Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Helooouuu, girlz.
Incep cu inceputul: vazut poze cu Uka, Raducu, Noriceii. Mai asteptam si de la restu`, da ?
Nora - baga doua plicuri glazura cioco DrOetker, e cel mai bun dina cate am facut io :-)
Io`s pe aici ... va astept la cafelutza.
Pupam gasca. La noi a nins in sfarsit :-)
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by kim222
Hi,hi ce tari ati fost!!! Fetita din poza nu este verisoara lui Uka..ci chiar Uka! Nu-mi vine sa cred ca nu v-ati dat seama...deci am baiat frumos..ca o fetita!
Buna, buna!
Cum Uka -pai in pozele cu Uka si tortul apare o domnisoara in roz cu parul rins in coada... Eu cel putin de ea intrebam daca e verisoara...Mosul nostru a fost tatal unui prieten - foarte bun interpret de altfel - e deja al doilea an cind "presetaza" ca Mos Craciun!
Am mai trecut si eu in fuga pe la birou, cu Stefan dupa mine, mai mult sa va salut si sa va urez toate cele ca o sa-mi fie tare dor de voi 2 saptamini... Dar venind la birou am putut admira pozele lui speel cu Ricardo (Stefan ii imprumuta oricind vrea casca de inginer!! ) - mi-a placut in special masina de politie, dar si excavatoarele si camioanele! Iar tu esti frumoasa ca de obicei!
Roxi - multa sanatate - sper ca te-a mai lasat viroza asta...eu mi-am revenit dupa indigestia de ieri, dar nici nu am pus gura pe nimic altceva decit piine prajita, brinza de veci, pui la gratar si ceaiuri...
Am vazut si pozele cu Noriceii - sa inteleg ca pe Rares il faci doctor?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Kim, ti-am dat un PM.
Fetele dragutele - ma duc cu Stefan sa-l tund asa ca a venit timpul urarilor!
Va doresc Un An Nou cu multa veselie, cu sanatate, cu fericire si bucurii marunte dar multe, cu noroc si belsug!!
LA MULTI ANI si sa ne "vedem" cu bine in 2007!!!!!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo - la multi ani si fie ca 2007 sa ti implineasca dorintele si visele, sa ai parte de bucurii, sanatate si tot ce ti doresti, alaturi de cei dragi !
Rox - ca uitai: sanatati la voi si astept pozici cu suedezul.
Btw ... pe unde umbla mamicile si copiii din lista aia de pe prima pagina, ca sunt la absente cu carul ...
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
cristalina spune:
Buna dimineata...:)))
Si eu la servici la relash...:)
La multi ani Gabi si un an 2007 cum va doriti, cu multa sanaatte, bucurii si impliniri!
Vacanta frumoasa!
Roxana, sanatate multa si tie si lui Pat, va urez sa va treaca pana de revelion.
Daria, am facut amandina sub forma de tort...super extra! Ma duc sa mai admir pozici.
O zi frumoasa tuturor!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
am intrat in primul rand ca sa urez multa sanatate piticilor bolnaviori! si mamicilor lor multa sanatate ca sa poata avea grija de ei. si spor la pregatiri!
noi facem revelionul la ai mei acasa, cu cativa prieteni. parca vad ca domnisoara mea o sa stea pana tarziu sa nu cumva sa piarda distractia... am mai pus cateva cadre facute acasa, ultimele in acest an:
http://family.webshots.com/photo/2439191840034520309adMOgA
a mai trecut inca un an... cu bune si mai putin bune. as vrea sa va multumesc ca sunteti aici, ca imi sunteti aproape, sa va multumesc pentru fiecare vorba buna si pentru fiecare zambet si pupic virtual pe care mi le-ati trimis in anul care a trecut. faceti parte din viata mea (si incet-incet si din cea a sotului, pe care il "bombardez" cu intamplarile grupului nostru). sper ca anul care vine sa va aduca tot binele din lume!
LA MULTI ANI!
cele mai frumoase
roberta04 spune:
Helou!
Am vazut poze, Noriceii, Lia pui cu papusica, cu scumpetea de mos a Inei, m-am topit de dragul lor
Din pacate, pozele postate pe "MyPhoto Album" nu le deschide calculatorul meu, deci pe ale Oliviei si ale Danei (speel) nu le pot vedea).
Urez si eu mamicilor si piticilor care nu ne mai viziteaza pana la anul, LA MULTI ANI, un An Nou bun, cu sanatate, bucurii si impliniri, sa avem de povestit doar intamplari frumoase si sa ne laudam copiii mari, sanatosi si frumosi!
ROXI, sanatate multa si tie si lui Pat, poate trece viroza asta urata! Nici noi nu mai scapam de muci, ieri l-am scos pe Matei din casa si iar au venit uratii astia la nasul lui.
In schimb, azi l-am tuns si ii sta asa de bine, cand se trezeste pozam si bagam la voi
ANDREEA (Amironeanu), sanatate multa si lui Stefi, noi am ajuns acum la Colargol pentru nas, dupa ce am incercam o mie de feluri de picaturi.
NORA, multumesc inca o data de complimente, esti o dulce! Pantofi rosii caut dupa amiaza, astept sa vina soacra mea sa stea cu Matei sa plecam noi la shopping ca porumbeii.
ANDREEA (PHILIP), si eu parca am nostalgia parului roscat dar era un chin pentru ca am foarte mult par alb de la 18 ani si imi creste parul repede, asa ca la doua saptamanani de la vopsire deja se vedea urat.Nu am crezut niciodata ca o sa ma fac blonda, dar ii place asa de mult lui Petro ca ii mai fac damblaua o perioada
Eu am inceput gatitul, adica am pus la fiert pentru salata boeuf, iar daca vreti o reteta de tort (CEL MAI BUN pe care l-am mancat vreodata), sunt in zona!
amironeanu spune:
Salut!
Ma pregatesc sa plec si eu spre casa, dar nu inainte de a ma opri la mama care a facut niste placinte cu unt si cu smantana super!
Am vazut si eu poze si cu Luca si cu Mos Craciun Radu si cu Lia pui si Rares (acum incerc sa vad si filmele, sper sa reusesc). Ar trebui sa mai punem citeva poze si in albumul comun, nu de alta, dar sa putem demonstra ca avem o generatie superba.
Roberta, chiar te rog sa ne dai si noua reteta de tort. EU vreau unul cu muuuulta ciocolata, m-am cam hotarat sa fac joffre, dar mai ma pot razgandi.
Si eu vreau sa va urez un an nou plin cu sanatate si impliniri si numai bucurii din partea celor dragi! LA MULTI ANI!!!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
amironeanu spune:
Roberta, cand am fost la dr. Preda de la ORL, mi-a spus ca toate picaturile gen Vibrocil, Olynth fac mai mult rau decat bine si sa nu mai folosesc si sa-i dau Colargol si Cromohexal (care este un spray de naz antialergic). Iar noua ne-a dat tratament timp de o luna cu antialergic sirop (Aerius) si spray nazal (Cromohexal). Si ne mai vedem la inceputul lui ianuarie sa vada ce si cum. Sanatate multa si lui Matei!
Lia oare ce mai face?!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Sanatate multa si lui Matei si Stefaniei, sa treaca racelile
Vrabiuto - am admirat si eu puiul tau, e o f r u m u s e t e Petrecere faina la ai tai !
Cristal - sa va fie de bine, si io tre` sa prestez maine inca o portie
Roberta - ahaaa, io vreau reteta si pozici cu tunsulici !
Si daca tot am chiulit de la munci, am pozat si eu mandra, desi cre`ca ne ati vazut destul http://community.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=84
LA MULTI ANI si un 2007 plin de impliniri pt toata gashka !