** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Burticute,

Vreau sa va urez si eu LA MULTI ANI un AN nou plin de bucurii si sa ne ajute Dumnezeu sa avem bebi sanatosi si frumosi.

Cristinamaria mie nu prea imi place Macy's, prefer alte mall-uri.

Vali e tare frumos aici mai ales ca acum suntem in Santa Monica, California unde sunt 20 si ceva de grade. Ieri am fost in Beverly Hills, Bell Air, Hollywood etc si acum ne pregatim sa mergem la un volei pe plaja .

M-am iritat cam tare de la niste chilotei tanga si ma cam ustura jos de cateva zile. bebe misca in fiecare zi.

Va pupici,

Mica 20+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici, in clipele care au mai ramas din acest an 2006,doresc la randul meu sa va urez,
Multa sanatate si un an nou binecuvantat.
Nu stiu ce va doriti voi dar, eu imi doresc,
multa intelepciune de la Dumnezeu sa pot fi, ceea ce trebuie sa fiu.
Micutza noastra a inceput sa-si dea binisor drumul la vorbit iar astazi, ne-a bucurat tare mult!
Primul ei cuvant pe care l-a repetat dupa noi cu ceva timp in urma a fost, "Thank you" iar astazi, stie sa spuna chiar si cum o cheama!
Asa de limpede si frumos stie sa spuna, Jessica & Thank you incat, de drag ce ne este am tot pus-o sa repete. Este o dulceata de fetitza - ne vine s-o mancam toata!!!
Rebecca in schimb, este bolnavioara si speram sa se vindece cat mai curand sa, o putem da la gradinita caci, luna aceasta pe 18 dec' , tocmai a implinit 3 anisori iar in fata ne sta, acest frumos capitol al copilariei.
Va pe toate, va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine in acest an si va doresc, toate cele bune.
La revedere 2006! & LA MULTI ANI 2007!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTI ANI !! Eu mai am o ora din 2006, dar stiu ca Romania deja e in 207 si mai ales in EU. Toata lumes spera sa fie mai bine in anul ce vine, sa ne dea Dumnezeu putere si sanatate ! Bebelusul meu asta seara a fost tare activ ! Tati a simtit si el o lovitura in burtica ! E tare interesant . Va doresc numai bine si aveti grija de voi !

Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bine v-am gasit fetelor in 2007!!!

LA MULTI ANI 2007 !!!!!

Noi ne-am intors acasa acum vreo jumatate de ora si in timp ce sotul meu face un dus eu m-am bagat repede sa va citesc. Apoi cred ca mergem sa comandam ceva de mancare pt cina . ( aici e deja ora 4 dupa-amiaza. Nici nu mi-am dat seama cand au trecut zilele astea! )

Mica cred ca e superb in State acum. In timp ce veneam acasa ma uitam la tv-ul din masina si dadeau in transmisie directa ultimele minute din 2006 din NY, Chicago , Las Vegas parca. Superb, nu am cuvinte sa spun ce minunat aratau iluminatiile . Sper din tot sufletul sa ajung si eu intr-un an de sarbatori in NY. Sper ca te-ai distrat minunat!

Gina m-am uitat la pozele cu fetitele tale si sunt atat de scumpe! Te cred ca esti atat de mandra de ele! Sanatate Rebeccai si sa reusiti sa gasiti o gradi care sa ii placa!

IuliaBraila felicitari pt baietel si sarcina usoara in continuare. Abia astept si eu sa merg la control si sa aflu , caci vad ca am ramas cam ultima.

Vali5 cum e in Brasov? E zapada multa? Ati mers la schi? Distractie placuta in continuare!

Arthurana citisem ce ti s-a intamplat la job! Nasol tare cand primesti vesti de-astea si mai ales cand te vezi nevoit sa suporti magaria lor (spune Stan Patitul, caci mi-am luat-o si eu pe cocoasa la inceput cand mi-au taiat din norma de ore si 1/2 din salar Astept sa imi termin contractul si apoi nu ma mai prind prin zona oricate mi-ar propune si oricat de flexibili ar fi cu programul.) Nu stiu cum e in State dar aici poti sa iti platesti asigurarea nationala chiar si fara sa ai un job, lunar sau trimestrial la una din bancile care lucreaza cu primariile ( ba chiar poti sa fii dependenta de asigurarea sotului si sa beneficiati amandoi). La asigurarile private chiar nu ii intereseaza de unde vin banii ( poate sa ii vireze si altcineva in locul tau). Eu am si de stat si privata ( si de asta chiar habar nu aveam ca mi-a facut-o sotul meu fara sa imi zica). Sper sa gasesti ceva care sa fie pe masura pregatirii tale dupa ce termini contractul ce cei de la jobul actual!

Elteka acum am citit mesajul tau ( e pe o adresa de mail pe care nu prea o accesez). Aceeasi problema ca a ta a avut-o Nikol ( e mamica de iulie-august) si am vazut ca s-a terminat totul cu bine ( ii gresisera analizele bietei fete ). Sper din tot sufletul sa fie asa si la tine. Nu stiu ce sa-ti zic, eu am facut bolile astea ( rubeola, rujeola, varsat de vant) in perioada copilariei ( chiar o sunasem pe mama cand mi-au dat Boshi techo ca sa stiu exact si varsta cand le-am avut si cand m-au vaccinat). Tu cand afli exact rezultatul analizelor? Iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie bine .

Fetelor revin cu o intrebare: cum va calculati voi varsta sarcinii? ( de la ultimul UM sau de la data conceptiei?)

Inchei mesajul kilometric si va doresc in continuare petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si sa aveti un 2007 numai cu realizari!

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

LA MULTI ANI !!! Multa sanatate si ganduri bune pt 2007!

Gina , mersi de urari, esti o scumpa! Sa-ti traiasca ingerasii, ai niste fetitze splendide!!!

Mica , vorbeai parca de volei pe plaja !!!! ce fain!!! aici nici macar volei pe zapada nu putem face, ca zapada nu e, dar frig da.Te asteptam cu drag inapoi si profita de vacanta cat mai mult!

Ralucami , la mine doctorul imi calculeaza varsta sarcinii de la ultimul CM.

Pupici.
La muuuuuulti ani 2007!

15+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI 2007!
Ne-am trezit si noi de vreo 2 ore, nu am rezistat prea mult aseara, pe la 4 dimineata ne-am intors acasa de la petrecere!
Abia asteptam sa va revad! Mica, ce frumos de tine...la noi a fost zapada, chiar ieri a nins, insa acum s-a mai incalzit si ploua...si nu mai e zapada afara..:(
Ralucami, varsta sarcinii se calculeaza de la prima zi a UM. De aceea o sarcina are 40 de saptamani, si nu 36, cat ar fi 9 luni x 4 saptamani.
Va pup pe toate!

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

LA MULTI ANI!2007

Dragi burticute va doresc din toata inima sa aveti un an mult mai bun plin de multe impliniri ,nasteri usoare si sa va bucurati din plin de bb din burtica .Doamne Doamne sa va ajute sa ajungeti cu bine la termen si la anul pe timpul asta sa alergati prin casa dupa bebelusi.Va pupicesc si va doresc tot binele si multe ,multa sanatate

Noi am rezistat aseara pana la 5.00 dimieata ,bb s-a miscat si el dar foarte putin ,se misca foarte incet la mine abia ca il simt.Pe 11 ian mergem la eco morfologica la Iosup .Mai este cineva programat atunci?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna mamici si burtici!

am venit si eu sa va urez un 2007 plin de liniste, lumina si fericire. pentru noi toate va fi un an cu totul si cu totul deosebit pentru ca ni se vor naste minunile. la multi ani!

pe mine m-a terminat o durere de gat crunta, nu stiu de la ce o fi. nu am febra si nici un alt simptom de gripa/ raceala, doar durere de gat. aveti idee, homeogene 9 e ok in sarcina? mi l-a dat farmacista, dar pe prospect nu scrie nimic.

pupici

16+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

UN AN NOU FERICIT!!!!!!!!!!!!!

si noi am fost la petrecere dar nu am rezistat decat pana la ora unu...am venit fuguta acasa si am dormit neantoarsa pana azi la 11 si nici atunci nu m-as fi trezit dar mio fost fomica.
in rest totul e ok, ma simt bine...greata mai i-si face aparitia din cand in cand...dar trece.burtica creste repejor e vizibila bine...am sa pun poze in curand.
cat despre ninsoare ...nu a nins si i-mi pare tare rau ca eu ador zapada.
GinaM sa-ti traiasca printesele.

pupici la toate

15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

La Multi Ani! pt 2007 tuturor mamicilor (burticilor) care sunt pe aici....Sper sa aveti un an mai bun si sa va aduca Doamne-Doamne bebelushi superbi, buni si norocoshi!

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de ceva vreme dar am casa in lucru si e totul rasturnat in jur.... plus ca sotul meu lucreaza si nu m-a lasat inima sa il las singur si eu sa stau la calc.

Fetelor, aveti vreo una dintre voi dureri de cap? Pe mine ma dispera durerile zilnice de cap....asta pe langa maini si picioare amortite si dureri de inima pe care le-am raportat maiinainte....vineri am control si o sa vorbesc cu dr. Pt durerile de cap mi-a zis sa beau cafea, dar ma intreb, e ok pt bebe? Voi ce parere aveti?

Ok, gata, va las acum ca trebuie sa strang resturile petrecerii de revelion (santier-disco)...
Va imbratisez pe toate si sper sa ne "auzim" curand.

Mergi la inceput