Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani tuturor! Sper ca ati avut un Craciun frumos cu multe cadouri si bucurii.

La Multi Ani si pentru ziua de ieri tuturor Stefanilor si Stefaniilor!

De abia astazi am venit la servici si am reusit sa intru pe DC.. sunt atat de obosita dupa atata mancare si musafiri.. Bianca s-a distrat bine, noi nu am avut Mos acasa dar am fost la biserica unde mi-a facut placuta surpriza de a se duce in brate la Mosu fara sa ii spun eu.. am facut si ceva pozici si sper ca diseara sa le incarc pe net..

Am vazut multi copii si mamici frumoase pe langa brazi sau mosi incarcati de cadouri...

Andreea, mi-a placut mult cum ii sta lui pupi cu noua freza, il maturizeaza si arata ca un baietel...

Olivia, ma bucur ca v-ati simtit atat de bine la rude... iar Luca a fost vedeta... eu mi-am dat seama ca Luca era in ultimele poze imbracat in fetita, cred ca fetele intrebau de primele poze unde apare fetita mai marisoara..

Liliana, petrecere frumoasa in continuare si asteptam poze cu noile toalete si fericita posesoare..

Roxana, insanatosire rapida la amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca bine ai aparut! Astept poze...nu v-am mai vazut demult!
Gabi am vazut pozele casei...Deci s-a terminat fundatia...Cit a costat pina acum,daca nu te deranjaza sa-mi spui...Ce suprafata locuibila are,ca pare f mare....

Mergi la inceput

Olivia, La Multi Ani pentru ziua ta! Imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa-ti spun, cand am intrat erai deja plecata... cred ca sunt ultima care-ti ureaza ... wow dar a voi e chiar cald, vad ca stati in tricou p-afara... aici azi au fost -1 grade... cam frig pentru vancouver..

Despre Lia ce mai stiti?

Felicia, succes maine la eco, sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

Anca multumesc..niciodata nu este prea tirziu!In timpul zilei este cald...dimineata sint uneori si zero grade...

edit..eu nu stiu unde ne-ai vazut in tricouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Oliva- m-am intors la poza aia...acu daca mi-ai spus, l-am recunoscut oarecum pe Uka...da greu
Roxana-sanatateeeee, si tie si la iepurash.
Am pus cateva poze, de acasa si de la bunici, unde a si venit moshul.
http://family.webshots.com/album/556669351QVTxFo?vhost=family

Mergi la inceput

Irina ...ce Mos dragut!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Anca multumesc..niciodata nu este prea tirziu!In timpul zilei este cald...dimineata sint uneori si zero grade...

edit..eu nu stiu unde ne-ai vazut in tricouri

uite aici..
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album14&id=Craciun2006_016

si aici
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album14&id=Craciun2006_017

Mergi la inceput

Anca in mintea mea....tricou=maneca scurta ..de aici confuzia:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

seara buna la toaaaaata lumea
asa m-am bucur sa gasesc asa multe poze in seara asta, aproape ca-mi pierdusem speranta. sa stiti insa ca mai astept si de la celelalte fete :) nu nominalizez ca am vazut prea multe, concluzia mea e ca a fost un Craciun minunat pt toata lumea si, nu stiu cum simtiti voi, dar mi s-a parut taaare scurt
daria, si eu vreau sa fac diplomat, am alta reteta de pe culinar care e cu albusuri crude la care cred ca voi renunta, galbenusurile is gatite cu lapte si nu mai stiu ce...mama obisnuia sa faca reteta respectiva si cred ca le va placea baietilor, pupi maare amator de frisca, zice ca-i snow. hehehe
roberta, eu imi amintesc de tine roscata, pe vremea tv-ului...nu ca nu ti-ar sta bine asa, dar rosul ala iti accentua trasaturile frumoase. de altfel, zilele astea si eu am realizat ca cel mai bine ma prinde roscatul, maroul actual e mult prea inchis si ma imbatraneste, asa ca dupa ce scap un pic de el, bag rosu
ema, tu esti ceacara? o persoana tare draga mie are ochii asemenea tie, e f rar si interesant. de ce esti asa trista in poze?
mitzu, hai curaj ca mai e putin si va fi mai usor, intra mai des pe la noi si varsa naduful
carmen, nora pe unde umblati?
va pupam pe toti cu acelasi drag si ne mai auzim zilele astea
ps noi vom sta acasa de revelion, culcam copilu' dupa care vom avea o cina romantica, vom dansa si ne vom bucura unul de celalalt. la 12 sampanie, pupici si nani...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!!

Scriu rapid acum,cat sta printzul pe tron,ca indata intru in priza.
vazut o gramada de pozici frumoase,cu pitici si mamici.Pupam pe toti si uram sanatate la cei bolnaviori si bolnavioare.

Olivia...ce bine ca te-ai relaxat!!Si ca Uka a fost in forma.Vezi ca a prins bine foametea aia trimisa din tzara?
Cat despre poza cu printzesa....e...fara cuvinte.E superb Uka acolo...adevarata prntzesa.Si nu l-am recunoscut ,desigur.Din cauza parului.Chiar...de unde ati luat parul ala superb?

Dana (speel)...moamaaaaaaaa da' ce frumoasa esti!!!!Acum vad cu cine seamana Cado.Dar chiar asa...nu ne trimiti si noua un zambet??

dariuto....azi incerc sa prestez amandine.Sa vedem ce iese.Dar nu-s hotarata cu glazura.Tu de care ai facut?Si m-am imbolnavit uitandu-ma in albumul cu prajituri

ina...ce dragalas Mos...unde ai gasit costum pe masura?

roberta...frumoasa Craciunita de langa bradAi gasit pantofi rosii?

Andreea...Pupi e oricum un frumos,dar mie imi placea la nebunie fosta freza.Cand eram gravida,aveam o cutie de la TV si acolo era o poza cu un copil cu freza ca a lui Pupi si eu ziceam ca asa ii fac freza si la al meu,dar parul lui Rares e usor ondulat si nu sta asa

Gabi...ce gatit era Stefanutz...ca un mic barbatush.Super e setul ala de construit si maaareeeee.

pako...asteptam vesti de la eco.Voi nu ati facut filmulet?cand am fost la o ecografie,am dus dischete si am inregistrat filmul.Am prins o faza trasnet,cand Rares,in burtica,misca din laba piciorului,apoi si l-a dus la gura cu manuta.E prima prestatie de vedeta din viata lui

Andrea (amironeanu)...sanatate multa...nu va mai trec mucii astia,e tare bine la voi,de nu mai pleaca.Pupici Stefanutzei (apropo...si pe al meu il cheama Stefan...s-au intalnit Stefanii la topic)

papadie...unde-s pozele,a???Baga si ceva cozonaci,daca tot ai prestat munci sisifice!

Anca Maria...e asa cald in Vancouver de -1 grad e ger la voi???Nu stiu de ce,io ma asteptam sa crape pietrele la voi.Deci tre sa ma pun la punct cu geografia.

Caaarmeeeeeeennn...ati plecat spre tarile calde?Dai din buric la greu,ai?

Aici aveti cateva poze :

http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762380806697

Si aici un film de la Craciun...facut colaj din mai multe filmulete.E mai intunecat aici,dar cand il vad pe calculator,se vede ok.

http://www.dropshots.com/day.php?userid=217104&cdate=20061224&ctime=211722

Iar aici,un film de aseara,cu micul dansator:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=217104&cdate=20061228&ctime=205328

Filmele sunt facute cu aparatul foto,deci nu ies asa faine ca si cu camera video.

Mai vin io...

Nora

Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput