Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Am vazut poze frumoase cu Bogdanel cel mare si cu Andreea cu fustita super si cu petrecaretii costumati.
Chiar, de LIA nu stie nimeni nimic?
NICOLE, sanatate multa moatzei, varicela, urat...
OLIVIA, pantofii au costat 1.850.000 lei, am inteles ca in Bucuresti sau in Constanta sunt ceva mai scumpi dar cred ca mai ieftini ca in SUA. Am mai gasit modele super, erau 2,9 milioane dar cu toc foarte inalt si eu nu pot sa port din motive de semi-platfus.
ADEMA, eu as fi optat pentru un Revelion casnic, am ezitat pana in ultimul moment daca sa mergem sau nu, dar pana la urma a prins bine distractia.
MONICA (CRISTALINA), misto dialogurile

Eu sunt azi stresata pana la cer, sotul meu a facut din nou o criza urata cu gheara la inima si l-am convins sa mearga la un cardiolog, asa ca stau cu sufletul la gura pana dupa-amiaza. Mai mult, sunt foarte suparata, Matei are probleme cu dantura, nu am spus nimic pana acum pentru ca nu eram sigura, dar ieri am reusit sa ma uit mai bine in gurita lui si am constatat ca incisivii laterali de sus (care nu au crescut decat pe jumatate), sunt negri pe partea interioara, in plus, cred ca are si niste carii la maselute. Nu stiu ce pot sa fac, daca gasesc in Iasi un pedodont (asa se cheama??) care sa lucreze cu copii asa de mici. Nepotica mea a avut asa ceva, i se macinau efectiv dntii si manca pasat la 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain - sanatate multa Moatzei, sa treaca repede fara urmari ! Super pozicile, s`teti frumoase !
Roberta - sanatate sotului tau ! Vreau sa te intreb ceva: Matei bea ceai ??? Baietelul prietenei mele a facut pete foarte urate pe dintisori de la ceaiuri ... Sper sa fiti ok !
Rox - bine ai revenit la munci, pozele cu Pat pe unde`s ???
Kim - multi sa treaca norii de la tine !
DuoamnaBibi - helllou, frumoasa mai esti, sa stii ! Si pupam barbatelul mic si frumos
Pako - cat mai ai pana il vedeti pe Liviu ??? Ce mai face Andreea ?
AndreeaPhilip - pe unde umblaaaati ???
IoanaG - vazut pozicile
Adema - rarutz-rarutz de tot , da` pozele cu fecioru` ?
Nu are nimeni vesti de la LIA ???

Despre noi: pregatesc mandra aseara ca va pleca bradul, la care ea nuuu, al meu bradu`, nu pleacaaa ... deci m am luat azi dimineata si am cumparat o papusa pe care o las in locul bradului. Ca toata ziua verifica bradul, luminile ... mare jalee va fi, sper sa i placa papusa

Salut gashka si astept sa va motivati absentele

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

DARIA, multumim de gandurile bune, Matei bea ceai dar foarte diluat, poate cauza e biberonul, desi el nu doarme niciodata cu biberonul in gura ci doar bea ceai/apa/suc pana adoarme. Cand era nepoata mea mica si a dus-o sora mea la doctor, i s-a spus ca poate e o consecinta a Cernobilului si ca sunt foarte multi copii in zona noastra cu astfel de probleme.
Si eu imi fac probleme cu bradul, cred ca il mai las o perioada (e artificial, deci se poate), pentru ca, desi ii spun ca vine Moshul sa duca bradul si la alt copil, el urla ca-i al lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata ! Vad ca azi vremea s-a imbunat si e un soare frumos afara, poate reuseste al meu sotz sa scoata odrasla la aer oleaca !!
Nicole, multa sanatate Moatzei mici si pupici pentru tine, ca arati super fain !! Ma bucur ca v-ati petrecut placut de sarbatori, iar Noul an sa va aduca numai bucurii si sanatate cu carul si ... tot ce va doriti voi sa se implineasca !
Olivia, pupi multi si tie, si multe ginduri bune sa treaca starea aceea pe care o cunosc si eu destul de bine !! Poate ca te gindesti prea mult la intoarcerea acasa ... cum va fi ...
Monica - Doamna Bibi, bine ai revenit ! Am vazut pozicile, chiar ca sinteti niste frumosi, iar Bogdanel a crescut muuult de cind nu l-am mai vazut ! Sper sa vii mai des pe la noi anul acesta, ca te dadusem disparuta !
Roxi, munci usoare azi iti dorim !! E mai bine cu tusea ??
Roberta, sanatate multa sotului tau !! Sper din suflet sa fie OK si sa ne dai vesti bune !
Ioana, hehehe, o "menajerie" intreaga in pozicile acelea !!
Daria, bafta cu papusa ! Noi avem brad de plastic si Andrei e incintat de luminitele din el (de globuri nu a tras !), asa ca il mai lasam putin, ca si la noi ar fi aceeasi poveste cu scosul bradului, sint sigura ca s-ar botoshi ca il dam jos !!
Si chiar, nu stie nimeni nimik de LIA ???
O zi minunata va doresc astazi tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - sa stii ca nici baietelul nu adoarme cu bibele in gura, el are aproape 2 ani si dintii au devenit asa ca o reactie la substanta din ceai. Au fost la stomatolog si asta li s a spus. Au renuntat la ceai si au trecut pe citronada si sa stii ca au trecut si petele. Daniel, ca asa il cheama, era frecat pe dintisori de 2 x pe zi si acum e totul ok. Poate chiar nu sunt probleme
Alice - io tre`sa`l fac sa dispara cand ea doarme, altfel ies scantei. Planul e ca la dimineata sa ma trezesc devreme de tot si sa rezolv totul

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am mai vizionat poze, cu Bogdan care a crescut mare mare de cand nu l-am mai vazut, cu Moata petrecareata, cu carnavalul Ioanei...:)))

Roberta, sanatate sotului! Sa vii cu vesti bune!
Daria, succes cu bradul. Eu vreau sa-l strang dupa sf. Ion cand ne mai petrecem o data in formula desfasurata, dar vreau sa-l strang exact cum a fost facut, cu Maria pe post de ajutor, ca sa nu aiba de ce sa chiraie. Sper sa reusim, ca e calare pe el toata ziua sa se joace cu globuletele.
Bradul anul asta a scapat nevatamat, numa' de revelion "l-a infrumusetat" si-a agatat in instalatia cu luminite niste jucarii, adica a bagat beculetele din instalatie prin niste gaurele de la jucarii...:)))...era foarte incantata "ai mazut?! ce mumos eeee!"...
Olivia, o floricica si niste soare de la noi!
(aici e asa frumos afara parca vine primavara...)
Felicia, cum e cu AMR-ul?!...:)

Aseara cand s-au intors maria cu john de la baita aud..."hai tati sa te invatz un cantecel" "eu nu vreau sa fiu artista/ vreau sa fiu biochimista!"
Care evident a devenit refrenul serii!
O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Aseara cand s-au intors maria cu john de la baita aud..."hai tati sa te invatz un cantecel" "eu nu vreau sa fiu artista/ vreau sa fiu biochimista!"

Hahahahaaaaa, mama, ce fain de tooot !!! Apoi cu atitea succese in bransa acolo la voi, deh, are fata egzemplu de urmat, nu ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

MONICA, super faza cu biochimista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahaha super tare Maria cantareata. si versurile, pline de substanta.
Robi succes sotului tau la doctor, e bine ca l-ai convins! o sa ii dea medicamente, ai mare grija sa le ia asa cum trebuie. si totul se repara, nu te ingrijora prea tare. iar despre dintisorii lui Matei...musai la doc trebuie mers.
Daria, pozele-s bine mersi in calculator acasa. incerc sa le incarc cand oi avea timp acasa. vezi ca si pe webshots poti pune filmulete, am pus si eu. e simplu de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

De nascut, am 2 perioade....un medic mi-a spus pe 28 ianuarie, altul pe 2 februarie....eu am o presimtire c-o sa nasc mai devreme, oricum cred ca va fi dupa 20 ian.

Am vazut-o si eu pe moatza-dansatoarea si mamica ei...Nicole iti foarte bune cu noua tunsoare, e super.

E mortala biochimista noastra...vorba Roxanei, un raspuns cu substanta...hehehe

Mergi la inceput