** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

brambuska, la multi ani, sarcina usoara in continuare si sa ai un bebe sanatos!

intreba cineva de mari, prietena mea cu tripletii, ea e bine, comorile la fel, si-a facut cerclaj!

didi, din ce inteleg eu din ce scrii noi doua am mai fost colegute?(mamici de ianuarie-februarie??) mai zi-mi ce face jocelyn, fetele au trecut-o pe listuta!

felicitari la cine a aflat sexul de curind, noi mergem in ianuarie ptr vestea cea mare!

Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arthurana ma bucur ca ti-ai gasit medici de care esti multumita. Si eu sunt paranoica, dar sigur o sa fie bine la sfarsit.
Mie mi-au incetat durerile de burta cand a inceput raceala, de care trag si acum si de care dr mea a zis sa nu ma sperii ca nu afecteaza bebele. Nu ma simt gravida, in afara de faptul ca ma ingras pe zi ce trece.
In schimb am o problema ciudatica: ma doare fundul. Efectiv my asshole, ca sa fiu my explicita.. In rest nimic...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Brambushca LA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Chiqui,

Poate ca ai hemoroizi de la constipatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Arthurana am inceput sa il simt pe bebe de la 18 saptamani. Cei drept nici la mine nu loveste prea puternic dar il simt. Atunci cand stam acasa mai tot timpul il simt mai des, dar atunci cand mergem prin osar si ne plimbam nu il simt deloc. Am inteles ca ii place sa merg pentru ca atunci il legan si ca acum doarme cam majoritatea timpului.

Diana la Fundeni se fac recoltari in fiecare dimineata, dar nu stiu pana la ce ora. Eu de regula merg pe la 7-8 dimineata. Vezi insa ca dr. Uscatescu este la Spital dupa 17 ianuarie.

Pupici,

Mica 20

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

In sfarsit apuc si eu sa intru sa va urez sarbatori fericite!
Sa aveti sufletul plin de liniste si bucurie si noul an sa va aduca numai impliniri!

Brambuscha, Eimotto, la multi ani!

Felicitari celor care au aflat ce culoare are caruciorul si bun venit la odisee fetelor noi!

In legatura cu simtitul miscarilor lui bebe, nu va ingrijorati, eu l-am simtit abia de curand, pe la sfarsitul saptamanii 20, si pana atunci stateam ca pe ace gandindu-ma ca am un bebe cam prea cumintel! Acu il simt destul de des, cel putin o data pe zi, uneori de multe ori, si face niste miscari finute care-mi plac foarte mult si nu ma doare deloc. Zambesc de una singura pe strada sau prin autobuz

chiquitita, eu am avut un fel de rani in anus, cand ma duceam la toaleta iesea si sange. Am folosit supozitoare cu carpicon, au functionat perfect, a doua zi deja nu ma mai durea! Ce-i drept am folosit mai multe zile la rand ca sa treaca ranile.

kay, stai linistita! Din ce am citit pe forum, dr. Tutunaru e foarte bun pe problema pe care o ai tu cu IR-urile, deci esti pe maini bune. Eu cred ca e posibil ca IR un pic crescute sa fie ceva destul de comun, doar ca nu toate gravidutele se testeaza. De notch n-am auzit pana acum, ce inseamna?

Elteka, tinem pumnii sa fie doar IgG pozitiv!

poohy, iti multumesc mult ca ai intrebat-o pe prietena ta despre toxoplasmoza!

Sa va zic si eu ce am mai facut. Cum ziceam in ultimul post, am repetat analizele la Cantacuzino, si IgG avidity de unde a rezultat ca infectia e mai veche de 4 luni. Din nefericire n-a fost de ajuns, ca sarcina mea e si ea mai mare de 4 luni.. Am fost la dna dr. Cretu la Eco-Para-Diagnostic, si mi-a mai dat sa fac IgA si IgE, care vor determina daca infectia e mai veche de 6 luni. Rezultatele le aflam peste vreo 2 sapt. Daca e mai veche de 6 luni, e totul in regula pt bebe si pot sa stau linistita! Daca nu, am inteles ca va trebui sa fac tratament pana la sfarsitul sarcinii si apoi la nastere il testam pe bebe sa vedem daca e ok! Si chiar daca infectia a trecut la bebe, dna dr. mi-a spus ca se face tratament si bebele are toate sansele sa fie sanatos! Deocamdata sunt linistita, sa vedem rezultatele.

V-am pus si niste poze sa ma vedeti

Va pup!

21+ cu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticile ! va multumesc pt felicitari si pt carucior !
sadicutza, eu m-am speriat foarte tare cand mi-a zis ca ir-urile sunt mari. la tine sunt mai bine ! dar mai am si problema cu notch-ul, adica placenta n-a mancat toata musculatura uterina. eh, acuma nu stiu ce sa mai cred. iau tratament si nu ma enervez. si nu ma stresez. dar cand primesti mail-uri cu amenintari de la fanele lui tati, te mai stresezi putin, ca deh, asa e cand faci copii cu actori care apar la tv... aseara m-am enervat atat de tare incat am avut o hemoragie nazala de toata frumusetea si m-am speriat si l-am sunat pe Tutu care m-a facut sa-mi dau seama ca paranoia e mare, si ca el e ginecolog, nu orl-ist .va pup cu drag si sper sa vin cu vesti din ce in ce mai bune si voi la fel !
oana14-15cu Sonia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare

Brambuscha, Eimotto, La Multi Ani!

Arthurana tu ai deficienta pe factor V Leyden?. Daca da, observ ca multe fete dupa DC l-au descoperit dupa pierderi multiple de sarcini avansate.
Incearca sa te increzi ca va fi bine si iti vei tine puiul in brate.Bine ca l-ai descoperit si cu tratament o sa ajungi la final de sarcina.
La tine s-ar putea sa fie si stressul fizic/psihic de la locul de munca. Tre sa te gandesti ca fiecare dintre noi avem temeri in legatura cu bolile noastre dar speram ca Bunul Dumnezeu sa ne lumineze viata si sa fie bine.

Kay, io m-am uitat prin pozele tale am vazut ca esti tinerica mai mica decat nepotul meu dar cum io de 2 ani sunt plecata din ro nu as recunoaste pe nici o vedeta noua. Tu fii calma. M-am gandit la tine pt ca spuneai ca vei fi singura in mai-iunie. Am experimentat situatia asta de a naste singura fara sotz /mama si pot sa iti spun ca a doua oara nu as mai repeta-o. Macar mergi la un spital privat daca alta solutie nu gasesti.

Elteka, mai este o fata din Jp suspecta de o boala a copilariei incearca sa vb cu ea cum a rezolvat situatia. O gasesti la mamici de iulie-august. parca.

Arcadia, pt linistea poate reusesti sa faci toate analizele posibile ca Tx tratata nu e pericloasa pe cand nu...

Flavia-Pepsi, da, aveam DPN 19 ianuarie, dar nu a fost sa fie. Noi sa fim sanatosi. Si Mica era tot cu noi.

Chichi, cred ca tu incerci toate "placerile" sarcinii. Nu iti scapa una! Pt constipatie care poate fi groaznica incearca sa manaci si combinat prostii: lapte cu miere, ciorba, porumb fiert dar si paine graham. semintele usureaza mult.Si, ff important:
nu mai manca codimentat. Am renuntzat cam de atunci la toate codimentele si apoi am alaptat si apoi a inceput sa manance puiul din macarea noastra asa ca io nu mai folosesc nici macar un cub.

Cristalina concediu placut in Italia. in ce zona esti?

Ma fetelor ce sunt alea IR? Am auzit prima data la Andreea Andoix ca tot la fel le avea marite si fata se speriase si acu din nou.

Noi miscam de zor si ne pregatim de artificii

Sarbatori fericite in continuare si un An nou Cum vi-l doriti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

DidiAlex, eu sunt in Romania, in bucuresti...:)
Da' n-as zice ba la o excursie in Italia...:)

IR sunt valori care se masoara la doppler. La asta de obicei masoara fluxul prin artera ombilicala, prin arterele uterine (cred ca astea sunt cu IR-urile daca nu ma insel, una e pe stanga, una e pe dreapta...), prin aorta si prin arterele cerebrale.
Din valorile astea isi dau seama daca placenta funcioneaza cum trebuie si bebe este alimentat/oxigenat corespunzator...

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna ziua, burticute!

Mi-a fost dor de voi! Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa intru, dar a fost asa "plin" Craciunul asta... Si am zis ca orice ar fi azi intru sa va citesc si sa va mai scriu si eu doua-trei vorbe, ca maine plecam la Brasov sa facem Revelionul, apoi cateva zile la Bran si iar nu o sa mai pot sa intru.
Multumesc la toate fetele pentru urarile frumoase de sarbatori!
Noi am petrecut tare frumos, mai ales Ajunul Craciunului - l-am facut la noi acasa cu parintii mei, socrii si cumnatul meu. Am cantat in jurul bradului, am dat si primit o multime de cadouri, ne-am simtit foarte bine. Am pus si cateva poze din seara de Ajun, mai ales cu bradul ca v-am tot promis.
Bebe meu e foarte miscaret, il simt zilnic in ultima saptamana. Aseara l-a simtit si sotul meu - era foarte incantat.

brambushca, eimotto la multi ani! Sa fiti fericite si iubite! Sarcina cat mai usoara in continuare!

chiquitita, imi pare rau ca ai avut sarbatori urate!

dianalaura, sa iti traiasca Stefanutul din burtica!
Tu sa ai grija de tine si de bebe, si daca te simti rau ia-ti concediu medical, atunci nu mai au ce sa zica. Distractie placuta la Moeciu!
Ti-am vazut pozele - ce burticuta frumoasa ai! Se vede ca si tu te mandresti cu ea!

kay, felicitari pentru Sonia! Si o sa treaca si celelalte probleme - trebuie! De ce mai citesti mail-urile de la toate nebunele? Nu vezi ca te stresezi degeaba?

mikaella, bine ai venit in odisee! Sarcina usoara si Sarbatori Fericite!

vas, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ce simti tu. Poate sunt acele contractii Braxton-Hicks, care am citit ca nu sunt dureroase...

mica, cum e vacanta ta in America? Sa ai grija de tine si de bebe!

Va las acum, ca trebuie sa fac bagajele! Va pup si daca nu mai reusesc sa intru azi va urez distractie placuta de Revelion si un an nou cat mai bun, care sa va aduca un copilas sanatos!

Valentina 21+
Poze

Mergi la inceput