Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu vin ca abia am ajuns la servici...sau mai bine zis m-am tirit la servici ca imi este tare rau. M-a pus naiba aseara de am mincat si eu 4 sarmalutze si mi-a fost rau de tot toata noaptea, am vomat si nu ma puteam scula din pat... Noroc cu mama ca a venit de dimineata, mi-a facut un ceai cu lamiie, piine prajita si m-am mai adunat ca sa ma tirasc la birou si astazi...

Pako - succes miine la echografie - o sa citesc vesti abia cind ma intorc din vacanta, adica pe 15 ianuarie...

Am vazut si pozicile cu Uka - super tortul si verisoara (banuiesc ca ea e in poze) tare draguta... Kim - nu stiu de ce nu poti vedea pozele - inteleg ca Daria si Roberta au putut sa le vada...am mai pus si ultimele poze cu casa - cred ca la stadiul asta o sa ramina pe 2006 - adica ridicat parterul, dar nu au apucat sa toarne stilpii si placa de pe parter - restul la primavara!

Sunt prin zona, ma dreg cu ceai!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata!

daria - io vin la o cafeluta (ca tot nu m-am trezit desi am facut ochi la 6 dimineata cu lia pui care imi canta jingle bells!)

multumim frumos ca v-ati uitat la pozici. a fost asa de bine la bunici, abia astept sa ne intoarcem si sa stam o saptamana intreaga (ma intorc la birou pe 7 ian). sunt prin zona.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - sanatate la tine si vacanta placuta si de pe acum
Vrabiuta - si tu pleci in minivacanta ? ce faaain, va invidiez pe tuoate pt vacante, iesiri, plecari. Poate ma`nerfez si plec si io cu mandra mea vreo 3 zile, sa i invat minte pe cei 2 "barbati" ai casei

Si io`st prin zonaaa ...

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Si io la munci, in acelasi frig (15 grade mai precis)
Leloo-sa aveti spor la anu cu casa, sa o vedeti ridicata.
vazut si poze de varbiuta mica, superbe ca de obicei.
Ce faceti de revelion, pe unde va petreceti?
Pako-succes la eco, sa fie totul ok.
Poze n-am pus inca, aseara am fost in vizite pana tarziu. Copilu' s-a indragostit de gazda, a stat numai si numai la ea in brate.

Mergi la inceput

Chiar, voi unde va petreceti Revelionul?
Noi o sa stam sigur acasa, inca nu stiu daca o sa avem si invitati sau nu. Intre timp planuiesc un meniu usor din care sa fie excluse carnea de porc si sarmalele!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Sunt si eu pe aici, Daria, baga o cafea ca doua nu mi-au ajuns azi! Iau antibiotice pentru amigdalele mele praf si am o greata in mine parca am baut doua zile si trei nopti...
Gabriela, sanatate si vacanta cat mai placuta!
Noi de Revelion mergem la un restaurant unde n-am mai fost niciodata dar inca nu-s foarte incantata pentru ca mergem cu o pereche pe care eu nu o cunosc, e un fost coleg al lui Petro si ei vor vorbi de toate de demult si eu o sa fiu pe dinafara. Ce ma bucura, insa, e ca imi vine (in sfarsit) o rochie rosie cu care tineam sa ma imbrac dar care pocnea pe mine cand am probat-o in octombrie. Si pentru ca noi vindem incaltaminte, am patit ca si cizmarul care n-are cizme, nu am pantofi rosii si nu am gasit inca nimic pe gustul meu, dar maine bag shopping si gasesc o solutie.
Nu stiu ce sa gatesc pentru acasa, am comanda ferma de salata de boeuf, dar in rest, nu stiu. Oricum, ceva usor, noi am incercat sa mancam si de Craciun ca intr-o zi normala, dar friptura de porc, chiar daca am facut gratar, mi-a picat greu.
Azi am facut pentru "dregere" o ciorba a la grec si o supa cu galuste pentru Matei.
Cam atat, mai revin, ca iar incerc sa deschid pozele Oliviei si e pentru a doua oara cand nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza mai pe la pranz!

Si eu tot la servici, in continuare racita, m-am saturat!!!!!!!!! Din fericire, parca Stefi este mai bine, oricum am vorbit cu soacra mea si sta ea cu Stefi saptamana viitoare, asa ca o voi duce la cresa doar de pe 8 ianuarie.

Am vazut poze frumoase cu Luca si mami lui si cu Lia pui de vrabiuta si cu Stefan, sarbatoritul de ieri. Cred ca sunteti de acord ca avem niste copii superbi.

Ina, asa frig este la voi? Si il scoti pe Radu afara pe vremea aceasta?
Felicia, bafta multa la ecografie si sa ne dai si noua vestile bune pe care le vei primi.
Mitzura, multi pupici pentru o mamica eroina. Acusi creste Mara mare si nici nu iti vei aduce aminte de greutatile de la inceput.
Daria, ce faci dulce de Revelion? Eu nu stiu daca sa comand un tort sau sa fac unul, l-as face, dar nu prea stau grozav cu timpul. Un sfat de la o maestra in bucatarie? In rest voi face un pui la capac si salata boeuf si o ciorba cred.

De revelion noi stam cred acasa, in trei. Sora mea tot bazaie sa mergem la ei si sa dormim acolo, mai ales ca sunt si parintii mei, dar Stefi nu prea este de mers in vizita la bebe, mai este si racita, ea vrea sa aiba toata casa la dispozitie, tipa, canta, vorbeste tare si ma simt tare ciudat sa o tot temperez ca doarme bebe.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Eu ma plictisesc de moarte la birou asa ca am s-o tai spre casa cit de curind...

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - la asta ma gandeam si eu ... cred ca fac pt stomacul meu o praji cu crema de ness, pt restu` ... habar n`am ... bantui culinarul de zor.
Eu am prestat si recomand cu caldura pt cine nu are timp diplomatul http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7610&start=40 reteta_LilianeiNeciu eu o prestez la 3 caserole si ies asa: http://family.webshots.com/photo/2739144600059491989xDAykl

Chiar nu stiu ce sa mai fac ... Giulik este innebunita dupa amandina, impreuna cu tata`so ... am sa caut ceva ciocolatos ... astept si eu idei si sugestii !!! Cine ce ar papa sau a papat duuulce si bun ???

Roberta - poi distractie sa aveti, las` ca va fi fain, te vei simti super bine ca doar vei fi imbracata cum iti doreai, conteaza mult

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by amironeanu

Ina, asa frig este la voi? Si il scoti pe Radu afara pe vremea aceasta?

15 grade sunt la mine in birou, din motive de centrala naroada, care cand merge cand se opreste!! Afara erau dimineata -8, pe la pranz se mai incalzeste putin. Si da, il scoatem pe Radu afara si pe vremea asta, dar blindat cu salopeta de ski.
Si noi tot la restaurant de rev, impreuna cu niste prieteni.

Mergi la inceput