Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi si La multi ani pentru Stefanutzi si Stefanii!!!! Si io la munci, si-n plus s-a stricat centrala zilele trecute si in birou is 12 grade.
A venit si la noi Mosu cu multe cadouri. Radu a fost foarte in verva, i-a cantat, a vorbit cu mosu si s-a pozat cu el. Cel mai mare succes l-a avut setul de plastiline, nu s-a dezlipit de le toata seara.
Poze n-am descarcat inca, poate azi.
Am vazut pozicile cu Pupi si Giulia, mai astept si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI STEFANIILOR SI STEFANUTILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata, iubitelor !
Si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de Sf.Stefan, sa fiti sanatosi si voiosi si sa aveti o zi minunata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de sf. Stefan.

Noi am venit la servici ca sa ne revenim...:)))
Plesnesc ficatii in noi, dar am venit aici cu cozonacul si checul dupa mine...Si pen' ca e cam pustiu parca vad ca tot eu le mananc...hehehe

La noi a fost frumos in Ajun. A venit Mos Craciun dar Maria a fost neimpresionata, s-a dus langa el si i-a tinut un speech in chinezeste, cu gestica si tot tacamul, dupa care a plecat prin camera la treaba ei.
Erau si verii mei cu finutii nostri, cel mare de 3 ani jumate era pur si simplu alb la fata, a spus poezia pe nerasuflate, a zis-o si pe a doua cu greu, a infascat cadourile si le-a trecut in revista, dupa care i-a zis lui taica-su..."tati, hai sa luam cadourile si sa mergem acasa!"...
Se asezase pe o cutie si le pazea...:)))
Pe moshu il cam cracana rasul, nu ii facusem instructajul suficient...

De la colindatori a invatat Maria un amestec de "dom, dom sa-natzam" si "am venit si noi odata"...:)))...Cum apareau la usa ea era prima, dansa cat urau, le facea cu mana si le zicea "a mutzi ani!" cand plecau...:)))
Si la cine o asculta spune "sorcova, vesela" cu un "si a muti ani!" strigat in coada ....

La poze stam prost, taica-su a filmat un pic, era camera plina si ne-am dat seama de abia spre seara ca am uitat cablul la servici si nu avem cum sa o descarcam...O sa incerc sa ii adun pe langa ea jucariile pe care le-a primit sa-i fac o poza asa pentru noi de aducere aminte...:)))

Pupam voios, ma duc sa vad ce mai e nou...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi - eu am pupat sarbatoritul de dimineata si am plecat la munci, deh ce sa fac...

Tocmai ce am vazut pozele cu Philip - e mortal cu freza lui proaspat pieptanata si aranjata si e leit mami a lui sau cel putin mie asa mi se pare! Superbe pozele si super si cadoul de la Mosul - banuiesc ca si tati e mare amator de trenulete, nu numai Pupi, nu?....

Am mai adaugat si eu poze de Craciun - le gasiti in albumul de Decembrie 2006 de la semnatura...
Stefan a fost foarte incintat de cadourile de la Mosul - cel putin setul de inginer mi l-a intins prin toata casa si m-a zapacit cu bormasina...In rest am petrecut bine, am mincat pe saturate (sa nu ma auda fetele de la Noul stil... ca ma amendeaza...) si ne-am bucurat de timpul petrecut cu familia!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani Stefanilor si Stefaniilor! Cu cate un pupic special de la noi pentru Stefan de Gabi si Stefania de Andreea!

Si la noi a venit mosul in ajun, Tudor a fost super, noi ne asteptam sa aiba emotii sa-i fie teama si sa nu spuna o vorbulita, dar a spus un cantecel si o poezie si era atat de bucuros incat fremata. Foarte frumos...

In rest, cred ca ma paste depresia si asta nu e bine, sper sa-mi revin...

Poate intru mai tarziu sa pun ceva poze.

Mergi la inceput

Am reusit sa pun si eu cateva poze, le puteti vedea aici:

http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762381151033

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta - foarte frumos bradutul - dar si ce era linga/sub el!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Multumim, Gabriela, dar sa stii ca nu toate erau cadouri, si-a carat singur din jucarii si le-a asezat frumos sub brad
Sa stii ca din albumul tau "decembrie" eu nu pot vedea decat o poza, poate nu ai dat share pentru tot albumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - ce faine pozicile, ce frumos fecior ai si inventiv cu caratul de cadouri, da` tu ce sexi-pexi mama esti
Leeloo - ai pus pozici ??? Sa ma uit si eu la sarbatoritul de azi
Mitzura - baga ceva sa te depresivezi

Io`s pe aici ... pe ef faiv, sa nu credeti ca muncesc ceva

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput