Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Sper ca ati avut un Craciun frumos si ati primit cadouri minunate. Poze de la noi:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762380744131
Asteptam cu drag sa vedem pozele si cadourile voastre

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

CRACIUN FERICIT!!!!!!Multa sanatate si tot ce va doritzi!!!Noi suntem plecati din Iasi,la Buzau si stam pana pe 2 ianuarie,asa ca va pupam si va dorim sarbatori fericite!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pozici_de_Craciun
Mandra mea a fost atat de bucuroasa sa vada asa un brad mare, ca nu a cautat cadourile cateva minute, doar admira si vroia sa imbratiseze bradutul Inca nu a renuntat la idee si ataca bradul cu mare constiinciozitate, dupa care merge singura la coltz Am vrut sa pun si doo filmari ... dar eu nu reusesc ...

Andreea - ce fain e la voi cu atata zapada, toate pozicile sunt super rausite, daaar, Pupi este cel mai frumos si cu noua freza arata ca un barbatel ii sta foarte bine si se vede ce vesel e cu atatea jucarii

Va pupacim si noi si asteptam pozicile.

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, vacanta frumoasa si va asteptam cu poze
daria, e atat de frumoasa giulia, si ai sa razi, dar imi place mult poza in care sta la colt, e taaare draguta si cu parul lasat.
acum am observat ca ninge pe ecran, hehehe
restul de fete va petreceti, haideti pe-aici, sper ca maine dupa munca sa ma bucur de pozele vostre.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Ce frumos ninge pe DC! Si la noi au inceput acum sa apara primii fulgi!
Am vazut poze cu copii frumosi, cu Pupi tunsulici si la zapada si cu Giulia la bradut, noi am fost asa de prinsi de spiritul Craciunului, ca nu prea am facut poze, dar o sa pun cateva cand ma lasa mucosul mic.
In rest, noi am petrecut numai in casa, cu copilul racit bocna, cu un pic de febra cauzata de o eruptie dentara si cu multi, multi mucisori.
Mosul a venit pentru toata lumea (daca am fost cuminte m-a rasplatit frumos si pe mine), Matei e total cucerit de roaba , care a batut de departe celelalte cadouri.
Mi-am emotionat si soacra pana la lacrimi, in Ajun a dormit la noi si dimineata a gasit si ea cadou sub brad si s-a blocat ca i-a adus Moshul o cana cu inscriptia "Cea mai buna soacra"
Va doresc in continuare sa aveti parte de un Craciun frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

craciun fericit!

noi suntem la buzau, iar eu nu am rezistat tentatiei de a intra putin pe dc (cat lia pui se joaca cu o masinuta teleghidata iar catalin mestereste ceva la dvd). dimineata de craciun a fost tare frumoasa, lia pui ne-a dat tuturor cadourile de sub brad si a fost tare fericita sa gaseasca o multime de cadouri pentru ea... din toate cel mai mare succes l-a avut o papusa de panza de la k's kids si o masinuta teleghidata de la chicco. papusica are doua cozi lungi blonde si ieri a fost nedezlipita de lia pui, care o tinea de o codita si o ducea peste tot dupa ea...

intre timp a terminat tati de mesterit la dvd, asa ca se joaca el cu masinuta in timp ce lia pui danseaza cu un ursulet rocking around the christmas tree.

am facut cateva poze ieri, dar o sa le descarc abia maine seara, ca am uitat cititorul de carduri acasa. promit sa le pun indata ce pot.

va urez petrecere frumoasa in continuare! sarbatori fericite!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna yiua si de la noi. Eu sunt pe baricade, la lucru, dar mai am doua zile si scap!
In Ajun, la noi acasa a venit Mos Craciun, am reusit sa fac rost de un costum superb, cu barba care parea reala, ce mai, o frumusete!
Ianca a fost foarte emotionata, dar aa reusit sa spuna doua poezii si prima strofa din Mos Craciun cu plete "balbe". Am filmat-o, am facut poze...o sa le pun si eu cat pot de repede. Revin cu detalii dragute de acasa ca se facu doua si plec. Pupici!

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Buna dimineataaa, trezireaaa !!!
Io`s la munci, cu cafelute, cine mai vine ???

Sper ca sunteti cu totii bine si veniti cu pozici, filmari, alea-alea ca eu sunt cu dejtu` pe ef faiv !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!!!!!!!!

La multi ani tuturor care sarbatoresc Sf. Stefan si mai mari si mai mici si bineinteles si Stefanutei mele!
Drept cadou, ea primeste trei zile intregi cu bubu, ca de mami si tati se duc la servici si cresa este inchisa. Dar nu imi fac probleme pentru ca Stefi si bubu sunt topiti unul dupa celalalt si se vor intelege de minune!

Am vazut poze cu Guilia si Philip, scumpi si dulci si tare cumininti din moment ce au primit asa multe cadouri!
Noi pe 24 am fost la colindat, Stefi nu a avut emotii deloc si si-a spus foarte frumos repertoriul, drept urmare s-a intors acasa cu multe dulci si ceva banuti, din pacate nu am reusit sa ajunge peste tot unde vroiam, asa ca la anul va trebui sa plecam la colindat de dimineata! Duminica seara am deschis o parte din cadouri la sora mea, Stefi a fost pe post de Craciunita, ea a impartit cadourile de sub brad si cel mai mult i-a placut un set de ceai, drept urmare in aceste zile am baut foarte mult ceai servit de Stefi. Apoi luni dimineata cand s-a trezit a vazut ca i-a adus si ei Mos Craciun un brad si un pat maaaaare in noua ei camera, a fost super incantata, deja ieri am si strans vechiul ei patut de lemn pe care il dam lui "bebe Daniel". Bineinteles noi am stat duminica noapte pana la ora 2 ca sa terminam camera . In concluzie am avut un Craciun superb, am primit multe cadouri frumoase si sper sa reusesc sa pun si eu citeva poze drept dovada.

Am ceva treaba si drumuri de facut, dar revin si eu sa vad poze de la voi!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

tuturor STEFANIILOR si STEFANUTILOR

Mergi la inceput