Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 6
b_irina_c spune:
seara buna,
Eu nu am vesti bune... nu mai plecam la ai mei de Craciun deoarece Vlad a facut o laringita nasoala . Joi a facut febra si vineri l-am dus la medic, la budimex la urgenta ca n-am avut alta varianta. Ne-a speriat bine... ca tipa care era de garda ne-a zis ca ar fi de internat, dar ne lasa acasa cu conditia sa-l pazim toata noaptea... ceea ce am si facut. Din fericire a dormit bine si nu s-a sufocat. Asa ca acum suntem pe tratament cu antibiotice si nu mai stiu ce dracie care e atat de amara ca mi se face mie parul maciuca, dar Vlad deja o bea doar cu o grimasa .
Cat despre pregatirile de Craciun, noroc ca am facur bradul... ca noi eram hotarati ca mergem la ai mei, deci n-am pregatit nimic . Am facut in fuga o salata boeuf si niste sarmale, mai facem o fripturica si gata, il asteptam pe Mosul sa ne aduca sanatate!
De urat va urez maine
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Hildegard spune:
Buna seara,
Irina, imi pare rau pentru Vlad. Las' ca se face el bine.
Kristinutza, vizionat pe Radu. E tare voinic si frumusel. Ce fel de masinuta e aia? Si Stefan are una Smoby comandata de la quelle.
Alina, sper sa gasesti brad maine
Eu va urez CRACIUN FERICIT! si tot ce va doriti voi.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
Dory232002 spune:
Fetele sa stiti ca nu va-m uitat, numai ca eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, am intrat sa va salut si sa va spun:
Sarbatori fericite si numai bucurii !!!
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
Anya20 spune:
Of, Irina, prin cate ati trecut. Din pacate laringita poate fi chiar periculoasa, asa ca e mai bine ca ati ramas acasa. O sa vezi ca va fi frumos si in 3.
L-am admirat pe Raducu, un baietel vesel si frumos. Kristinutza, daca bebelusul meu va fi baietel asa cum ai prognozat tu, il va chema probabil Radu.Stai linistita, nu te pun sa-l si botezi .
Eu ieri m-am decis intr-un final, dupa indelungi cercetari, sa-i fac Anyei numai antirujeolicul (Rouvax, cel buclucas pe care si eu il scriam doar cu "u" . Irina sigur isi aminteste), in loc de ROR. Asa ca astept cu interes sa vad cand va face rubeola si oreion. Defapt, sa vedem de la cine mai ia, caci marea majoritate a copiilor de varsta ei e vaccinata.
In rest e vioaie si rade toata ziua, canta si denseaza. Mai nou imi spune si pe nume: "Anina", si de cand a invatat repeta intr-una.
De cateva zile alearga si nu stie cum sa faca sa se ascunda de noi, sa nu venim dupa ea si mai ales sa n-o prindem. Mai distractiv e cand face asta in supermarket.
Eu nu va urez inca, pentru ca voi fi acasa si intru si maine. Desi o sa am multa treaba,iar pe seara vom impodobi impreuna bradul.
Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
ege spune:
buna dimineatza!
kristinutza,l-am admirat si eu pe radu si mi-a pacut mult poza cu cadoul.
irina,insanatosire rapida lui vladut.nu stiam cat de nasoala poa sa fie o laringita.offff,sanatatea este cea mai importanta!
noi am avut niste musafiri.acum au plecat.a facut sotzul 5 tavi de pizza si eu am facut tiramisu.
ege,doarme numai la ore tarzii.nu stiu ce sa mai fac.este atat de plina de energie.azi noapte a dormit la 2.45.si ziua nu doarme cine stie ce.nu stiu de unde are atata energie,ca uneori simtim ca nu mai putem.in rest este o dragalasa.am incercat sa pun poze pe yahoo photos,dar nu stiu ce au facut astia de nu mai pot sa pun????au schimbat ceva.am icreat un album nou,dar nu stiu cum sa pun poze.aveti idee??????
nu stiu daca mai intru pe net asa ca va doresc de acum un craciun fericit si sa va aduca mosul tot ce va doriti!!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
innaa spune:
Neatza la fete!!
Cred ca sunteti bagate-n prajituri si zarmale pana-n gat! Eu sunt musafir si la mama si la soacra-mea asa ca...sunt privilegiata.
Mersi pentru urarile de welcome....tocmai am citit horoscopul pe 2007 si se pare ca e tare prosper mai ales in plan financiar si profesional cu noi asocieri. asa ca se pare ca vom avea noroc.
De cand am ajuns in Ro Noelia nu a prea fost in apele ei...dar am pus-o pe seama acomodarii aici dar azidimineata cand mi-o adusa mama(a dormit cu mama, si ea trebui sa plece la tara devreme) avea temperatura...nu stiu cat ca nu ii pusai termometrul dar nu f mult. ii dadui ibuprofen si acum nu mai arde...doarme. Sper sa fie bine sa nu avem probleme ca nu stiu ce as face....unde sa ma duc cu ea.
partea nasoala e ca azi trebuie(bleah) sa plecam la soacra-mea la olt(150 km si la tara) si parca nu as mai trambala copilul bolnav in masina si frig dar cum sa ii explic eu asta berbatului care ar sari de 2 metri in sus si soacra-mea cu doua palme mai sus.
bine ca si mie mi-e un drag de numai pot cand aud de soacra-mea si de dus la ea la tara.
cand ma gandesc sa ma duc la wc in fundul gradinii ca ia cu friguri....si sa ma mai ia si aia ca nu am avut grija de fata ...ca daca aveau ei grija de ea....crestea intr-o luna cat altii intr-un an si nu se imbolnavea!
Mami si Buburuza lui mami
innaa spune:
Si sa va si urez ca pana venim de la tzaranoaia nu mai pot intra!
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra voastra si a celor dragi, sa va aduca linistea inimii si a mintii si sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele
LA MULTI ANI!
Si sa va aduca mosul in primul rand sanatate multa ca asta conteaza cel mai mult, nu bijuurile, masinile, casele sau mai stiu eu ce.
va pupacesc!
P.S. : aveti grija cu sarmalele, carnaciorii si prajiturile daca nu..... ne vedem la subiectul cu regimuri!
Mami si Buburuza lui mami
Tonnia spune:
Irina,sanatate lui Vladut!
Inaa, bine ai venit! N-as pleca in Olt cu fetita asa dar vezi tu ce poti sa faci.
Fetelor, va urez Craciun fericit!!! Si sanatate!
mary ilie spune:
profit si eu de faptul ca Andrei inca doarme, si urez tuturor CRACIUN FERICIT si Mosul sa ne aduca tuturor multa SANATATE , ca-i mai buna decat toate!
am reusit sa impodobim si noi bradul, dar Andrei e calare pe el, scoate globuletele si trage de becurile instalatiei , o sa pun si poza...
ieri am stat numai in bucatarie, gata sarmalele si salata , am facut tiramisu si acum sotul framanta la cozonacii( asta-i treaba ;lui, ca el ii framanta bine si ies mai pufosi)
diseara suntem invitati in 2 locuri, sper sa reziste bine Andrei!
Ina sanatate Noeliei!
Irina, multa sanatate si lui Vladut, il sa se faca bine cat mai repede!
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
kristinutza spune:
multumim ca ne-ati vizionat.
offf, irina, sanatate multa!
veronica, masinuta aia e luata din cora cu 500.000. radu e suuuuper incantat de ea, practic de ieri de cand o are numa' cat a dormit nu a stat pe ea . din cand in cand se mai da jos si o pupa .
dr alina, radu inseamna fericire, veselie , asa ca si raducul tau acum micut va fi zambaretz .
ege, da-i cu mult curaj upload photos, in stanga sus si de-abia dup-aia alegi albumul nou creat.
innaa, succes la soacra. detaseaza-te cat poti si gandeste-te ca e bine ca sunteti voi trei impreuna . familia extinsa oricum n-are parte de bucuria de a sta atat de mult cu buburuza ta cum stai tu. lasa-i de craciun si gandeste-te ca pt micutza e o ocazie sa cunoasca ceva nou.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video