Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura13 spune:
desiree eu am facut proba suptuilui manca cam 60 ml si ar fi trebuit sa manance cam 100 ml. mi-am facut o multime de griji o sapt dupa care am vazut la cantar ca se ingrasase 250 gr. nu te stresa. cateodata mananca mai putin cateodata mai mult. daca nu plange dupa masa, daca doarme bine, daca nu isi papa manutele totul e ok. STAI LINISTITA ca mai rau faci.
pupici
Laura lui Daniel
Poze Daniel
aka spune:
Fetele am nevoie de ajutor.
Fetita fornaie pe nas. Am luat batista bebelusului, am aspirat si tot degeaba. Stiu ca erau fete pe forum care aveau ca si doctor pediatru de dr. Florescu Roxana de la policlinica Titan. Va rog frumos daca aveti un numar de mobil sa imi dati si mie. Nu stiu ce sa mai fac. Sper sa nu ajungem la spital din cauza asta.
Monica 40 fix fix fix
Mirona spune:
AM VORBIT CU RALUCA
A avut telefonul descarcat. Abia acum a primit incarcatorul.
Va pupa pe toate si va ureaza Un Craciun Fericit!
Au asigurat-o medicii ca se va retrage puroiul - cu tratament.
La ochisor i s-a facut o incizie si s-a scos puroiul. Acum mergea cu ea la curatat.
E cat de cat ok. I-am spus ca suntem cu toate alaturi de ei si ca ne rugam sa le aduca mosul sanatate la micutza Adina.
V-am pupat si noi - fugim sa vedem daca a venit mosu'.
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Ktrinel spune:
intru si eu sa va urez un Craciun fericit, bogat si linistit!
ia uite cate mamici ne-am strans !noi raportam un kg in pus la o luna, chiar azi pe 24.capul il tine viguros, din picioare da mama-mama...in stilul asta chiar in pun gard la curte prin martie...
pana si chinico a spart gheatza..bravo mami, sunt sigura ca totul e in ordine...dar te=ai panicat tu un pic...
dandusa / fatima / kokorina...mamele model , aelita...tu cat o mai lungesti?..sa speram ca totul va fi in regula cu Adinutza Ralucai...
nu am apucat sa citesc prea mult, dar promit sa fiu mai activa la sectiunea de bebei...apropo, cand incepe?
toate cele bune si mult laptic!!
Ktrinel spune:
aka, vezi ca au mai scris parca fetele de fornaieli...e absolut normal, nu te ingrijora, si nu mai forta nasucul cu tot felul de chestii...a mea scoate niste sunete, de abia dormi cu ea in camera, face ca si calul, capra, porcul la un loc...
Laura13 spune:
fetele mele....
ce e mai important pt mine... bebelus sanatos, mancacios, voios. sa creasca mare, sanatos, fericit, cu multe bucurii in viata, sa fie om de omenie! o familie unita si frumoasa care sa poata sa ii dea lui bebe Daniel siguranta ca este iubit si ca e cel mai important in vietile noastre!
ce imi doresc pentru familia mea va doresc si voua!!
Craciun fericit si sa va aduca mosul daruri multe!
multi pupici de la Daniel, Laura si Florin
Laura lui Daniel
Poze Daniel
aelita spune:
Fetelor,tot aici sunt.Am facut baie,si in loc sa ma duc la spital ,m-am culcat,ca mi s-a facut somn.
Si acum m-am trezit,imi astept musafirii fara cele pregatiri gata,si cu ochii cat cepoele de somn.
Nu ma mai doare,simt asa ca ma preseaza,si are cracii in sus ,in gat.
Burta tare,dar cred ca mai merge..
pt toate mamicile !!
39s