Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Bine ati revenit Adina, Irinuca, Simona si Ioana. Va asteptam mai des.
Am vazut pozici noi, ce au mai crescut piticii. Ioana, nu vad pozele, mai incerc ca poate e prea devreme dupa upload.

Roxi, pupam sa treaca buba repede...De arsuri am o spaima profunda...ufuf
Roberta, bine ca nu e ceva mai grav. Sanatate multa sotului tau.
Dana-speel, transmisie in direct de la revelion.
Andrea, tare frumoasa poza cu surorile si verisorii...:)))
Ina, sanatate lui Radu.
Daria, de treaba Moshul ca a lasat papusa in loc...:)
Felicia, mai e un pic...:)...Poate pui si tu poze cu burtica...de cand ne ameninti...hihihi
Carmen, v-ati cam distrat la revelion...:)
Andreea-philip, bafta maxima cu noul sef!
Alice, ii cam place lui Andrei la butoane...:)))

Maria mea crede ca am inghitit un balon! Ii tot zice lui John sa sufle ca sa-l umfle si isi "infoaie" si ea burtica si ii arata lui taica-su balonu'...:)
Asa ca aseara pe afara ii explicam cum o sa mergem noi doua la vara sa plimbam "balonul" pe afara....hahaha

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioana, da-i upload si selecteaza pozele pe care vrei sa le incarci si apoi sa nu uiti sa le faci publice, dupa care sa dai sign out la cont si asa o sa mearga, ia-o incetinel !!
Roxi, cu mare placere ! De trecut stiu ca trece, dar e greu cu copiii astia mici, ca nu stau neam la doftoricit, cel putin al meu face crize doar cind vede medicamentele, ce sa i le mai si dau ! Asa ca te inteleg taaare bine cu spray-ul, la noi deja a ajuns chestie de speriat copilu "nu faci aia, punem spray !!", hahaha, ceea ce nu prea e de bine (si nici de ris !), dar ce sa fac ?? Ca la alte metode nu reactioneaza ... a, mai este povestea cu taiatul unghiilor MARI la picioare ! Culmea este ca pe celelalte opt - mici - ma lasa sa le tai, dar de cele mari nu ma pot atinge ! Asa ca l-am imobilizat cu forta si asa am reusit operatia (ca ma chinuiam noaptea, in somn, cu o lanterna mica tinuta in dinti pe post de luminator, mama, daca ma vedeati, ziceati ca mineresc, nu alta !!).
Mey, si eu zic ca mai mult ca sigur ca Lia a nascut, ca nu se poa altfel !! De aceea si tacerea prelungita, pacat ca sotzu dumneai nu ne da o veste mica macar, sa stim ca e OK, dar la cite au pe cap (si cu mutarea) nu cred ca le arde acum de DC ! Apare ea cit de curind si o tragem atunci de mustetzi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

mai, eu am numarul Liei de fix.....dar mi-e sa n-o deranjrz...m-am tot gandit s-o sun dar nu stiu ce sa fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by alice2004
a, mai este povestea cu taiatul unghiilor MARI la picioare ! Culmea este ca pe celelalte opt - mici - ma lasa sa le tai, dar de cele mari nu ma pot atinge ! Asa ca l-am imobilizat cu forta si asa am reusit operatia (ca ma chinuiam noaptea, in somn, cu o lanterna mica tinuta in dinti pe post de luminator, mama, daca ma vedeati, ziceati ca mineresc, nu alta !!).

mi te si imaginez in toiu' noptii, cu lanterna-n dinti
io am aceeasi problema dar cu degetelele mici, de care nu am voie sa ma ating (il dor si daca ma uit spre ele)
Eu sper doar ca Lia e ok...ca parca linistea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roberta, asa ma bucur ca e bine cu sotul....sa stii ca si tati a avut o chestie asemanatoare pana sa venim in tara....era tot pe stres, nu mai suporta starea de acolo...dovada ca acum cand ne-am stabilit aici totul e ok
Roxana,Andreea e bine....o pregatesc de venirea lu' bebe...nu poate sa-l zica pe "V" si liviu la ea e libu...hehe
Monica, gata....in week fac poze

voi ati inceput sa faceti vaccinul de 2 ani jumate, al 2-lea rapel la dtp....Andreea a facut pana acum infantrix-ul...gasesc si aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Haideti sa ne jucam si sa ne dam cu presupusul cand a nascut Lia. Eu spun ca a nascut pe 23 decembrie. Cine isi mai da cu presupusul?

Eu am DNP tocmai in septembrie, pe 10. Asa ca va fi fecioara. Sper ca leoaica de Stefi sa se inteleaga cu bebi.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

deci scrisesem cel mai mare mesaj de pe dc in ultimu an si cand imi luam gudabai de la voi s-a inkis scarba aia de laptop:))
incerc sa-l scriu din memorie (hahahahaha)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - suuuper faza
La noi merge bine treaba, de 2 x pe saptamana la manute si duminica la picioruse, ideea e sa aiba ceva altceva sa meshtereasca ...
Pako - poze cu burtica ? hai ca imediat e 20 si noi nu te am vazut.
Amironeanu - 10 septembrie, ce fain, Giulik trebuia sa fie fecioara si eram tare bucuroasa. Sarcina usoara in continuare !
Cristalina - ce mirare pe Maria sa vada de fapt ce minune e in loc de balon !
Papadicea - deci scrie mesaju` lung, da` daca vii fara poze cu mandrele ... e jale pe aici :-)))

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pana-si pune Papa in functie neuronu responsabil cu memoria scriu si io
pariez si eu pe 22-23 decembrie ca nascu Lia. as indrazni sa zic chiar mai devreme ca pe 9-10 se mutara...mai stii?
Alice esti de coma cu povestirea aia cu mineritul....giiiizaz prin ce ne fac sa trecem plozii astia. uite de asta tre sa ne venereze pan la adanci batraneti
Ioana nu e ok linkul dat de tine, trebuie sa fie doar cu yahoo.photos si un user ceva. try again
Ema-dana-speel (hehehe ce ma distreaza sa iti zic asa) e tare bine ca Ric mananca multa sfecla, e super sanatoasa si continue multe vitamine si fibre. asa ca copilu are apucaturi sanatoase, bravo lui
Cristal cumpara Mariei un balon si fa-i ochi si gurita...sa faca antrenament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ASADAR:
io cred ca Lia nascu pe 22 si mai cred ca la ora asta c-o mina tine de Danuut, c-o mina varuieste si cu doua tzitze alapteaza. pakushor cred ca ai putea sa incerci un telefon dar cred ca sunt mari sanse sa fi skimbat si telefonul odat cu apartamentul. ORICUM, LIOOOOOOOOOOO nu te descuraja vremurile grele inca nu au venit :)
Pako tu cum te simtesti? Ai retinut ca treaba ta la maternitate TRE sa dureze 10 minute, da? Ai vazt ascultatoare ce-o fo Mitzu:)
In rest de fac fetele? cu gandul ma refer...ca vad ca cu FAPTA facu numa ANDREA- Felicitari si sarcina usoara!!! si eu ca si mme ploicica ma bucur tare mult de fiecare bebe nou noutz:) Cred ca si rain facu de-ale bune cu fapta :-) bravo vou, tineti-o tot asa :)) si nu ma refer la varicela acuma :) ELI MULTI PUPICI la voi
Sa va zic cum fu de revel in doua vorbe. Am avut oaspeti de seama si anume pe Mirela si Florin:) Va zic tare pe scurt acuma. La 12 noaptea romanesc eu si Mirela lacramam in coltul okilor uitandu-ne cum e la Universitate , baietii dadeau cu artificii de pe balcon. Numa ce-i vad fugind ca dadura foc la gradina de sub noi. Asadar la unspe noaptea trecute fix doi oameni aparent sanatosi alergau in buza padurii cu cadita Sofiei cu apa in ea Ma gandii sa le zic la vecini ca e obicei romanesc sa dai cu apa la copaci in noaptea dintre ani ca sa aibe blocu bunastare si prosperitate la anu ce va sa vie la miezu noptii nemtesc...ploua cu spume iar Catrina nu a vrut poc poc ca s-a speriat. deci am intrat cu copiii in casa (amandoua cu un pik de temp si cu multi muci galben aurii). Si vad cum se zvarcoleste o artifica pe balcon. Pasamite mai dadeau si altii ca noi. De frika sa nu-mi ia foc cutiile cu pampersi -care nu au ce cauta acolo defel- strigai la ionu. Au venit si ei cu totii in casa da se tranti usa de la sufragerie si se facu tzandari:)) S-a spart ghinionul. Si-nca cum. Asadar la 12-le romanesc incendiu, la 12-le nemtesc se dusera toate ghinioanele

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput