Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 6
ina32 spune:
Mitzu-lasa depresiile, ca ai doi copii frumosi si sanatosi!!! Trecere si perioada asta mai stresanta, ai sa vezi!!
Vazut si pozele lui Matei si ale lui Stefanutz-dar doar una singura!
Mai bagati pozici, ca io vb Dariei, oricum nu muncesc.
leeloo2004 spune:
Sunt 17 poze si eu le vad pe toate - albumul este Public asa ca nu mai inteleg nimic... Va mai dau inca o data linkul direct sa-mi spuneti daca acum merge:
http://new.photos.yahoo.com/ggalatanu/album/576460762375325765
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
L am vazut pe Stefanutz, orice ziceti voi, seamana pe Giulik Si ce de cadouri, da` ce brad mishto`, super pozicile !
Edit: hihihi, un frumos si jumatate, iar cu palarioara e un duuulce
La noi a avut mare succes orga aia cu toate kestiile, am ascultat la ea de ne am tampit, Giulia apasa butoanele si pleca, ne lasa pe noi sa ascultam; seara pune la nani calutii, papusile, ce mai, a meritat jucariile din plin; dar no.1 ramane bradul
Ina - asa asa, si io muncesc, dar la mancatul de prajituri
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
roberta04 spune:
GABRIELA, am reusit sa vad intreg albumul(adica sa vedem, ca Matei a comentat toate pozele- "Uite Moshul, da cadou la cupi (copii), uite alt brad, uite tanti si tot asa ) si Stefanutz m-a topit si pe mine cu palariuta lui.
Eu nu am vrut sa ma plang azi, ca de, e tot Craciunul, dar trebuie sa va spun ca am o stare de-mi vine sa zac pe jos, am racit da' urat de tot si ma doare undeva intre nas si cerul gurii, am frisoane, ma doare capul, sunt verde la fata si singura cu copilul. Cica Spitalul de copii din Iasi e plin cu pacienti cu viroza asta urata, lui Matei nu-i mai trec mucii, nu stiu de unde ies dar terminam servetelele parca le mancam.
Sper sa ne refacem amandoi pana la Revelion, eu plec cu tati la restaurant si vine bunica sa stea cu el, dar daca e tot bolnav cred ca ma suna din 5 in 5 minute.
Cam atat, o seara buna!
vrabiuta spune:
LA MULTI ANI STEFANUTELOR SI STEFANICILOR!
am vazut pozici cu puiuti frumosi, cadouri multe si parinti veseli. suntem acasa vreo doua zile, am reusit sa descarc pozicile si sa pun cateva si pe net aici:
http://family.webshots.com/photo/2286680800034520309hGoxes
sarbatori fericite in continuare si cat mai putin stres celor care merg in continuare la birou!
cele mai frumoase
kim222 spune:
La multi ani!!!! Sper ca ati avut un Craciun frumos...ca la noi ...tareee frumos a fost!
La multi ani tuturor Stefanilor!
Noi am plecat vineri..si am facut 6.5 ore...Uka a fost nesperat de cumintel...Acolo am fost asteptata cu
tort si cadouri pt ziua mea..si asta a fost o surpriza!
Uka s-a simtit excelent...i-a placut asa de tare...ca la sosirea acasa..mi-a plins 10 minute ..ca el vrea more tutu...adika mai mult cu masina...si ca vrea inapoi la Mami (verisoara lui, Amber). A fost mascota tuturor..a dat spectacol..a dansat pe masa..a cintat..a fost atit de sociabil..ca nimanui nu-i venea sa creada....si nu au fost putini cei intilniti! Verisoara lui,o fetita de 6 ani a stat numai dupa el..si paharul cu apa il tinea..sa nu oboseasca Uka!Asa ca nu am simtit ca am copil si-n plus a casunat pe tati..asa ca io mi-am incarcat bateriile!!
revin..dar va las o poza...
http://good-times.webshots.com/photo/2814746340100032467HhxIYa
roberta04 spune:
VRABIUTA, ca de obicei, pozele voastre sunt superbe!
OLIVIA, ce frumoasa e fetita, e verisoara lui Uka? Asteptam mai multe pozici!
Eu profit de faptul ca Matei se joaca cu tati pe pat si mai lenevesc un pic...
kim222 spune:
Sa continui....De ajun am fost cu totii la alti veri..si acolo a venit "Boshu"...de care Uka nu s-a speriat...a stat in bratele lui...si apoi a plins..si tot spunea Boshu..bobo...de a trebuit sa-i dau lui Mosu niste bobo ,pe la spate..sa-i de-a lui Uka....
Luni am luat-o de la capat..cu alte cadouri...dimineata ne-am trezit si copii au deschis cadourile aduse de Boshu ..Am f multe poze..prea multe
Dar fizic sint cam obosita..pt ca ne prindea dimineata stind de vorba la un pahar....asa ca mergeam in pat la 4 si la 8 ..trezirea!
Dar ce-a mai mare surpriza a fost ...pofta de minacare a lui Uka..A papat supita (cit nu a mincat el de cind s-a nascut!)...a papat sarmalute (pt prima data !)...Dar nu am nici o contributie..verisoara mea l-a hranit ...nu va spuneam ca am fost o rasfatata??
ma duc sa citesc ce-ati mai scris..
am citit...Felicia, Roberta..Dana...multumesc pt urari..niciodata nu este prea tirziu!
Vazut pe Matei cel fericit...pe Giulia ..ce bine ii sta asa cu parul despletit...Pe Stefan nu reusesc sa-l vad!
Irina deci Raducu a fost incitat sa-l vada pe Mos...astept pozici!
Liliana ce de cadouri frumoase!
Diana asteptam poze!
Cristalinule...m-ai poti sa respiri?
Andrea si tu ..poze!
Roberta sanatate muuulta! Ce faina faza cu socrela!
pako spune:
La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi numele!
Am vazut multe pozici...vazut pe Pupi ci noul look(e mortal), vazut pe Giulia (frumusica ca un manechin), vazut pe Matei care-i doresc insanatosire rapida,vazut pe Lia pui cu jucarioarele ei....pup pe toti
Si noi am fost la colindar, adica bunica a fost cu copulu'...Andreea mea le canta numai "mos ciaciun, mos ciaciun" ca atat retinuse din cantacel....si chiar si asa tot a venit cu o sacosa plina de covrigei si mere.
Noi stam pe langa casa...astept ziua de vineri cand mi-am facut programare la un 3D
Sarbatori fericite in continuare! Pupici!
szivarvany spune:
Buna dimineataa !!! Cine e la munci sau cafeluta ???
Kim - vazut toate pozele, Uka e tare dragalash si frumos si chiar ca s a nimerit la fix de te ai putut si tu relaxa, suuuper
Pako - pupici la voi, sa ne scrii dupa ecografie sa stim si noi Da` tot fara pozici ne lasi ?
Vrabiuta - am admirat domnisorica, si bine nteles aveti cele mai reustite pozici
Stiti ceva de LIA ???
Sunt prin zona calare pe ef faiv ... cine mai vine ???
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze