** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI EIMOTTO!
Fetelor...la noi a nins! E frig, si astfel zapada cazuta asta noapte a ramas intacta! A venit in sfarsit iarna! Abia astept sa treaca odata si sa vina primavara!
kay, nu mai pune la suflet toate tampeniile...ca doar iti creste tensiunea! Lasa fanele in plata lor, nu le da atentie! Pana la urma "tati" te-a ales pe tine, si nu pe ele, si asta conteaza cel mai mult! Si e "tati" pt copilul tau, oricat ar fi ele de invidioase! Asa ca incearca sa te detasezi de toate problemele si sa gandesti pozitiv, sa fi vesela pt puiutul tau.
Sincer, eu nu ti-am recunoscut sotul...dar nici nu prea ma uit la tv in afara de stiri si pe discovery (si cate un film din cand in cand)! Tot sincer, eu nu inteleg isteriile astea ale fanilor, in general. Da, si mie imi plac anumiti actori sau muzicieni, dar imi arat aprecierea uitandu-ma la creatiile lor, ascultandu-le muzica si apreciindu-i pt ceea ce sunt si ce fac ei, nu tipand si amenintandu-le familia. Uite, eu am un respect deosebit pentru Nicu Kovaci si pt Ovidiu Lipan Tandarica (Phoenix). De asemenea, imi place Tudor Chirila. Dar imi place muzica lor, nu viata lor privata, nu ma intereseaza ca Tudor Chirila se intalneste cu Andreea Raicu, de exemplu. Treaba lor! Nici pe ei nu ii intereseaza viata pe care o am eu alaturi de sotul meu. Pe mine de ce m-ar interesa viata lor privata?! Tocmai, ca e privata, numai ca multi oameni nu inteleg lucrul acesta.
Ok, hai ca m-am cam ambalat cu chestia asta, scuze fetelor ca am scris aici pe forum, dar chiar m-a enervat situatia prin care trece kay.

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

vali5, eu ma simt foarte bine...cred ca la faza cu durerile si revelionul la Moeciu m-ai confundat cu Alyna24. (burticuta e a mea ). Dar nu e nimic....conteaza sa fim toate sanatoase si va avem copii frumosi si sanatosi!
Va pupicesc !

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Da, dianalaura, m-am grabit si v-am incurcat. Asta e... sunt zapacita... Distractie placuta de Revelion! Unde il vei petrece?

Valentina 21+
Poze

Mergi la inceput

Revelionul? Intr-un club din oras...de fapt suntem mai multe persoane (prieteni, cunoastinte ale patronului) care ne vom duce acolo, cu mancare si bautura de acasa, doar ca acolo va fi mai larg, vom putea asculta muzica si dansa in voie, fara a face mare tambalau fiecare la casa lui.

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ciao!
Didi eu sunt in Italia si ... na ca m-am molipsit!!. Sunt in Val di Fassa la ski! Ma rog... toti mai putin eu da' asta e.... Noi suntem schiori inversunati insa anul asta eu stau pe bara.. adica in camera de hotel in fata laptopului! Voi pe unde mai sunteti?
Mica zi-mi si mie ai fost la MACY'S ?? Cum e acolo? Povesteste-mi si mie ca pe Arthurana nu ma lasa inima s-o intreb
Eimotto
Pupici la toata lumea!

cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Cristalina te-am incurcat cu Cristinamaria. De fapt vroiam sa te intreb cum se comporta fetitza ta la sky?

Cristina si noi mergem in fiecare an la Sölden in Austria.
Dar anu asta cred ca o sa fiu doar dadaca daca nu imi primesc copilul la scoala de sky.

Cine era cu Lichidul amniotic la limita inferioara? Poate scrii si cat era nevelul 5,6,7,8...Am avut 7 la prima sarcina si s-a considerat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Burtici,bine v-am regasit!
Am intrat sa va imbartasesc marea bucurie...bb3 este fetita!!!
Va pup acum...voi intra mai tarziu.

Ana,mami de:Bobi(24.02.1998),Roberto(8.08.2001) si bb3 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticilor, sunt foarte trista... m-am certat foarte tare cu alex pe chestia cu mail-ul... a inceput sa ma acuze ca citesc prostii si ca-mi fac singura rau, ca de ce plec urechea(resectiv ochiul) la toate prostiile... i-am exlpicat ca nu e vina mea, ca mi-am citit mail-ul doar si chiar nu e vina mea si s-au facut nervii mari, tipete si plans... la nervi i-am zis chiar ca din toata atitudinea lui reiese ca nu minte fata aia... si asa s-a facut un scandal foarte mare si mie mi-a scapat telefonul din mana si mi s-a crapat ecranul care are cristale lichide si arata ca un puzzle, mai ales ca ecranu meu e mare si telefonul merge cu betigas cu care selectez ce vreau si nu mai vad nimic... sunt foarte trista si imi pare rau daca va deranjez cu problemele mele, dar simteam nevoia sa spun cuiva. sper sa ma linistesc, pt ca am plans mult azi... si stiu ca-i face foarte rau Soniei. dar nu vrea sa inteleaga ca eu chiar sunt foarte sensibila si orice ma irita.
gata mi-am varsat oful la voi.
pup si multumesc de intelegere !
oana14-15cuSonia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arthurana, mie mi se parea ca aveam un hemoroid dinainte de sarcina, desi nu sunt sigura ca aia e...

DidiAlex cu constipatia am mai rezolvat-o dar durerea persista. Ma gandesc sa nu fi avut probleme inainte de a ramane gravida si acum sa se agraveze...

kay nu mai plange ca iti faci rau, stiu ca suna banal si e greu de facut si mai usor de zis, chiar imi pare rau de tine...

Vali5 un bradut super aveti, ce bine va simtiti in familie!

business, felicitari pentru fetita!

Eimotto

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna gravidutelor,

kay i-mi pare rau ca treci prin asa ceva ...mai ales ca esti insarcinata si nu i-ti face bine toata tristetea si toti nervii pe care ii ai...sper sa reusiti ssa va rezolvati problemele ptr ca fetita ta are nevoie de liniste, dragoste si atentie .un ptr tine.

vali5, dianalaura super bradutii.

business felicitari ptr fetita.sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatoasa.

eimotto..sa traiesti o mie de ani

noi suntem bine, bebelina creste la fel si burtica.abia asteptam Revelionul...mergem la nasii nostrii si sper sa ne simtim bine...intotdeauna ne simtim bine cu ei.va pup pe toate.

15+
poze

Mergi la inceput