Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
Am venit cu poze din ajunul Craciunului:
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album10&id=101_G
revin ca sint pe fuga acum...
kim222 spune:
Am vazut numai copii frumosi! Raresu'(i-ai pus ochelari?)...pe mami si pe sora lui..zici ca sint surori! Pe Giulia...sa-i mai faci poze cu parul desfacut ca tare-mi place!
Robi spor la shopping...nu stiu de ce nu poti vedea pozele....Sanatate multa...hai ca trece anu' ...sa nu va prinda bolnaviori!
Andrea si tie la fel..faceti-va repejor bine..si spor la bucatareala!
Daria ce mult bunatati faci tu!
Noricel..parul era o mesa ce apartine nepoatei mele de 6 ani...ca deh ..este dotata fata!Filmuletele nu le pot vedea decit acasa...
Cristalinule cam scumpa la vorba...
Carmen ai venit din calatorii?
Se pare ca sint ultima...pe la job...
carmenp spune:
ola, duamnelor, is aici, mama responsabila cu doi cupii;)) de aseara ma tot uit pe poze o parte le-am vazut si-n seara asta, pup toti cupiii, mamele si mosii laolalta si in egala masura
vaz ca lia n-a aparut in schimb madame spil da, felicitari pentru examene ca-nteleg ca fura mai multe. apropos, cite culori ai invatat?
ashea... in alta ordine de idei scoteocesc pe net dupa un meniu pentru revelion, repidi sugestii pentr-o gospodina desavirsita pliiiz. dau ef cinci in speranta ca ma culc macar c-o reteta sub perna;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
pako spune:
buna seara
multumesc ca v-ati gandit la mine....gandurile voastre mi-au purtat noroc...bb e cu capul in jos si nu mai are cordonul ombilical in jurul gatului...in situatia asta pot naste normal:))
Roxana, sanatate multa....la amandoi!!
Olivia, suntem tot in Pitesti, pana pe 2 ianuarie....ma gandesc cu groaza la drumul de intoarcere....7 ore si banuiesc ca o sa fie si aglomerat drumul...vedem noi.
Daria, asa e...am promis poze...of, ca nu reusesc sa le fac...
Nora, am facut 4D astazi.....am facut si in trimestrul 2 si mi-a dat cd cu filmulet....atunci a costat 1 mil juma iar acum doar 700 de mii....hehe, mi-a prins o poza cu puta si fuduliile, am zis c-o pun in rama
am deschise 9 ferestre cu poze......ma duc sa le vad....
kim222 spune:
Pasarik..apari asa far' de poza..ntz,ntz,ntz...revelionul unde se petrece...intreb si io ca sa stiu ce idei dau
Felicia ma bucur tare!!! Asa ca veti avea un revelion linistit....
pako spune:
Olivia,da...unul f. linistit, stam in casa la caldurica.
Am vazut pozele cu Uka impreuna cu fi-mea....si ma intreaba "da' undi e mama lui?"
Ce e cu chestia aia impachetata afara?? ceva cu verde, parca...e vre-o traditie...
Vazut si pe Raducuin costumul de mos, vazut si pe Rares si bradutul lui tare frumos, vazut si pe Lia cu papuselele ei
Dana, v-am vazut...sunteti amandoi niste scumpeti...am vazut o colivie in una din poze...e incantat Ricardo de vrabiuta??? ca ne bate gandul sa-i luam si noi Andreei
carmenp spune:
tembelionu` ie la un restaurant din iasi, Casa boiereasca, da` constiinta nu ma lasa, zice sa las ceva de haleala si-acasa;))
felicia, ma bucur ca s`teti bine...
quote:
Originally posted by kim222
Pasarik..apari asa far' de poza..ntz,ntz,ntz...revelionul unde se petrece...intreb si io ca sa stiu ce idei dau
Felicia ma bucur tare!!! Asa ca veti avea un revelion linistit....
Carmen, Ilinca, Ionut
carmenp spune:
citeva poze cu stolu` http://entertainment.webshots.com/album/556551270cyyLKY?start=24
Carmen, Ilinca, Ionut
speel spune:
Sara buna.
Se vede ca-s in vacanta,intru si eu mai des.
Multumim de complimente,insa Ricardo e copia perfecta a lu....tat-su.io mai subtire contributie avui si la al mare si la al mic.
Andreea,asa se spune la oamenii cu ochii de culori diferite?
n-am stiut pina acum.da ,io mi-s cam defecta din fabricatie,macar mintea mi-e clara,slava domnului.La scoala imi spuneau semafor din cauza asta!
Gabi,masina de politie e cadoul de craciun de anul trecut.Vai de mobila noastra cu utilajul acesta,noroc ca e de marmura si nu se deterioreaza la busiturile lui Ricardo.Si am retinut,echipa de constructori de maine romano-olandeza s-a alcatuit deja.
Carmen,nu-mi adu aminte,ca sa dea naiba de nu visam si noaptea culori si cataloage.Pai nu-s decit vreo 540 de toate.
Feli,brava,uite ce baiat intelegator ai,asa-mi place.Drum bun la intoarcere fara emotii!Sa-i luati ca-i fain.Ricardo isi trage scaunul linga colivie si fluiera canarului iar asta-i raspunde.Si baga si minuta inauntru iar Piki i se aseaza pe degetel.
Olivia,io cu ochiul meu de soacra n-am putut sa nu remarc ce domnisoare frumoase in ultimile poze.Sunt romance,ca parca americancele nu-s asa reusite,din ce stiu eu.
Maine mergem la o aniversare si io-s disperata ca n-avusei vreme sa-mi cumpar ceva de imbracat.Nu ca n-as avea dar la petreceri nu m-a imbrac cu ceva ce am mai imbracat.De nebuna ce-s.Si na ca tre sa fac exceptie de la regula ,lucru enervant de altfel.Am probat in asta seara toale pina s-a plictisit si Ricardo,ceva ceva as avea dar cam plutesc pe mine.Asa ca m-a pun sa strimtez toale la ora asta,ce-mi place sta ca sacul pe mine,deh cind am cumparat tinuta aveam vreo 8 kile mai mult.
Intai m-a duc sa vad poze .
Va pupez.
carmenp spune:
madam spiil, cum stai cu chilele? da` cu ciucalata:D?
Carmen, Ilinca, Ionut