Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirona spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by aelita
ruxandra,tu ai putut sa bei suc de portocale si nu a patit nimic Grigore la stomacel,vad.
Da Aelita, beau si suc de mere, portocale (cumparate) si proaspat stors din morcovi, mere sau portocale.
Am mancat si muraturi, chiar si putina varza, destule sarmale, etc.
Nu am observat nimic special la Grigore.
Singura data cand mi s-a parut mai agitat a fost dupa ce-am baut o cana de Cola.
Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore
Vai fetelor, eu am indraznit sa pap o clementina intr-o seara - dupa supt a tras un kk de i s-a inrosit funduletzul. Am pus- pe seama kk si nu m-am gandit mai departe - asa ca a doua zi pe la masa nr.3 am mai papat o clementina. Nu vreti sa stiti cum arata funduletzul ei - si reactioneaza si la atingere saracutza de ea.
deeaA tinem pumnii. Curaj si sa biciuim .
Aka felicitari!!! Bine ai revenit. Sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de ea.
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
atudor spune:
Va pup fetelor! n-am mai intrat pt ca am fost ocupata cu sarmale, checuri si alte bunatati
Chinico, bebelusul meu papa din 3 in 3 ore tzitzi si formula de zici ca n-a vazut mancare de 3 zile (mai mult formula ca titi e putin) si nu pateste nimic. Da-i cand cere
Va pe toate!
CRACIUN FERICIT dragele mele!
Numai bucurii si impliniri alaturi de micuti!
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Vai fetelor, eu am indraznit sa pap o clementina intr-o seara - dupa supt a tras un kk de i s-a inrosit funduletzul. Am pus- pe seama kk si nu m-am gandit mai departe - asa ca a doua zi pe la masa nr.3 am mai papat o clementina. Nu vreti sa stiti cum arata funduletzul ei - si reactioneaza si la atingere saracutza de ea.
Off, imi pare rau pt Karina.
Da Mirona, asa sunt unii bb-ei. Nepotica noastra n-a suportat mult si bine sucul de portocale (cand a inceput diversificarea), facea imediat asa cum a patit Karina.
In schimb Matei l-a baut fara probleme.
Mai sti ceva de Raluca? (mobil inchis).
Sper ca sunt bine.
Mirona spune:
Doresc tuturor mamicilor, burticilor, bebicilor si nu in ultimul rand taticilor -
UN CRACIUN FERICIT!!!
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
Mirona spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Mai sti ceva de Raluca? (mobil inchis).
Sper ca sunt bine.
sper si eu. am observat si eu ca e inchis. Dumnezeu sa le ajute! Ne rugam in continuare pt BB Adinutza.
carla2005 spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
carla2005 de Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Dia1609 spune:
chinico, asa e la inceput, cu lacrimui [:D}.. toate am trecut prinb asta... e depresia postnatla... trece ea, nici o grija... incearca sa te mai relaxezi, ca ii transmiti lui bb toate starile tale...
cat despre intervalul de masa, in toate cartile scrie ca bb digera lapticul in 2 ore jum max.3 (laptele praf), deci dupa 3 ore poti sa-i dai linistita daca cere, ca nu se suprapune laptele nou peste cel vechi (ca de fapt asta tb evitat, ca atunci regurgiteaza sau o doare burtica)... eu ii dau ceiutz daca cere de mancare mai devreme de 2 ore jum, o amagesc
cat despre lapte, sa stii ca e normal la inceput sa fie mai apos, ca tb sa-i potoleasca setea, dupa aia vine el mai consistent... si nu compara laptele tau cu laptele de vaca, ca nu tb sa semene
eu zic sa te chinui sa-i dai laptic de al tau cat mai mult si sa completezi cu lapte praf... nu exista ca u e bun lapticul tau.... doctorii spun ca nu exista lapte de mama care sa nu fie bun, ca are anticorpi si toate alea... eventual s-ar putea sa nu fie suficient pt. bb ca sa se sature, dar il poti completa cu formula, nu?
eu zic ca o s-o scoti cu bine la capat, mai ales ca ai ajutoare prin casa sa faca de mancare .... incearca sa te odihnesti cat mai mult, e f. important pt bb sa te simta odihnita si calma
Dia de Oana
poze Oana
ruxandra_sb spune:
Un Ajun minunat, cu mos Craciun si daruri multe alaturi de cei dragi, si un Craciun fericit va dorim!
Iar cel mai de pret cadou il vom tine chiar in brate, la primul lor Craciun.
roxana c. spune:
Raluca, multa sanatate Adinutei,totul va fi bine.
V-am citit zilnic, dar de scris nu prea am avut timp, si acum sunt pe fuga, dar vreau sa va urez CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI si fie ca Mosul sa va aduca tot ce doriti.
Vroiam sa mai scriu ceva dar nu mai stiu ce si fug ca plange Calin.
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
aelita spune:
Am dureri de dimineata,si burta intarita continuu de ieri.Dar nu ma doare cat sa nu suport.
Am facut curat in toata casa,sa apuc.
Sa dau o fuga la spital sa vad daca mai am de asteptat sau sa astept ?
Nici nu stiu cum trebuie sa fie.
Am musafiri azi..sa ii las asa de izbeliste ?
pt toate mamicile !!
39s