** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Hello burticutze,

LA MULTI ANI!
p

Stiu ca abia asteptati sa inceapa acest an, sa va bucurati de minunea din burtica, asa ca va doresc un inceput de an linistit, ca apoi 'om vedea noi cum vom sta cu 'linistea' cind o sa apara minunea linga noi .

Petrecere frumoasa diseara

Tamara 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata, burtici!

Eu sunt in Brasov si ne pregatim de Revelion. Am intrat un pic pe aici sa vad ce mai faceti.

business, felicitari pentru fetita! Era cazul ca bb3 sa fie fetita!

kay, te-ai impacat cu Alex? Nu mai plange si nu mai fii suparata.

Arthurana, ce vesti urate ai primit de sarbatori... Imi pare rau pentru tine, dar poate dupa ce apare bb o sa reusesti sa gasesti alt job mai bine platit. Cum au justificat aceasta scadere a salariului?

angelabv, bine ai venit in odisee!

Florentina, de ce ai avut acele contractii? Sper sa nu se mai repete pana la sfarsitul lunii a 9-a.

Va las acum, ma duc sa mai fac cateva pregatiri pentru diseara. Va pup mult pe toate si va doresc distractie placuta si un an nou cat mai bun si linistit!

La Multi Ani!

Valentina 21+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Burticutze, va doresc un AN NOU PLIN DE IMPLINIRI, BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!. Sa nu mai avem nici una probleme la anul si bebeii nostri sa ne umple casa de fericire! Petrecere frumoasa si sa ne auzim cat mai repede!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna gravidutelor,

LA MULTI ANI!!!!Sa aveti un AN NOU plin de bucurii , impliniri, sarcini usoare si bebei sanatosi.

eu ieri m-am vopsit ptr prima oara de cand sunt insarcinata...si i-mi place la nebunie.

Arthurana i-mi pare rau ca ai primit astfel de vesti...sunt foarte nedrepti.

pupicei la toata lumea

15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, cum te-ai vopsit? Tot bruneta?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
Arthurana nu te-am intrebat pe tine de Macy's pt ca sunt sigura ca te-ai saturat de magazine... si uite ca am avut dreptate! Imi pare tare rau ca ai probleme... in plus si eu am burta neagra de la injectii! Acum am zis ca incerc sa le fac in mana dar tare rau doare... Lasa ca scapam noi!!!
Fetelor eu va sarut si va doresc din suflet un an excelent , fara griji si plin de fericire!!!
La multi ani!

cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

da chiqui tot bruneta...numai ca de data asta am folosit vopsea de la Revlon fara amoniac...o iesit frumos cel putin asa mi se pare mie ca tot parul are un luciu frumos ca de peoaspat vopsit.

astepta sa va vad pozele de Craciun SI Revelion.
si eu am sa pun poze dupa revelion si de la Craciun si de la Revelion.

va pup gravidutelor

15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI !
si multa SANATATE, FERICIRE SI UN AN FOARTE FOARTE BUN.
SI BEBEI SANATOSI SA ADUCA NOUL AN LA TOATE FETELE DE PE DC.
petrecere frumoasa, distractie placuta , pofta buna.
IULIA
s-ar parea ca bebe al meu este baietel, dar doctorul nu era f sigur asa ca mai asteptam cu caruciorul.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Sanatate multa, mult noroc si multa fericire. Asa sa na ajute Dumnezeu in noul an care se anuntza!!!

Gina si toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC TUTUROR BURTICILOR SI FAMILIILOR LOR!,va ureaza: Diana, Auras si Stefanut cel mic din burtica

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput