Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 5
miflore spune:
Buna zane!
Vroiam sa zic si eu mai multe dar am uitat cam tot.
Ia sa trag cu okiul in josul paginii sa mai citesc ultimele mesaje si sa zic ca mi-a revenit memoria....
Tonnia, incredibila chestia asta cu jucariile, chiar azi ma gandeam la asta; eu i-am luat Anei casuta de curand, acum am si brad impodobit si urmeaza de desprachetat toboganul...in conditiile in care nu mai am pe unde sa calc prin casa...hmmm...probabil ca n-am ce face.
Marinela, sanatate multa lui Iaris si tie! Bafta multa la urmatorul set de analize!
Carmi, drum bun in Belgica!
Kid, cat iti dau pe un stollen d-ala? Aur, valuta forte?
Inaa, bine-ati venit!
Si eu subscriu la ce-a zis Diana, frumos ied!
Ioana, eu marsupiu n-am avut niciodata iar cantarul - care e Tefal, electronic - e la sor-mea; in primul rand, te coafeaza Tefal-ul asta? daca da, o intreb pe sor-mea cat timp il mai vrea.
Ramona, chiar vroiam sa te intreb de spectacol, cum a fost; si eu vreau s-o duc pe Ana.
Spun si eu CRACIUN FERICIT celor care nu mai intra pe net pana dupa sarbatori!
Eu mai intru, nu scapati!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Simonique, LA MULTI ANI!
Iti spun de-acum ca sa fiu sigura ca nu uit.
Si eu sunt in situatia ta, ziua mea e de revelion si toata lumea nu mai are bani de cadouri si mai e si beata.
Pe de alta parte consider ca toate artificiile din toate tarile imi sunt adresate.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Floricico,nu prea ai somn.Sa fie din cauza de venire de sotz?
N-am nimic cu Milfloricica,da era cazu sa trec subiectul pe pagina unu.
Antoanela23 spune:
Bonjourica frumoaselor,
Spor la sarmai, cozonaci si alte alea!
Gabi, e un frumos Mihnea, ptiu sa nu-l deochi! Sa va traiasca baietii!
Pupici la fete,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
gabiarama spune:
Va multumesc fetelor .Chiar sunt foarte mindra de cavalerul meu .
Eu vreau sa va urez un Craciun fericit de pe acum .Nu stiu daca o sa mai am timp miine sa intru pe forum si un al motiv ar fi acela ca am uitat sa platesc net-ul si ma astept la o" bucurie " din partea celor de la firma de internet.
GABI16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
alinam spune:
nu gasesc brad, da in galati nu sunt brazi, la metro nu mai au, in piata doar crengi si niste molizi amarati (700 mii), dimineata in piataa erau brazi, un bat cu 3 crengi 1 milion si nu am luat ca am zis ca sunt urati si scumpi si acum bocesc ca nu am brad, ma mai duk si maine in piata cine stie :(
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Hai ca mai bine nu faceam lista mareata...S-a suparat Ramona pe mine...dar sa stii ca eu te-am mai citit pe tine, adica ai mai fost, ne-ai mai zis una alta, nu ai dat bir cu fugitii ca Simonique care nu a mai scris de vreo 6 luni... Dar iata ca a fost totusi un pic buna lista mea: a aparut si Simonique cu Mario.
Tangerine, iti urez cele mai frumoase Sarbatori alaturi de Maria si cei dragi! Iti zic de acum pentru ca ne-ai anuntat ca pleci pana dupa Revelion si sa fiu sigura ca citesti.
La restul de fete am sa le urez si maine! Ca sunt p-aici, vorba lui Jadi, perdelesc...Si nu imi sta capul la treaba, doar la forum.
Sa va fie de bine serbarea, Miruna si Anca!
Mifloricico, la anul o sa comand eu unul pentru tine, ca acum nu am decat o bucata pe care nu o vand pentru tot aurul din lume! De fapt si la Pasti au Stollen, te trec pe lista!
kristinutza spune:
eu acum vad ca marele meu mesaj de ieri nu s-a trimis . aveam eu o banuiala, dar... in fine, nu mai tin minte ce-am scris, banuiesc ca numai vorbe intelepte si pline de invataminte .
azi a fost o zi nashpa din cauza de durere groaznica de cap propriu si personal.
dar a venit si mos craciun la serviciu la mine, iar radu a fost vesel nevoie mare si cumintel.
caut acusi sa postez cateva poze.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
aici e radu in bratele mosului, aici e incantat de unul dintre cadouri, aici e veselie mare, aici cam tot asa, aici suntem noi.
maine o sa impodobim bradul, asta dupa ce o sa incercam sa facem curatenie . parinti iresponsabili ce suntem, nici astazi n-am facut curat .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video