Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Alexandru, multumim pt vesti! Felicitari, sa va traiasca! Ce a fost mai greu a trecut! Ma bucur mult ca maine vor veni acasa!
Transmite-i lui Marybell ca suntem alaturi de ea si ii uram curaj si refacere grabnica!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Alinuko iti zic parerea mea !!! EU acumin camera copilului am biroul si calculat si aici va ramane din simplu motiv ca nu am alt loc. TV inca nu l-am montat dar motivul e la fel de simplu - adica spatiul fiind cam redus o sa fim nevoiti sa punem unul mic si agatat pe perete! Ei aici e problema, ca acel picior pe care se pune tv pe perete - trebuie montat! Iar pentru asta trebuie mana de barbat! Cu mana de barbat la mine in casa inseamna sa il frec la creier o saptamana si apoi il trimite pe vestitul "nea Mircea" care face de toate! Dar acum chiar nu am chef si nici tv nu e cumparat si parca inca nu ii simt lipsa. Oricum cand o sa petrec mai mult timp in camera copilului poate chiar o sa simt acuta lipsa! Acuma cred ca nu exagerez dar cat e mic copilul - oricum nu sta nici la tv nici la calculator - si nu stiu cat il afecteaza! Iar daca ma iau dupa chestii gen "radiatii, unde electro - nu stiu de care" inseamna ca trebuie sa arunc si 2 mobile ale mele, 2 a "manei de barbat" , cuptorul cu mocrounde, telefonul fix, chiar si bbphonul care merge cu unde, si termostatul de la centrala termica!!! Si astea sant doar unele din acele obiecte care "afecteaza" , dar fara ele nu stiu daca putem! Asa ca asta e nivelul de trai, ne dam dupa el! asa a ajuns viata asa ca nu mai exagerez si eu cu precautiile, sant multe altele care poate afecteaza un copil mic de 2-3 luni mai mult decat un calculat sau tv in camera lui!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

iar 37 saptamani.... ce faceti fetelor????

Marybell felicitari, sa depasesti momentele grele, sa ai parte de bb mancacios si sa te refaci cat mai repede...

fetelor cine mai naste in ianuarie? sper eu sa fiu!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

am plecat la culcare! fetelor o noapte linistita sa aveti!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

alinuk, eu pt inceput o sa impart camera cu bb, deci vine fiecare cu obiectele personale. Eu nu ma uit la tv decat in bucatarie (daca imi aduc aminte sa-l deschid) sau la sot in dormitor cand suntem pe aceeasi lungime de unda referitor la filme. Am deviat. Asadar voi avea doar laptopul, cu toate ca si asta face un zgomot de fond suparator, azi dupa amiaza inainte sa atipesc nu stiam ce se aude, ma gandeam daca nu o fi cumva vreun robinet deschis pe undeva. Poate atunci o sa-l mai inchid din cand in cand, macar noaptea. Oricum, calculator nu mai suport eu, ma deranjeaza zgomotul la culme. Pe de alta parte Liuda are dreptate: ar trebui sa aruncam o gramada de articole pe considerente de radiatii, eventual propunem si vecinilor sa se mute sau sa-si ia o vacanta mai lunga.

Ma duc, mai am putin si termin salata boeuf! Pupici!

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Si eu am computerul in camera lui bebe i-am pus ventilatoare ultrasilentioase asa ca nu are ce problema sa fie. In afara de tastatul meu, ca am invatat sa tastez la masina de scris si duruie tastatura cand scriu ceva

FELICITARI MARYBELL si merci de vesti Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

uraaaaaaaa,au luat fulgii de nea de pe forum,si imi merge si mie ca lumea pagina!!!!

mihacarm,tu nu aveai niste fulgi de nea pe pagina de la forum care se plimbau??
jurrrrrrr ca nu era inchipuirea mea

messa,esti nebuna,maica,sa iesi la ora aia la zapada.
oana bucur ce e cu ea??
Irina(Delfinuta) ,tinem pumnii!! sa fie totul repede si usor!!! sa va intoarceti sanatosi acasa!!
Aventura multumim pt vestile de la CRISTIANA.SA FACA REPEDE BEBE 2300 GR SA VINA ACASA !!!!
ADINUSH,te-ai intrecut cu gluma cu atat carat de mobila!
gabriela ce misto povestea cu nasterea ta
liudo ai stat tu in pat?? ai facut tu treaba asta?? ao putut tu sa stai asa sa nu te misti,sa nu batzai,sa nu te urci pe pereti??? asta e fenomen supra supra supra natu' !!!mai fetelor,ne-a schimbat-o cineva pe Liuda,ca eu nu o vad la pat! asta e ca argintu' viu de cand o stiu! nu sta locului.
levi,lista e la mami_ian_feb2007 cu aceeasi parola,o ai?
marybel si Alexandru felicitari pt Erik ! cum asa au fost probleme?acum e tptul bine??? cum a facut atac de panica?? nu au adormit-o?
Liuda
hahaaa mor eu cu tine si cu nea MIRCEA al vostru

ma culc devreme si azi,vad ca ma fac iar fata cuminte,scuipati-ma sa nu ma deochi.
vad ca iar nu mai nasc.
facui o mancare si mi s-au umflat picioarele,m-a luat ameteala...
haida,ne vedem maine.
dimineata am sa verific lista sa vad daca sunt trecute toate fetele,si daca nu,ma ocup eu.

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

M-a impresionat tare mult prin ceea ce a trecut Marybell. lui Dumnezeu ca acum totul sa fie bine si sa le dea putere mai departe!
Sper ca niciuna sa nu mai trecem prin asa ceva!

aelita, nu am vazut niciun fulg, dar poate si din cauza ca sunt mereu nerabdatoare sa vad ce ati mai scris si nu dau atentie la detalii!

Televizor in camerea fetitei (care o fi aceea) sigur voi avea, dar nu stiu cat il voi tine deschis. Calculatorul face zgomot, asa ca nu stiu (desi muzica e mai usor de programat decat de pe CD). Noi inca nu am aranjat nimic pt fetita, toata ziua ma gandesc unde sa pun patutul (pe care nu l-am luat inca). Stam f. prost cu spatiul si avem prea multa mobila!
Cand a plecat sotul sa faca cumparaturile de Craciun cu socrela m-a intrebat daca vreau ceva anume. Raspunsul: inca o camera!!! Totusi trebuie sa fiu multumitoare cu ceea ce am!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

continui ca mi-a mai ramas un rest!

Mihacarm, eu cred ca treaba cu insetatul dupa nastere e babism, nu e fondata stiintific. Daca vrei sa te privezi de apa, e alegerea ta, insa cred ca va fi un gest gratuit, ba mai mult sa nu ai probleme si cu lapticul din cauza asta. Am auzit-o si pe aia cu gropitele in obrajori, pe care de asemeni nu o cred.

Daca tot veni vorba de latit in solduri, ma framanta si pe mine o intrebare. Oare daca mama (eu de pilda) e suficient de lata in solduri se mai dilata oasele bazinului? Ma rog, e incorect spus, dar asa spune toata lumea. Ca multe din voi se vaita de dureri in zona cu pricina, in timp ce eu nu am o treaba (recunosc doar vechea mea pb de coloana). Organismul se pregateste din timp, nu numai in ziua nasterii. Ar mai fi si ipoteza ca la suta mea de ani oasele sa nu mai fie apte a se desface din articulatii, indiferent de dimensiunile bazinului.

messa, vad ca te mentii pe pozitie sa nasti la termen gasind solutii compensatoare. Eu una astept sa treaca o zi dupa alta si daca nu am nascut azi si nu voi naste nici zilele urmatoare este pentru ca nu vreau sa le stric sarbatorile celorlalti (sotului, dr-ei si cine ar mai fi implicat in povestea asta). Putin imi pasa ca nu am bagajul terminat, ca mai am de cumparat unele chestii, ca patutul nu-i comandat (treaba de 5 minute de altfel si a 2-a zi il am), dar mai ales nu am nici bani in casa.
Cand mi-am vazut gleznele dupa cca 2 ore de stat pe scaun... singurul gand care mi-a trecut prin cap a fost ca as vrea sa dorm pt a ma trezi sa nasc. Asa ca de unde stres cu nasterea cand eu abia o astept?! Nu stiu cum se va desfasura, desi sustin ca vreau natural, am vb si cu dr, sincer nu ma vad. Ma vad epuizata, cu conditia fizica la pamant dupa atatea luni, de unde naiba atata "push"?

Liuda, la faza cu nasterea daca m-ar prinde depasind limita de viteza m-am gandit si eu! Mai ales cand conduc masina lu' barbatu-mio care "nu stiu cum se intampla" dar ajungi la 80 fara nici un efort. Deci la tine a mers! Bine de retinut. Aveti grija de nea Mircea, sa nu ramaneti fara mana de barbat in casa!!!

Aelita, ma bucur ca profiti si dormi cand iti vine. In cateva zile viata ta va cunoaste schimbari majore si primul sacrificat va fi somnul. Fulgi pe ecran am avut si eu, toata lumea cred, de ce te gandesti ca numai la tine au fost?

marybell, felicitari, sa va traiasca Eric, sa fie sanatos, mancacios si dragastos, sa va bucurati de el. Alexandru, multumim mult de vesti

Cristiana, sa speram ca veti pleca cat de curand acasa, greul presupun ca a trecut.

Noapte buna, de acum e timpul sa dormim si noi, desi bebelaca nu are chef decat de joaca.

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor, nu aveti careva vreo perie de sarma?!? Ma mananca pielea de imi vine sa ma frec cu smirghel! Si evident sunt treaza iar Alexia face nani in patul nostru. Mai nou s-a invatat sa strige in somn "mami apa!"

Marybell

Tv, Laptop la inceput aveam si noi PC in camera la bb dar o deranjam cu zgomotul si tot din acest motiv nu prea il puteam folosi asa ca, am facut permutari de mobila si l-am trimis in alta camera.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput