Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Roxana astept pozele..Sinteti mai bine?
Alice ai dreptate cred ca de acolo mi se trage...
Daria sper sa-i placa papusa!
Cristalinule...are mama biochimista!
Roberta multumesc de info...in US sint mai ieftini cind sint in sale Sa ne spui ce-a facut Pedro la dr...nu te gindi neaparat la boli de inima..pot si atitea alte..Si fugi la dr cu Matei!
kim222 spune:
quote:
Originally posted by pako
De nascut, am 2 perioade....\
din graba..am citit..am nascut..si ma bucuram...ce repede ai scapat!
speel spune:
Bun gasit in noul an,sa fie cu noroc si sa va aduca numai bucurii!
Andreea,mare veste la inceput de an,sarcina usoara ,multa sanatate si fericire!
poze n-am vazut,diseara vizionez.
Noi am petrecut foarte dragut.Acasa,m-am ridicat de la calculator numai sa merg la toaleta,in rest mi-au intepenit salele pina la 4 dimineata pe scaun.Deh,am doi copii si am petrecut cu amindoi.Cu asta mic in bratele mele si cu ala mare pe web.La sora mea unde a fost cu mama era mare petrecere,noi insa am stat la bancuri si povesti pe mess,am ciocnit la 12 noaptea sampanie,ne-am facut planuri,ne-am pupat de numa,Cado a adormit pe la 2 noaptea.
Mi-am adus platourile pe birou asa ca am mincat si am baut cu baietii mei si mai intra si maman in peisaj,toata lumea din spatele lor foarte mirata de modul nostru original de a petrece revelionul.Cu un ochi si eu si Serban pe protv comentam emisiunile,in general am incercat sa nu ne para rau ca nu am fost impreuna,pent^ru ca de fapt am petrecut impreuna.
aum am si eu o intrebare destul de neobisnuita:Sfecla rosie are ceva contraindicatii?De ce intreb,de ceva vreme Ricardo maninca cantitati impresionante si mie sa nu dea in altele.Mai exact in fiecare zi cam 200 de grame de sfecla cu altfel de mincare.Dar sfecla sa nu cumva sa lipseasca,altfel nu maninca nici altceva de amiaza.Eu ai dau piure,orez cu friptura,snitele si de astea dar in primul rind toate felurile trebuie sa fie insotite de sfecla.Oare nu e prea mult un castronel plin in fiecare zi?
pako spune:
Olivia, scap de una si o sa dau de alta :)
Dana, eu cred ca n-are ce sa-i dauneze....ce am citit eu, sfecla contine potasiu, vitamine,intareste sistemul imunitar....
kim222 spune:
Dana sfecla este plina de vitamine si fibre..deci este f buna! Dragut si impresionant modul in care v-ati petrecut revelionul!
Felicia ...ai dreptate...recunosc!
gongutza spune:
Buna seara!Ma mai cunoasteti?
In primul rand "La Multi Ani",un an nou cat mai bun,plin de bucurii,impliniri si multa multa sanatate!
Ma iertati unele dintre voi(stiu ele care) ca am disparut asa in ceata,dar efectiv nu am mai avut timp de nimic.De citit v-am citit(la ore tarzii in noapte),v-am admirat copilasii si-i pup pe toti ca-s frumosi,dar cu scrisu cam greut...da promit ca o sa incerc sa recuperez.
Noi suntem bine,Alex e sanatos,creste,vorbeste vrute si nevrute,e duracell si el ca si majoritatea piticlontilor,dar m-am resemnat(seamana cu mine fara stare zice tacsu)
Pozele:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gazutza_ro/detail?.dir=/7f47re2&.dnm=4bb3re2.jpg&.src=ph
Revin...
carmenp spune:
andrea, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara! is la mare putere leoaicele;))
vizionat poze cu mic si mare, pupam la voi toti
asa... rain, lool, traiti la fel de intens tu si barbatu` tau, bravos, felicitarile mele sincere si tineti-o tot ashe
goango, jurati voi, tu, duamna bibi si rain, ca recuperati anu asta, eee? vez` sa nu tii destele-ncrucisate
roberta, cum ie cu sotul tau?
felicia, se apropie, ce trecu timpu`, parca mai ieri anuntati ca s`teti gravide.
cristal, tare faza cu biochimista
olivia, , da partea dorsala`ncoa; ma`c sa vaz filmuletu` cu uka, dadea eroare mai inainte.
bagat si io nijte poze de la revelion aici http://entertainment.webshots.com/album/556823201uPNtwd
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
BLUE ANGEL spune:
La multi ani dragele mele prietene !!! Un an bun cu multa sanatate si impliniri pe toate planurile va doresc !!!!
Andreea , ce cadou frumos ai primit de la Mosu' ..Sa fie intr-un ceas bun ..si sarcina usoara !!!!
Va pup si promit sa revin cu povestiri si poze
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
irrinuca spune:
LA MULTI ANI tuturor, va pupam, imbratisam, si...
merg sa citesc din urma, am pierdut de tot pasul cu voi!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
philip spune:
daria, saru mana de intrebare, nu umblu pe nicaieri, cele de zi cu zi, serviciu, papa, joaca cu pupi etc plus ceva sport cand mai apuc....
doamna bibi, gongutza, irrinuca bine ati reveneit si va asteptam mai des
am vazut doua iesence distrandu-se, pupici multi ca mi-ati amintit de revelioane trecute...si multi copiii frumosi, nu nominalizez ca precis uit
noi de revelion am stat acasa si ne-am petrecut romantic, am culcat copilu' dupa care ne-am uitat la filme, am ascultat muzica si dansat, baut sampanie si pe la 1 ne-am retras. am vb la greu cu familia si prietenii toate zilele alea, ai mei baieti au fost liberi inclusiv marti, eu la munca...las' ca-i bine, nu ma plang.
de luni avem un nou sef si am ceva emotii, vreau sa fac impresie buna, nu mi-e frica sa imi asum mai multe responsabilitai etc
va pupam in cor:)
philip&andreea