele voastre de tel! Acum ca le am, sper sa nu nasc inainte de termen. Doar nu o sa facem din "mamici de ian-feb", mamici de "dec.-ian".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Dap, pestii relaxeaza!

Liudo, nebuna esti, femeie! Da' sa stii ca si eu as fi facut la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Delfinuta,iti tin pumnii.Nastere usoara!
Eu acum ma simt ceva mai bine,dar nu ma bucur prea tare pt ca stiu sigur ca o sa reapara.Asa am tot tinut-o zilele astea:durere,pauza,durere pauza.
Multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi.
UNDE ESTE LISTA CU NUMERELE DE TELEFON,CA VREAU SA MA TREC SI EU?
CATALINA,DELFINUTA nu era tot pacienta Dr Radoi?

Luminita31+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

informatii despre lauzie si bebelusul-nou nascut - daca gasiti subiectul interesant l-am trimis la adresa contului comun.

Eu zic ca pe cele despre sarcina le-ati epuizat deja, asa ca m-am gandit ca nu ar strica si o "injectie" cu info pentru partea post-natala!

wannajo -no pb! eu aveam nr de tel din lista, pe toate care sunt trecute, si voi lua legatura in masura posibilitatilor, cu toata lumea... As vrea totusi sa te rog sa dai tu, si de altfel toate fetele care nasc primul apel/sms, pentru noi e mai dificil - se poate sa nimerim intr-un moment prost.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Delfinuta, ne gandim la tine! Nastere usoara, bebe sanatos, mancacios si recuperare rapida!

mirela, multumim pt poveste! Le aspteptam si pe celalalte mamici sa ne povesteasca, dar le inteleg ca sunt tare ocupate! (14 mil o inseminare???)

loremunteanu, eram curioasa unde se spune chisca la caltabos (intelg ca in Moldova). Imi plac mult carnatii, caltabosi, lebarul, toba + afumaturile care se fac de Craciun in casa. Din pacate, de aproape 10 ani ma multumesc doar cu cele cumparate (cei care le faceau nu mai sunt)
Anul acesta ambele mame au cumparat, asa ca am facut comparatie intre produsele diferitelor firme. Nici macar carnati nu au mai facut acum!
Cred ca la anul nici cozonac, sarmale si racitura de casa nu mai vad! (Doar daca nu ma apuc eu sa il fac, dar slaba nadejde).

Ce inseamna ragade? Inteleg ca sunt niste bubite care trec cu garmastan?

Azi mama mi-a reamintit ca dupa nastere sa nu beau apa (24-48h) ca sa nu ma latesc in bazin. Si nici capul sa nu il misc ca sa nu ma doara capul. Acum nu stiu cat o fi de adevarat, dar mi-am notat!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

SRaluca...felicitari sa-ti traisca bb! Si nastere usoara celor care urmeaza!

Si eu vreau sa ma trec in lista cu nr de telf! Spuneti-mi unde!

Eu sunt racita cobza, imi curg ochii nasul garla..ca la naiba chiar acum pe suta de metri...miere si lamaie..cred ca am baut 3kg azi si nimik..ufffBebelusha misca la greu, face salturi de fapt, trebuie sa vin de la Breaza la Buc la control joi au vineri..ser sa fie ok.

AniS 36+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput