Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
desiree spune:
miki04, multumesc pentru pm si sa iti traiasca bebe !
fetelor, cat e normal sa manance un bebe de 2 saptamani? eu alaptez si am senzatia ca nu se satura ! imi puteti spune? cati ml?
sarumana
desiree si bebe Octavian
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
chinico spune:
deeA hai mamica, curaj, acusica iti tii bebelul in brate!!
Mai stiti ceva de Adinutza? Ba cu gandul la ea, ba cu gandul la a mea.
Raportam: mancat formula ca haplea la fiecare 4 ore, trezit singurica si urlat de a trezit azi noapte tot cartierul, 70 ml, 90 ml, ba chiar 100 ml la o masa.
Acum dimineata am pus-o putin si la tzatz, dupa ce a ingurgitat cei 90 ml de bibe.A tras cat a tras si pe urma a adormit.
Aveati voi dreptate ca icterul e.Mie insa nu prea imi venea sa cred, Dia, pentru ca nu mai e galbena musetzica deloc.. Am plans ca o bezmetica la fiecare 5 minute, am plans ca doarme,pe urma am plans ca nu doarme, pe urma am plans de usurare ca mananca, pe urma am plans ca urla ea ca din gura de sarpe de foame si eu nu aveam voie as ii dau, ca nu trecusera alea 4 ore intre mese si imi era frica sa nu regurgiteze tot..
Cand era la mine in burta ma rugam sa iasa mai repede, sa o vad, ca imi e mai usor sa stiu daca ii e bine sau nu...acum ma gandesc ca mama, mama, ce bine ii era ei sub buricul meu..
Azi la 12 mergem la spital. Sa dea DD sa fi luat putin in greutate, ca altfel acolo ramanem.
Dandusa precis ai tu dreptate...cum sa nu urle beBea daca a ei mama umbla ca bocitoare sefa prin casa??? Sigur ne simt si precis ii influentam mult cu starile noastre.
Sa trecem de hopul de la 12, si o sa incerc sa ma calmez...fac yoga..
Aelita mai ai rabdare mama? Hai ca nu mai ai mult acum. Nici un semn? Ultimul craciun in 2..
Dolores cum te mai simti?
De Asiza mai stiti ceva?
CRACIUN FERICIT,dragele mele dragi, sa va dea Dumnezeu numai bucurii si impliniri!
37+
aka spune:
Buna dimineata.
Deea am nascut la Giulesti. Nastere usoara daca au aparut contractiile dute si tu pana la spital, poate te opreste acolo. Punem majoretele la munca .
Raportam o noapte cat de cat normala, in sensul ca am adormit pe la 3.00 si pana la 6.30 am dormit. Parca incepe sa manance la 2 ore. A venit si lapticul, suntem tare fericite. Am sa incerc sa mananc si eu niste fructe, sa vedem ce se intampla.
Ma duc sa fac niste treaba pana se trezeste fetita.
Va pup pe toate.
Monica 40 fix fix fix
doradora spune:
chinico dar de ce vrei sa o hranesti la 4 ore fix? eu stiam ca nu e bine sa depaseasca cele 4 ore nemancata, nu ca asta e intervalul obisnuit de hrana.
chris + alexandra
bebe alexandra
deeaA spune:
Mersi fetelor CHINICO si AKA pt incurajari,cred ca ma duc sa fac o vizita la spital sa vedem ce si cum.Mai vb daca ma mai intorc.
deeaA39s 1z DAVID ALEXANDRU
chinico spune:
Chris mie asa mi-au spus si in spital si asa mi-a spus si moasa.
La 3 ore trebuie hranita daca mananca tzatz.
La 4 ore daca papa formula, pentru ca se digera mai greu.
Laura nu stiu ce sa-ti spun de laptele meu, uite acum ma mulg dupa ce ii dau ei formula, am o tona, cat o turma de vaci...dar primele 5 minute curge ca o apa... transparent. Pe urma vine mai gros, dar tot zeama chioara mi se pare..
Dandusica am uitat de tema zilei.
Craciunul acasa. Ne adunam familion mare, sunt aici si ai mei din Ro,vin si ai sotzului, si uite asa o sa fim 12 persoane. Eu nu am facut nimic, stau cu ochii pe Bea ca pe butelie, mama si a mea bunica trebaluiesc de ieri prin bucatarie..si miroase a sarmale..mniami..
Revelion acasa. Aruncam curcanul in cuptor si ne indopam iar.
Ma duc sa ma dusulesc, pe urma hranesc fata si pe urma luam drumul spitalului. Sa imi tineti pumnii.
37+
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by aelita
ruxandra,tu ai putut sa bei suc de portocale si nu a patit nimic Grigore la stomacel,vad.
Da Aelita, beau si sucuri de mere, portocale (cumparate) si proaspat stors din morcovi, mere sau portocale.
Am mancat si muraturi, chiar si putina varza, destule sarmale, etc.
Nu am observat nimic special la Grigore.
Singura data cand mi s-a parut mai agitat a fost dupa ce-am baut o cana de Cola.
Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
EU,sint cauza,starea mea ...De fiecare data cind este tati liber...,ea doarme foarte bine si am observat asta ieri....Eu daca ramin cu ea singura acasa...,ma apuca starile alea naspa ,ca sint singura si mai ales cind vine noaptea...,ma apuca si plinsul citeodata,asa ca bb simte si se conformeaza si ea.Daca mami este stresata...,Crinuta nu are cum sa fie calma.
Exact Dandusa.
Grigore parca e un barometru al starilor mele. Cand sunt calma si am rabdare atunci e un cvasi-cumintel. Cand sunt agitata, stresata sau preocupata prea mult de altceva.. cum devine si el agitat, mananca putin si doarme prost.
Pediatra mi-a confirmat ca: bb mic e asa de strans legat de mamica sa incat parca vrea sa-i preia el din necazuri si framantari.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by chinico
Chris mie asa mi-au spus si in spital si asa mi-a .dar primele 5 minute curge ca o apa... transparent. Pe urma vine mai gros, dar tot zeama chioara mi se pare..
La inceput laptele este mai apos, pt stins setea, apoi vine cel mai gras si mai satios, care tine de foame. De aceea e bine ca la un supt bb sa goleasca un san, ca sa apuce sa bea si din laptele cel gros.
ruxandra_sb spune:
Aka felicitari!!!
Sa-ti traiasca Maria-Cristina, sa fie santoasa, voioasa si papacioasa.