** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, la multi ani si va doresc multa fericire in noul an alaturi de bb si de toata familia!

23w

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

DidiAlex scumpa mea,

Nu am Factor V Leiden, ci MTHFR. Sunt inrudite, amandoua sunt genetice si amandoua duc la pierderea sarcinii. Este o boala de coagulare a sangelui pe care o voi trata toata viata cu baby aspirin, adica aspirina pentru bebelusi in doza extrem de mica.
Pentru moment fac tratament medicamentuos dar si injectii pe care mi le fac singura.
Mi le fac in burta(pentru ca este singurul loc in care nu durea_, dar acum deja sunt vanata pe toata suprafata burtii asa ca deja imi fac injectii in vanatai ca nu mai am loc unde...si doare rau de tot. Nu vreau sa ma vait. Fac asta pentru bebelul meu si as face absolut orice...cred ca as manca si scuzati-ma...caca zilnic daca mi-ar spune doctorul ca asta imi va tine puiul in viata...Si cred ca orice mama ar face la fel.

Chiquita, incearca o reteta nemaipomenita: ceai de galbenele(cel la plic) racit si aplicat comprese...face minuni. Este cicatrizant..super bun.

CristinaMaria de ce ai zis ca nu te lasa inima sa ma intrebi de Macy's? M-a amuzat ideea...

Mergi la inceput

Fetelor,

AM luat un mare "sut in fund" de la servici. Am aflat ca imi vor scadea salariul cu 360 de dolari pe luna...ceea ce este enorm...Nu numai mie, la multi angajati...
Nu-mi vine sa cred!!! Dupa cata munca, dupa zile de dus la servici cu febra, efectiv m-am tinut de pereti sa ajung...stat peste program...
si ce program..zile intregi de la 4 dimineata(ca atunci se deschide mall-ul...). Toata lumea isi da demisia dar eu nu pot, sunt legata de maini si de picioare din cauza ca firma imi plateste asigurarea de sanatate, fara de care NU M-AS PUTEA DUCE LA NICI UN DOCTOR...nu mi-as permite...HI HI , tocmai mai gandeam eu cum ar fi sa nasc acasa in cada...cu ratusti de plastic imprejur si muzica jazz...
Deci voi fi nevoita sa stau, si sa inghit...ohh..asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Salutari tuturor mamicilor !
E prima oara cind scriu, cu ceva timp in urma am trimis un e-mail cu informatiile mele. Asta-seara m-am gindit sa intru sa vad ce e nou. Lucrez si voi avea citave zilele libere si mi-am zis sa vad ce mai fac viitoarele mamici. Eu am 20 sapt., am vazut bebelul la ultrasound, la 18 sapt. avea 236 gr. si 15 cm. Simt uneori ceva miscare in burtica dar inca nu sunt sigura daca e bebe ! Probabil in scurt timp va fi mai puternis, acum incepesa creasca mai repede, suntem la jumatatea drumului asa ca trebuie sa muncim sa fie un bebe sanatos. Nu stiu daca a fetita sau baietel, dar e primul bebe asa ca ne vom bucura orice, sanatos sa fie ! Probabil ma voi interesa de un 3D, am vazut ceva poze si tare as vrea sa-l vad si eu mai clar. E tare interesant si sper din tot sufletul ca totul sa fie bine ! La fel va doresc si voua, e tare interesant , sotul mea ma invidiaza si ma intreaba mereu : Ce simti ? Va pup si multa sanatate ! LA MULTI ANI ! pentru 2007, un an nou plin de bucurii ...

Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Arhurana,, dar au voie sa faca lucrul asta? Nu exista nimic in legislatie care sa interzica scaderea salariului fara motiv pe perioada sarcinii?
Imi pare tare rau, dar eu sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arthurana, multumec de reteta! Ce nesimtiti cei de la servicul tau...Prin cate treci si tu pentru bebel, esti foarte curajoasa, o mamica model.
Te pup si iti urez numai bine in anul care vine!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare la toata lumea si Sarbatori fericite!
Noi am fost plecati de Craciun la tara, unde a fost foarte frumos, a nins chiar in seara de Craciun, cand a venit Mosul! Copilul meu si o verisoara au iesit si s-au jucat in zapada asa, pe intuneric , erau asa de fericiti... A doua zi ne-am dat si cu sania, ma rog, tati si Tudor, eu doar m-am bucurat uitandu-ma la ei.
Acum am ajuns acasa, am reusit sa citesc ce ati mai scris voi si incerc sa stau cuminte, ptr. ca in ajunul Craciunului m-au taiat niste contractii dureroase cumplite, la intervale regulate, de am crezut, ca gata, nasc, si asa am ajuns la camera de garda... Dr m-a linistit, era totul in regula, mi-a zis sa iau no-spa si scobutil.Cand am plecat la spital, am luat si copilul cu noi, ca n-aveam cu cine sa-l lasam.Cand ne-a intrebat de ce mergem la spital, i-am spus ca sa se uite d-na dr. la burtica mea, la care el zice:"si scoate si bebelusul din burtica?"
Kay,imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea, dar supararea face rau lui bebe. De ce nu incerci sa sari peste mail-urile de la persoanele pe care nu le cunosti?
Arthurana, ce neseriosi sunt cei de la serviciu...Chiar acum de sarbatori, si chiar o suma mare... In Ro, 360 de dolari reprezinta o suma frumusica...
Eu sunt in continuare constipata, nu reusesc cu nimic, in ultima saptamana am avut succes doar cu supozitoare cu glicerina...

19+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

DidiAlex, mi-ai redat speranta! Am citit pe mamici de iulie-august si intr-adevar fata din Japonia a avut o istorie similara (sper). Ea zice ca aici in Japonia vad doar daca ai anticorpi de rubeola, si abia apoi daca e veche treaba sau nu. Sper din suflet sa fie si la mine asa, Poohy/Anca, sa ai gura aurita, cum se zice la noi!

Oricum, va multumesc pentru incurajari fetelor, sinteti minunate, si Arcadia, mai tine-mi te rog pumnii, eu nu m-am linistit de tot, dar sper sa va dau vesti bune pe 5 ianuarie

Diana, si eu am Rh-, dar nu ca la Dianalaura, ci cu un sot + Am citit mult despre asta, si am si o poveste frumoasa cu un cuplu care nu a avut probleme (facut vaccin in sapt 28 si 72h dupa nastere) si facut si bebe nr 2 frumos si sanatos!

Pupici multi, si dor de casa,

Elteka 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, e ultima noapte din 2006! sa aveti somn usor, vise placute, bebei sanatosi si sa va odihniti bine, ca maine seara petrecem!
LA MULTI ANI!!!!!

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

Buna fetelor,

AM venit de la servici, unde am vorbit cu unul din sefi care mi-a zis ca nu sunt singura in situatia asta...ca parca m-ar face sa ma simt mai bine daca stiu ca si alti angajati trec prin asta...
Scaderea salariului nu este temporara...asa va fi de acum inainte...si practic aceea suma este exact rata de la masina...Nu exista nici o legislatie, nimic, este ridicol, dar la americani se practica foarte frecvent inlocuirea angajatiilor. Te storc bine ca o lamaie si cand nu mai poti te inlocuiesc.
Mie imi place ce fac cu toate ca este mult sub nivelul pregatirii mele: am venit din rom cu diploma de master in marketing si management plus inca o diploma pe Relatii Publice..deci am doua diplome de facultate si 9 ani practic pierduti.
Nu-mi vine sa cred ca si aici merge cu nepotisme..joburile bune sunt numai pe relatii...Sunt f. dezamagita.
Merci fetelor de incurajari! Va pup si VA DORESC UN AN NOU PLIN DE BUCURII, SI FIE CA TOATE VISELE VOASTRE SA VI SE IMPLINEASCA IN 2007!!!!

Mergi la inceput