Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 17
kim222 spune:
Io azi nu-s un interlocutor prea bun....Am o stare de agitatie..daca ma chinui putin pot sa si pling ....fara motiv...parca astept ca ceva iminet...sa vina! Sper sa nu ni se intimple ceva!Si am transmis starea mea si lui Uka...
Am vazut-o doar pe Roberta! Sexy asa cum ti-au mai spus si fetele! Mi-au placut tare mult pantofii!! Zi-mi si mie cit au costat..nu de curiozitate intreb...ci am inceput sa prospectez piata romanesca sa vad ce merita sa cumparam de aici...Sanatate lui Mateias!
Adela succes sa te ti de promisiuni.,.si eu mi-am propus...si uite ca este 3 ianuarie..si am ramas cu promisiunile!
Adrea ce veste minunata!!! Sa fie totul perfect..asta-ti doresc!
Roxa,bolnava..bolnava dar tot petrecareata!
Cristalinule..misto dialogurile voastre!
Monica bine ai mai aparut!
Daria poti pune filmulete pe myphotoalbum...se incarca usor si rapid si apoi poti da copy si paste la link..
Alice te dadusem disparuta!Sanatate sa treaca mucisorii!
ma duc sa bag capu'ca strutu'..poate trece...
g_ioana spune:
Buna seara si de la Iasi unde vorba Mariei "s-a baltzit afara"(a plouat toata ziua iar cand am iesit la plimbare n-a ratat nici o balta!
Noi ne-am distrat ca-n tinerete de revelion (btw Olivia, io imi pun de fiecare data bani la "sutinei",sa fiu sigura ca intru in noul an cu bani), si la carnavalul de a doua zi,unde a fost nebuneala curata!!!. Maria s-a comportat foarte bine si pe 31 si 1 cand a stat cu bunicii (am avut ceva emotii,ma si vedeam pe la 11 noapte plecand dupa ea) iar restul vacantzei a fost super incantata ca a avut cu cine sa se joace,asa ca noi ne-am odihnit, tot ce a facut se poate inscrie la capitolul "omul se trage din maimutza",i-a imitat pe verisorii si copii prietenilor nostri perfect,partea buna este ca a mancat singura cu linguritza si furculitza si a baut din cana renuntand la pai!!!Intr-un cuvant a fost o vacanta reusita!!
Eu-s in concediu pana pe 8 asa ca din pacate nu prea pot vedea poze si filmuletze dar recuperez eu !!!
AndreeaM felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
Olivia o si un de la Iesshi sa-ti treaca repede starea si suntem siguri ca nu se va intampla nimic rau!!!!
Cristalina,io prevad ca o sa ai doua fete dansaretze
Am pus si io niste poze,in asta de la carnaval, de la stanga la dreapta:dracula,dr.Oetker,asistenta Buzuca,zana Musculitza,bucatareasa JamieOiliviera,Zana Zorilor,mamaOmida si dr.Ciomuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/mihai_stoleru/detail?.dir=9171re2&.dnm=d55are2.jpg&.src=ph
pupici
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz
gorodeii
aripile mele
pako spune:
Waauu,Andrea....bravo!Ce veste frumoasa...sa fie intr-un ceas bun!Felicitari!Sarcina usoarta si un bebica sanatos!
Ce a mai nins astazi.....de speriat nu alta....inseamna ca am avut mare noroc ieri cu drumul doar cu cateva picaturele de ploaie.Am ajuns acasa cu bine, deci pot sa nasc linistita,sa vina cand o vrea....
Am vazut multe pozici...pe Tudor frumuselu'(are niste ochi de fetita),pe cele 2 iesence petrecarete,pe Bogdanel care nu-mi vine sa cred cat a crescut si ce frumos s-a facut...pupici la el...asa ca-l vedem cam rar,vazut si petrecerea Ioanei(tu erai mama omida??...pana la urma ati nimict vampirul ala??)
....ma duc sa bag un cozonac
pako spune:
quote:
Originally posted by pako
Waauu,Andrea....bravo!Ce veste frumoasa...sa fie intr-un ceas bun!Felicitari!Sarcina usoarta si un bebica sanatos!
Ce a mai nins astazi.....de speriat nu alta....inseamna ca am avut mare noroc ieri cu drumul doar cu cateva picaturele de ploaie.Am ajuns acasa cu bine, deci pot sa nasc linistita,sa vina cand o vrea....
Am vazut multe pozici...pe Tudor frumuselu'(are niste ochi de fetita),pe cele 2 iesence petrecarete,pe Bogdanel care nu-mi vine sa cred cat a crescut si ce frumos s-a facut...pupici la el...asa ca-l vedem cam rar,vazut si petrecerea Ioanei(tu erai mama omida??...pana la urma ati nimict vampirul ala??)
Monica, ce draguta cretulina ta...
Roxana, sanatate...si cu atatea petreceri tot n-ai scapat de tuse
....ma duc sa bag un cozonac
rain spune:
LA MULTI ANI !!! ...anul asta sa va aduca numai bucurii si tot ce-i mai frumos !!!
In primul rand trebuie sa felicit pe cineva, pe Andrea, bravo voua pentru curaj, asa mult ma bucur cand aud ca mai apare un bebe, sa fiti sanatosi si sa fie sarcina usoara!
Am vazut poze multe ...cu Tudor & Mara (e dulce dulcee si mica ), cu Roberta, Bogdan, Uka, Giulia, Maria de la Iasi si nu mai stiu, ca uita babushca!
noi iar am chiulit, motivat ca de fiecare data , tocmai cand spuneam ca voi incerca sa scriu si eu mai des pe forum ...zilele astea daca tot am stat acasa, am avut timp si loc la calculator, si cred ca pana la sfarsitul lunii sa apar mai des pe aici, nu de alta ...dar sintem in carantina, moatza a facut varicela, de ieri a inceput eruptia, va fi iar un chin cu serviciul, dar stim schema, tati sta cu Andreea pana la pranz, eu merg la cabinet, apoi vin eu si pleaca el ...si cam asta ar fi "surpriza" moatzei pentru inceputul de an, sper sa n-o tinem tot asa!
am citit ce copii cuminti pe aici in noaptea de revelion, in patuturi devreme si ignorat artificiile, asa mai da ...noi anul asta am umblat in noaptea de revelion, pana pe la 1 am fost la cumnatii mei si a fost super, invitati multi (vreo 40), muzica buna, mancare din belsug, iar Andreea in verva, a fost vedeta serii, de la 9 seara si pana la 1 a dansat continuu, a avut la dispozitie un living imens, fara nici o urma de mobila, a vorbit cu toata lumea, a mancat, nici n-am simtit ca am fost cu copilul dupa noi, am dansat, ne-am pupacit ...n-a stat nimeni sa ma traga de fusta, la 12 noaptea am iesit pe terasa si cine tipa cel mai tare 'atificii'...Andreea, i-au placut tare mult, apoi dupa 1 noaptea am mers la niste prieteni, in speranta ca acolo poate doarme moatza, aiurea ...acolo a descoperit 7 pisici, asa ca pana la 4 dimineata a avut cu ce sa se joace ...cand in sfarsit am plecat acasa, dupa ce ne-am urcat in masina a zis "eu am adormit" si gata, a adormit instant!
in concluzie, mi-a placut noaptea dintre ani, am fost veseli, vioi, eu nestrasata ca e tarziu si ca moatza nu doarme, acasa cand am ajuns ...destrabalare mare in doi , s-o tinem tot asa (dar fara varicela)
pupacim pe toata lumea si va dam de lucru, cateva poze de la Craciun - din ajun, cand i-am invitat pe finuti sa primeasca darurile de la Mos Craciun, si din noaptea de revelion, nu prea multe si nici prea reusite, Alex a facut poze cu alt aparat ...crezand ca e al nostru, iar al nostru a stat nebagat in seama intr-un colt!
http://family.webshots.com/photo/2636703160085069419KkVEDH
P.S. Lia a nascut ?
--------------
mi-am adus aminte ce poze mai vazusem ...cu Bianca, ce mare s-a facut, nu va mai vazusem de mult!
si acum pentru Felicia, ca tot e prin zona ...cat mai e pana apare bebe? ceva poze cu Andreea, nu ne arati si noua?
kim222 spune:
Nicole sinteti niste draguti! Mai sa nu te recunsoc....datorita schimbarii la fata!Spune-mi si mie, tu fiind in domeniu cit costa o pereche de ochelari (rame de calitate si lentile la fel.)...Merci!
rain spune:
Multumim Olivia!
stand acum la o tigara, mi-am adus aminte de intrebarea lunii, astazi, dupa multe multe vizionari ale albumelor cu poze, dar in special ale celor de la nunta noastra, apare intrebarea pe care o asteptam ...poate peste cativa ani: eu unde eram?
s-a prins copilu' ca ea n-a fost la nunta parintilor!!!!
Olivia, o pereche de ochelari cu rama buna (sa zicem Sover, niciodata n-am avut probleme cu ele, si eu am tot Sover ) si cu lentile din plastic cu tratament antireflex, ar ajunge pe la 3 milioane, aproximativ, poate sa fie si mai ieftin, pretul e in functie de rama, la lentile e pret fix.
pup
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Merci de raspuns..ce ieftini sint!!! Aici sotul meu a dat 200$ + 100$ suportati de compania de asigurari(plus ca au platiti si 100% lentilele)....Si vroiam sa stiu daca sa-si mai faca o pereche la anu' (avem dreptul la o pereche de ochelari pe an!)
Precoce mititica! Sa nu o tunzi!
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
gata cu vacanta...la munca ca nu mai merge asa. naspa e sa te trezesti asa devreme....dar imi intru eu in ritm.
Olivia esti mai bine? pupici multi, sper ca a trecut feeling-ul naspa.
Nicole bleacks, varicela? ati inceput bine deci. hihihi vad ca si Motzulina ca Pat....petrecareti, nu gluma. sanatate multa!
vazut pozne multe de tot, tare frumoase cu toatele, mentiune speciala pentru Mitzu si familia ei super si pentru iesencele petrecarete in duet, Robi si Carmen.
Monique welcome back, ce mai faceti, ce mai ziceti? te asteptam mai des pe aici anul asta!
Felicia cum esti? esti in numaratoare inversa?
sunt inca in recuperarea cu cafea, revin!