Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 21
roberta04 spune:
ALICE, chiar o sa-i arat lui Petro ce ai scris!
DARIA, Matei e OK, nu-i mai curg mucii dar cred ca au mai ramas cativa uscati pe acolo si nu ma lasa sa-l curat si are momente cand sforaie ca un mosneag.
Felicitari pentru reusita cu bradul, noi il mai lasam, ieri am scos coronita de pe usa cand dormea si vad ca nu a observat inca, dar nu era mare fan pentru ca nu ajungea la ea sa o smotoceasca un pic
ROXI, noi pentru orice arsura folosim crema de galbenele si chiar face minuni. Pupam manutza cu buba, sa treaca repede!
ANDREEA (PHILIP), bafta cu noul sef!
Despre LIA, eu i-am trimis alaltaieri PM dar nu a raspuns. Chiar nu are nimeni numarul ei?
amironeanu spune:
Neatza
Ce de-a lume noua Bine ati revenit Adina, Simona, Ioana si Irina, va asteptam mult mai des pe la noi si cu mai multe poze.
Si eu am vazut poze de dimineata, si pe Andrei l-am vazut si pe Alex si pe Carmen la Revelion. Si ca sa fiu in ton cu voi am reusit sa pun si eu citeva poze aici
Roberta imi pare bine ca sunteti bine, oricum sfaturile doctorilor sunt bune pentru toata lumea. Sanatate multa
Daria, inseamna ca ati scapat usor pana la urma cu bradul. Eu am niste emotii tare mari.
Ina, multa sanatate lui Radu. Stii pana la urma cauza?
Olivia, sper ca ti-a mai trecut melancolia. Nu va fi usor nici acasa, dar daca asta este ceea ce va doriti va fi bine
Andreea, mult succes cu noul sef, sa-l dai gata
Felicia, mult a fost putin mai este. Vei avea ceva ajutor?
Cristalina, super Botosica. Auzi la ea, deja stie ce vrea sa se faca
Roxana, pupacim degetele accidentate. Se mai intampla, sper ca acum Pat este bine.
Alice, voi cum reusiti sa va impartiti? Tati este dimineata cu Andrei si tu dupa-amiaza? Nu va este greu?
Eu sunt asa si asa, in continuare racita si mai tot timpul ametita si super somnoroasa. Aseara de la 7 la 8 m-am dus in patul Stefaniei si am tras un pui de somn, Stefi m-a cautat o gramada, dar nu i-a trecut prin cap ca sunt in patul ei si pana la urma s-a luat cu joaca.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Roberta, cu mare placere ! Tin minte ca aveam atunci niste stari nasoale, care culminau cu momente cind pulsul imi crestea pina la 140 de batai ... am crezut si eu ca am ceva la inima si mi-am facut niste investigatii, inclusiv EKG si ecocardiograma si din fericire eram Ok, ceea ce l-a facut pe medic sa zica asaaa, pe un ton grav, "Atunci o sa incercam un tratament cu un medicament nou", lucru care m-a facut sa ma simt usor in pozitia cobaiului, auzi la el, medicament nou, da ce eram io ??? Doar ca nou insemna abia patruns in Romania, si asta era xanaxul ! Florin cind a citit prospectul s-a ingrozit (cam ca sotul tau !) si a decretat ca el nu ma lasa sa iau asa ceva, ca daca ma transforma intr-o leguma si devin dependenta de pastilele acelea ? Doar ca nu s-a intimplat nimik din cele rele gindite de el, ba chiar m-am simtit mai bine dupa xanax si nu am avut la intreruperea tratamentului nici un fel de efecte de gen "mama, daca nu iau aia sint terminata !".
Am mai luat si ceva naturist un timp dupa, ceva pe baza de plante, nu mai stiu cum se numeau pastilele si au fost si acelea bune ! Acum, sa stii ca pe mine ma cam ia risul cind aud de povestea asta cu stressul, dar nu e chiar de joaca, poate face tare rau cind e trecut cu vederea ! Inca o data, sanatate lui Petro ! Si la fel tie si lui Matei !
Daria, da, chiar ca uitasem de crema de galbenele, ca e cicatrizanta !!
Andrea, multi !! Cit despre noi, da, Florin sta cu Andrei ziua si eu sint acasa dupa ora 17, cind preiau eu casa si tot ce ramine (sau nu) in picioare din ea !! Avem norok ca fratele meu sta usa in usa cu noi si mai mergem cu andrei pe la el, sa se joace copiii impreuna (are o fetita de 6 ani).
Ma duc sa ma uit la poze ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Robi, xanax este un antidepresiv. si conteaza mult concentratia si doza prescrisa. daca ii da un comprimat de 0,25 mg....nu e bai. nu e chiar asa tragedie sa il iei...asta e, stress-ul trebuie combatut cumva si pe cale chimica. si da, fumatul e super daca reusiti sa il lasati. cred ca va conta enorm. ai reusit sa ii faci vreo programare lui Matei la dentist?
Daria, i-am pus dexpantenol (bepanthene si pantenol spray) ca nu era de galbenele sau alte naturiste. basicile sunt mari si il ustura ingrozitor ca va dati seama cat cat de fierbinte era nenorocitul ala de ochi de aragaz. si am suflat de m-au lasat plamanii de tot .
Andreea hihi somnel in patul copilului, 'ai? f bine. las ca trece rapid primul trimestru si trec si starile astea mai nasoale. zi DPN-ul sa il trecem in listuta
eu pun mana in foc ca Lia nascu de ceva timp. poate totusi intra sa ne zica si nou.
alice2004 spune:
Pai Roxi, noi tot speram sa nu fie ceva foarte grav, eventual sa fi "sters" ochiul de aragaz cu minutza ... de aceea spuneam ca la mine a functionat crema aceea ca aveam arsura superficiala, nicidecum basicutze !! Oooof, copiii astia ... pupam buba si ochisorii frumosi ai lui Pat cel nazdravan !!
Andrea, vazut "frumusica foc" !! Si chiar ca aveti lok cu totii in patul acela mare ! Mi-a placut fotografia unde sinteti tu si sora ta si copiii !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Ce de fete faineee am vazut, dar cea mai cea e Stefania, are niste ochi superbi
Rox - cica exista ceva spray care dai cu el si se formeaza un fel de folie protectoare, stii tu ceva de genul ? Ca nu strica asa ceva la casa omului ... eu sunt o dementa, am foarte putine kestii prin casa si ma bazez pe farmacia non-stop care e la 10 minute de noi ...
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
Adema spune:
Nu imi vine sa cred nici mie ca am reusit sa vad poze cu copilasii vostri! Am vizionat si de la amironeanu si de la alice si pe Bogdanel si Botosica si pe moatza lui rain, ce mai ...pe toti v-am vazut...Niste frumosi toti! Eu inca ma minunez cat de mari au crescut copiii nostri si ...parca nu imi place! Nu imi place fiindca trece timpul si ei cresc si noi imbatranim si o sa ne apuce un dor de ei ca acum si de "copilariile" lor....
Sunt fericita ca de la inceputul anului Codrut a devenit fun filme animate, in speta "Alba ca Zapada" si "Vrajitorul din Oz", pe care le vede o data pe zi.Asa ca mai respir si eu nitel!
Am vazut ca intrebati de Lia.I-am scris pe PM dar nu a raspuns...Sa fi nascut deja?!
Adema&Codrut
roxanaz spune:
Daria, spray-ul ala de care vorbesti este de la urgo si face pelicula ca un leucoplast dar nu e bun in cazul arsurilor. arsurile nu se bandajeaza aproape niciodata pentru ca se impiedica circulatia aerului si refacerea rezervei de oxigen a tesutului si hidratarea. trebuie pus un unguent emolient si cicatrizant, apa rece pentru hidratare si lasat in aer liber. spray-ul de care zici tu e ok dar ptr alte bube si hibe. dexpantenolul e ff bun, in forma arhicunoscuta de bepanthene si pantenol spray. iepurele a facut inca o crize de urlete la spray ca s-a speriat de spuma aia, l-am tinut cu forta cu ea pe mana. si noaptea l-am tot tuns de vreo 3-4 ori cu bepanthen.
eh Alice esti o draguta, mersi de pupici, trece si asta. io tot zic ca a invatat de data asta....sper sa am dreptate .
Ioana_Filipescu spune:
http://new.photos.yahoo.com/filipescuioana/?change_count=4
vroiam sa vva pun si eu cateva poze cu baietelul meu.
sper sa se vada!!!! Daca nu am reusit...mai incerc....