Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI inca o data si de la noi!
In primul rand, ANDREEA, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos! Chiar ca e o veste minunata de inceput de an!
Nici eu nu am apucat sa vad poze, am mai citit dar cum ieri am fost la un eveniment trist (CARMEN, pe care o pup si o salut si mai mult, o felicit pentru modul in care stie sa se distreze , stie despre ce e vorba)nu am avut starea de spirit necesara sa scriu.
Eu am intrat azi din plin (again ) in bucatareli, spalat rufe si curatenie, am trecut pe gatit legume diverse pentru dezintoxicare....
Matei e tot mucos, nu chiar cum era, dar tot persista urata asta de viroza.
Mai termin un pic treburile urgente si revin sa pun poze cat doarme mikul meu!

Mergi la inceput

Am reusit sa pun poze, le puteti vedea aici:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762382251640

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, ce sexoasa esti Robertooo Asa da !
Si am vazut in sfarsit pozici de la AncaMaria - ai o fata super faina si ce a mai crescuuut, filmulete suuuper cu Uka (doar al 3 -lea nu mi s a deschis) cel mai fain e cel pe trotineta, ce iscusit e, am vazut o familie de nota 10 cu 4 membri de la Sibiu. Sper ca n am ratat nimik.
Vroiam sa pun si eu filmulete, nu mi zice un site k lumea pls !!! Unde se pun si usor, da ?

Mey, n am kef de lucru deloc, da` deloooc

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, oaaaa, am ramas cu gura cascata la pozele tale !! Vorba Dariei, sexoasa tare de tot esti, mama draga, iar rochia aia rosie (si ce e in ea) m-a inverzit de invidieee !!
Si Mitzu, cu riscul de a ma repeta ca o moara stricata, arati suuuuper fain !! Si pupici multi taticului fericit, Cosmin, ca tare e fromos cum sta el cu comorile mici in brate !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Fetele, multumesc frumos de complimente (o sa mi se urce la cap ), dar realitatea nu-i chiar asa ca-n poze, ca rochia ascunde suncile si pozele sunt selectate atent
Am vazut si eu o vecinica frumoasa foc cum ura la brad si ma chinui iar sa deschid si filmuletele cu Uka.
Alte poze, nik? Se munceste la greu azi sau se petrece in continuare??
Edit ca am uitat- am vazut cea mai frumoasa familie, pe Adela cu dragii ei, ii pupam cu mare drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am vizionat poze si filmulete...Numa' pe ale Oliviei nu reusesc sa le vad, poate de acasa.
Cu familia de frumosi ai Adelei, cu Maria care a urat tare frumos, pupam obrajorii, cu Roberta sexoasa (noroc ca nu am oglinda pe acasa...:)), cu stolul de la Ieshi, cu Giulia fulg de nea...si evident cu Bianca, deja e domnisoara in toata regula.

Am facut si noi ceva pozici cu cretzofolina si poate reusesc sa le pun...e din ce in ce mai rasfatata. Are niste faze de ma termina.
O noapte dinainte de Craciun, somn lin si linistit...se aud urlete...
"Mamiii, mamiii!" sa cad din pat, pen' ca se aud in urechea mea...
Io buimaca "Ce e!?", Maria in fund "a muscat! a muscat!". "Cine te-a muscat mami?!" arata spre perna..."Calu!"
Azi a bagat alta. Eram in bucatarie de dimineata si pregateam mancarica ei. "Mamiiii!" "Ce s-a intamplat?!" "A muscat!?" "Cine?!" "TATI!"...
Si trebuie sa pupam si sa suflam pe fiecare "muscatura"!
Aseara sufla de zor si se uita in globulete...."mami! uite!" "O vad cu burtica scoasa in fatza : "balonu'!" Si de atunci ma tot pune sa suflu' ca sa umflu' balonu'!....hihihi

Cand face seara baita se joaca dupa care o ia taica-su in dormitor si incepe "pa boscuta" "pa baieteiu'" "apituna (noapte buna) baita!" si variatiuni pe aceeasi tema.
O ducem in pat sa o culc eu (un surogat de leganat pe picioare) si il ia pe John cu "pupa!" o pupa, "pupa mami" ma pupa! "Pupa papusa!" pupa si papusa...cand da sa inchida usa ii mai zice o data sa o pupe si noapte buna...Rasfat cat casaaaa!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi ajungem la o faza mai naspa de genul "nu vine leul, nu vine cutzu`, nu vineee", fricile astea in toiul zilei o apuca, noaptea in bezna strabate casa fara greturi
Si se uita la teveeeu, dar nu mai la videoclipuri si i place Akon cu Eminem si Timberlake si SeanPaul (cu mici influente de la ma`sa) si danseaza toata ziua, ne si miram ce de scheme are in ea

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La Multi Ani si un 2007 super, cu sanatate si cu vesti bune, cu realizari si iubire cat cuprinde!

Din ce vad eu pe-aici nu suntem singurii cu Revelion "casnic"...Cam multa lume l-a petrecut asa...O fi vre-un semn?!:)
Copilul meu de cateva zile doarme la pranz, asa ca mai respir si eu putin.Si azi am vrut sa profit de ocazie ca sa intru sa va salut si daca apuc sa vad si ceva poze cu voi...ma declar multumita!
Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Tocmai cand facusem constatarea cu "revelionul casnic", vad pozele robertei cu petrecere in toata regula! La fix:) Si am vazut ca si "doamna Pasarik" a fost in acelasi loc?! Bravo voua, petrecaretelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

LA MULTI ANI!

Sa aveti parte numai de lucruri frumoase si bune in anul acesta, sa va mearga toate din plin, sa aveti spor in toate, sa fiti sanatosi, voiosi, fericiti si tot ce v-ati propus sa se implineasca!

Vad ca sunteti (ca de obicei) pe baricade, ma bucur sa va gasesc din nou la fel de pline de viata si de voie buna....si mai ales, sa vad ca din ce in ce mai multe mamici asteapta un nou bebe! Bravo voua, felicitari, sa fiti sanatoase si bebeii sanataosi!

Si ca sa mai laud si eu putin cu Bogdanel, va invit sa vedeti ultimele poze:
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Va pup pe toate!

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput