Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana_Filipescu spune:
Buna ziua.La multi ani si din partea mea si a lui Alexandru.
Nu stiu sigur daca va mai amintiti de mine insa desi nu am mai scris de aproape un an va citesc in mod regulat si ma bucur de toate realizarile voastre.
Alexandru a crescut, merge la cresa, ii place cu copii si este foarte ascultator.
Ma bucur din tot sufletul ca existati si va urez sa aveti parte numai de impliniri anul acesta.
roxanaz spune:
neata neata
wow nu imi vine sa cred....goangooooo gizaz cata bataie o sa mananci, presimt io asa bine ca mai dai cu batul pe aci...pe la zile mari. poate da domnu si te vedem mai des, ce zici? cum ati petrectu de revel? ce mai face Alexu'?
asisderea pentru Ioana si Irinuca, bine ai revenit, si va asteptam si pe voi mai des.
mai avem o gramada de absenti da ne bucuram tare cand dau de veste!
Olivia asa telegrafic? cum fuse reacomodarea la munci? cum e Uka?
Felicia hihihi esti in faza in care de abia astepti sa scapi? ce mai face Andreea?
copilul meu minune a reusit aseara sa intinda mana dreapta si sa puna fix degetele pe arzatorul de aragaz....de abia stins. va dati seama ce tipete si ce crize si ce nebunie la noi in casa. a adormit suspinand si eu trebuia sa suflu non stop pe degete....asa poate se invata minte ca ce zic eu "nu" e chiar "nu"....asta e. asa ca din nou nu am apucat sa pun poze....sper ca diseara. sper
ma duc la munci, sa aveti o zi frumoasa!
alice2004 spune:
Neatza, neatza ... mamaaa, ce de lume paici la inceput de an nou !!
Adina, Ioana,Simona, Irinuca, bine ati revenit, sper sa va avem mai des paici !!
Am vazut si pozici noi - ce barbatel frumusel si maricel s-a facut Bubu, Adina sa iti traiasca feciorul !!
Dana-Emma, pupici si pentru feciorii tai ambii amindoi,, ma bucur tare ca ati fost impreuna la trecerea dintre ani ! Si eu sint de parere ca sfecla nu are ce sa dauneze, eu stiu ca este foarte buna si i-am dat lui Andrei de mult sa manince, doar ca el nu o accepta decit in combinatia din ciorba/supa ! Ii mai faceam suc si amestecam putin cu alte fructe, ca are gustul acela cam ciudat ...
Roxi, mama, bine ca nu era si aprins aragazul ! Pupi sa treaca buba iepurashului si sper si eu sa se fi lecuit de aragaz, desi dupa cum vad eu copiii astia, pe cuvint ca uneori ma intreb ce anume intimplare ii determina sa inteleaga ca NU este NU !! La noi aragazul merge in principal cu ochiurile din spate deschise, tocma sa preintimpin accidente de genul asta, ca Andrei are si el fixurile lui si tot vine si mai pune cite o lingura sau o furculita pe aragaz, chit ca e aprins sau nu ... uneori intinde si mina, dar asaaa, mai timid !
Olivia, banuiam io ca aia e explicatia ... acum io ti-as da varianta simpla de rezolvare a problemei, dar stiu ca voi aveti your minds already set, asa ca nu mai zic ! Iti doresc sa fie bine !!
Carmen, hehe, petrecere mare acolo vazui, ce fromos dansati tu si domnul !!
Si pentru ca sintem la partea cu poze, am mai pus si eu citeva in albumul de decembrie
Va doresc o zi minunata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
ina32 spune:
Buna dimi si la multi ani!
Andreea felicitari pentru vestea cea buna, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.
De revelion am petrecut super fain, muzici dansuri, kestii...Dupa rev insa Radu a facut febra, scaune moi, o tinem in regimuri, alergaturi si pacaleli sa ia medicamente. In plus, bona nu mai poate venii, barbata-su e f bolnav, nu se stie cand/daca s eface bine. Suntem incurcati rau, eu n-as vrea s arenunt la ea, dar nici nu am ce face cu radu...Deocamdata sunt ai mei la mine, dar asta e o solutie provizorie....si mi-e asa urat s-o iau de la capat cu alta bona...offf
Olivia-referitor la costul unei perechi de okelari...depinde si de dioptrii..cred eu...pe mine o pereche de okelari m-au costat 500 euro...asta din cauza lentilelor.
roberta04 spune:
'Neatza! Lume noua pe aici!!! Chiar asa, promiteti sa recuperati anul acesta?
In primul rand, vesti despre Petro- nu are nimic grav la inima, gheara aia e cauzata de stres, i-a dat niste calmante dar el cam ezita sa le ia (Xanax), stie ca a luat sora mea dupa divort si ca nu mai putea trai fara ele... Varianta 2- sa ia ceva din plante, dar nu i-a zis exact ce. Ce i-a gasit insa, peretii vaselor ingrosati (i-a facut si ecografie la inima), concluzia: INTERZIS FUMATUL, scris chiar asa cu majuscule. So, am decretat ca ne lasam amandoi de fumat (ceea ce oricum ne doream de mult dar ne trebuia un impuls), alimentatie sanatoasa, fara grasimi, miscare multa in aer liber. Sper sa si reusim toate astea
In alta ordine de idei, am vizionat cu mare interes poze de la Revelion cu Carmen si dl.Pasa, inca o data, felicitari, petrecaretilor si pe Andrei cel mare si frumos, pe care il pupacim!
Pup pe toata lumea si fug la treaba (mi-am trimis baietii la contabila si la banca si eu fac papa si tot umplu masina de spalat, ca maine e Boboteaza si eu nu spal cateva zile dupa...)
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Moamaaa, lume noua Pupam fetele care nu ne au mai scris de muuult timp (puteati veni cu si mai multe poze) ca l am vazut doar pe feciorul Gongutzei care e tare frumos
Cuscra - super fain revelion ai avut, ma bucur ca toti sunteti bine. Pe cand ajunge la tine si Serban ?
Carmencita - ptiu, ptiu ce ochi faini ai. Ce ti fac cupiii ?
Rox - pupam bubushul sa treaca repede. Spune mi pls ce i ai pus pe mana aseara ???
AndreeaPupi - ai venit fara pozici ? Spor la munci si sa ai un sef de gasca :-)
Alice - vazut Gizmo, ce de jucarii areee, o trimit si pe mandra ca o saptamana n ai treaba cu ea de ocupata ce ar fi :-))
Kim - cum esti ? Ca tare pe scurt ai intrat ... s`teti ok ?
Irrinuca - la voi ce e bb2 ? Sa treci mai des sa na spui cum esti !
BlueAngel - ooo, nu ai venit tu cu pozici cu dl Pufulescu ...
Ina - multa sanatate lui Raducu
Despre noi ... azi noapte la 2 am desfacut bradul ... azi dimineata mandra a fugit sa vada daca e la loc ... tare s a`nerfat pe Mosh ca ia luat bradul, dar a fost multumita ca i a lasat papusica ... oricum a cautat in toata casa sa vada daca sigur nu e pe acolo pe undeva bradul ei. Drept urmare, cum l a zarit pe taica`miu i a spus ca a venit Moshu si i a luat bradul, la fel si lui TanteKati. Si o spunea in draci
Gataaa, fug la munci, cu dejttu` pe ef faiv !
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
alice2004 spune:
Roberta, ma bucur mult pentru vestile bune despre sotul tau !! Cit despre xanax, sa stii ca nu e chiar asa de rau, am luat si eu o perioada la recomandarea medicului, tot pentru stress, si nu am capatat nici un fel de dependenta dupa asta !! Poti intreba totusi medicul pentru ceva naturist daca doriti varianta asta ! Pupici si spor la trebi !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Roberta - ma bucur si eu de vestile bune si sa va lasati de fumat urjent ! Matei cum e ???
Fetili, de LIA nu se stie nimik, nu are nimeni nr ei de telefon ?
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
alice2004 spune:
Daria, ca o intrebai pe Roxi ce a pus la buba lui patrick - sa stii ca eu la arsuri am folosit cu mare succes crema aia verde chinezeasca cu mentol, nu stiu cum se numeste exact, erau niste borcanele mici de plastic, royal ceva, parca ... acum nu stiu daca e buna si pentru copii, dar in caz de arsuri usoare la mine a mers perfect !!
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Aaa, da, si uitasem, chiar nu stie nimeni de LIA ?? Am intrat ieri pe forumul mamicilor de noiembrie-decembrie si nici acolo nu era nici o veste ... eu stiu ca nu isi daduse numarul de tel cind am facut lista aceea cu adresele de contact !
Alice si Andrei