Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

DeeA, nastere usoara! Sa stii ca la mine,cand s-a rupt apa,a iesit si dopul odata,insa e diferit de la femeie la femeie si de la o sarcina la alta.
Aelita,eu zic sa dai o fuga pana la spital.Cu Iasmina eram in travaliu,insa a fost super de suportabil.Ca atare, am iesit pe afara, am fost la cumparaturi,am facut o gramada de treaba. A fost lung travaliul,cam de vreo 20 de ore,insa durerile mari au durat cateva ore.iti tin pumnii,daca bebelina ta vrea sa vina acum.
Cu Georgia, travaliul a fost numai de noua ore si jumate, insa am avut dureri mari de la inceput.Deci,incearca si te du pana la spital,si lasa musafirii,ca inteleg ei fara probleme daca fetita ta vrea sa vina acum.
Craciun fericit, Ajun fericit la toate ,sa aveti sanatate multa, si sa va bucurati de liniste si de odihna multa alaturi de cei dragi.

Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR MAMICILOR, BEBEILOR, BURTICILOR!!!
DIA, OANA SI TATI

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Nu pot ramane mai prejos

Fetele dragi, va urez un Craciun cald si plin de iubire alaturi de sotiorii sau iubitii vostri !!!

..si langa bebeii vostri frumosi si mancaciosi !!! cat mai putine dureri de burtica si nopti albe !!!

Craciun Fericit !!!

asiza, vino cu vesti mai repede !!! ce face Denis ???

fetelor, cand ne mutam cu tot cu bagaje la forumul de proaspete mamici? cand o sa nastem toate? sper sa fie asa si cele care au mai ramas sa ne ajunga din urma si sa aiba parte de bebei sanatosi si curajosi ca ai nostri !

Multa sanatate Adinutzei si mamichii ei !!! Doamne ajuta sa fie bine !!!

intrebasem si eu cam cat e normal sa manance un baietel de 4 kg de la tzitzi, ca mie uneori mi se pare ca papa mult, alteori putin...
la voi cum e cu gramajul ???

multi pupici

desiree si bebe Octavian

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CRACIUN FERICIT DRAGELOR NOASTRE, DRAGI!!!
Sa aveti parte numai de bucurii si multe impliniri,alaturi de cei dragi,mamici cu bebici si mamici cu bebici in burtici,alaturi de tatici!!!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Va doresc un CRACIUN FERICIT....multa sanatate...fericire alaturi de familie si sa aveti parte de ceea ce este mai bun!

www.felicitari.ele.ro/Sfintele_Sarbatori_--i2671_page=0.html" target="_blank">Craciun Fericit

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristina,nu as vrea sa stauinspital 20 de ore..zici ca sunt tampita,dar nusuport spitalele.cine le suporta? dar mie imi vine boala si fug.
de-aia as sta acasa..dar m-as duce sa vad cam ince stadiu sunt.
nu cred ca ma tine acolo daca inca nu e gata,nu?
nu sunt dureri mari,doar continuu. am facut curat,am smotruit parchetul,asa de sus,ca nu pot sa ma mai palec,am burta pietroi .am fost la cumparaturi.
ma preseaza in jos,capul probabil,dar nu am nici o scurgre,nici un lichid,nic un dop.

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

desiree, nu conteaza cate kg are copilul... el tb sa suga in functie de saptamana in care este
in mama si copilul zice asa:
la sfarsitul primei sapt. tb sa suga 200-400 ml/zi
la sfarsitul sapt.2 tb sa suga 400-550 ml/zi
la sfarsitul sapt.3 tb sa suga 450-600 ml/zi
la sfarsitul sapt.4 tb sa suga 500-650 ml/zi

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

aelita in cazul meu, nu mi-am dat seama ca sunt contractii, ca nu semanau cu se intampla prin filme, doar ca aveam o scurgere roz, si ma durea spatele ca de obicei. doctorul a zis insa ca sunt contractii, si l-am crezut. poate ar fi mai bine sa dai o fuga, sa stii dintr-o sursa sigura daca e craciunul cu bebe sau nu.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Aelita incepem galeria? Bafta multa, daca au inceput contractiile nu mai e mult. Eu as trage o fuga pana la spital, nu te tin daca nu e cazul, dar macar stii o treaba, a inceput distractia.

Aka felicitari, sa-ti traiasca printesica!

Am venit de la spital, Bea a luat in mai putin de 48 h 115 g, acum sunt linistita, mi-au spus ca pacatosul de icter a fost de vina. Am sunat moasa, a spus ca s-a linistit si ea, vine si maine sa vada copchila, desi nu e zi de sarbatoare. Sa traiasca.

O fi fost cum spuneti, una bucata depresie postnatala sa nu cumva sa o ratez...

Miro noua ne-au spus ca avem voie sa mancam clementine, mandarine si lamai, numai de portocale sa ne ferim, si in general cu citricile sa o luam catinel ca sa testam reactia bebeului.

Mai fetelor am intrebat in spital daca pot acum sa o alaptez la san, si mi-au spus o saptamana sa o tin pe formula si sub nici o forma sa nu ii dau ceai. Pai eu daca ma mulg ma aleg cu 120 ml de lapte, ce sa fac cu ei? Si de cate ori sa ma mulg, dureaza o ora, am pompa manuala... O sa incerc sa ii limitez formula la 70 ml si sa ii dau pe urma san,sper sa pot.

Va pup pe azi, va urez din nou Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Raluca si Adinutza sa va dea Dumnezeu numai bine!

37+

Mergi la inceput

aelita, fuguta la spital, poate nasti de ajunul craciunului.... noi iti tinem pumnii
chinico, ma bucur ca ti-ai mai revenit.... eu zic sa incerci sa-i dai si formula si san, ca-i mai mare pacatul sa arunci laptele daca tot il ai

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput