Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!!!
In primul rind citeva pozici:
http://adorata.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album10&page=1
so,n-am citit nimic,m-a duc intai sa vad pozici si pe urma revin .Abia astept sa vad piticute si piticei la bradut!
V-a pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ohohoho, lume noua, cuscraaa, am vazut pozicile, ce mandru e Ric si ce inalt e si ce fain bradut si cate jucarii mistoace a primit. Spune ce a zis de papagal ??? Da` tu pe unde te ai ascuns, doar in 2 poze apari ? Ce face feciorul mare ??

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Hi, hi, Ina, ce inseamna sa citesti cu nasul in hartii! Eu intelesesem ca sunt -15 grade afara!
Dana, Ricardo este un frumos, seamana cu mami! Si atit de serios.
Daria, eu vreau ceva cu ciocolata si nu ma pot hotari intre tort trufe si tort joffre.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

buna dimineata la prinz. si daca tot e prinz si am trecut de cafea dau eu cate un capucino:))
venii sa-i urez lu' amironeanu happy joffre tort ca si eu tot din ala vreau sa fac:)))
eu momentn is scoasa din circuit ca s-a invatat Macu in brate si am sira spinarii ca metrul pliabil de tamplarie
Catrina e o obraznicatura fara seamaaaaaaaaaan. draga mi-i:)
hai ca viu mai incolo ca acum ma apuc sa prestez doi cozonaci.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

So,la multi ani sarbatoritilor de astazi!
Am vazut de-a pozici si ce pozici superbe cu copii si mai superbi.Giulia e dulce de numa,fromoasa nora mi-am gasit.Lia pui e atit de fotogenica!Stefanut se face constructor,echipa buna cu Ricardo,al meu e obsedat de betoniere si buldozere,da casca n-are,i-o cerem imprumut lui Stefanut,sau construiesc pe rind.Pupi e frumos si cu parul lung si cu parul scurt.Luca se vede ca are veleitati de vedeta.Al meu la intruniri sta dupa fusta mea.Matei e tare scump si bradutul chiar ca e super.
Noi suntem bine,pe 10 mergem la gradinita,am emotii,Ricardo pare doar serios,de fapt el e mamo-dependent insa are nasu pe sus ca tat-so.e insa cuminte si ascultator si pupacios la maxim.Si vorbeste.........de-mi vine sa-mi pun dopuri in urechi.Daca nu vorbesc cu el,vorbeste singur si face niste monologuri englezo-olandezo-romanesti de tot risul.A inceput sa vorbesca mai mult in olandeza,m-a bucur pentru asta,la gradinita nu v-a avea probleme cu vorbitul.In rest,e toata ziua calare pe betoniere si excavatoare,vreau sa spun niste mastodonti uriasi,toata firma de constructii din vecinatate al cunoaste ca pe un cal braz.dimineata e biscuitele de la cafea,la 9 punct suntem prezenti la lucru.Si soferii al urca pe masini si fac tot felul de manevre cu el in brate.Copilul e in delir .De asta i-am cumparat tot felul de utilaje,noi insa caram fasole,ca e iarna si nu putem iesi afara la carat pamint.Asa ca transportam toata casa 1 kg de fasole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragele mele
scuze de prelunga absenta dar am avut pauza de net si pe deasupra din ziua de Craciun sunt bolnava moarta. din nou guturai, cu febra 39, tuse oribila si multe altele. o lua si Patrick ca de, sa nu lipseasca.
sper ca ati avut sarbatoriri fericite si fara necazuri! nu am apucat sa citesc decat de indigestia Gabrielei, bine ca a trecut! ma pun la punct cu cititul imediat.
o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi ce tari ati fost!!! Fetita din poza nu este verisoara lui Uka..ci chiar Uka! Nu-mi vine sa cred ca nu v-ati dat seama...deci am baiat frumos..ca o fetita!

Mergi la inceput

Roxana,multa sanatate,mai ales lui Pat ca el e pui mititel si e mai greu pentru el.Si al meu a fost racit,taica-sau nu i-a pus caciula intr-o zi mai rece si a impuscat o raceala asta mic,insa si tata-sau a impuscat o mare panarama de la mine.
Daria,Piki e ceea ce-i trebuia lui Cado.Da tircoale coliviei in patru labe miorlaind ca pisicile.Bineinteles ca tot ce e de rontait primeste si canarul in colivie,asa de pofta.Serban e la sora mea in Bucuresti are doi verisori de virsta apropiata si se distreaza pe cinste.M-a colindat pe mess de craciun,iar nuci si turta dulce a primit din pachet.Cadourile au fost peste asteptarile lui,foarte incintata fost!

Mergi la inceput

Io sint bagata toata in poze , le organizez..si constat cit sint de multe!
Vazut pe Ricardo si pe mami a lui..doi frumosi! Ce inalt este ..1 metru zici? Wow si mie care Uka mi se parea inalt...Felicitari pt examene!!!
Daria ce mult bucataresti..eu as fi obeza daca as gati cit tine!
Gabi l-am vazut pe Stefan...un dulce...Ma duc sa ma uit la pozele cu casa...Cine a fost Mosu?
Roxana sanatate multa! Noroc ca esti in vacanta! Ce face Pat?
Andrea si noi stam acasa de revelion ...in trei..sper pentru ultima data...
Felicia succes la eco! Esti inca la socrii?Vreau pozici!
Alice tu pe unde esti?
Roberta nu stiu de ce nu poti vedea pozele...Sa faci poze ca te vedem si noi in rosu..si distractie placuta! Oricum o sa fie mai bine decit acasa...sper!

ma duc la pozele mele...

Mergi la inceput

Serbarea de la cresa:

http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album14&id=Craciun2006_001

Mergi la inceput