Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diseara mai organizam un mosh, cu nashii lui radu si fetita lor.

in seara asta, acum un an, treceam prin momente f grele in spital. m-a vegheat cosmin o parte din noapte, insa tin minte de seara de ajun ca fiind una... f grea sa zic asa . asa ca ganditi-va ce bine e sa fiti impreuna cu copiii vostri si familiile voastre in seara asta , sa fiti sanatoase!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Irina sanatate lui Vladut sa se faka bine cat mai repede.

Ina si eu am aceeasi parere despre soacre hihihiihihi, sanatate Noeliei, daca e bolnavioara nu plekati la drum, si sotul poate sa sara cat vrea el in sus copilul e mai important, iar daca soacara sare si mai sus ghinionul ei cu cat sare mai sus cu atat cade mai rau.

Kristinutza

Veronika am gasit brad azi, bataie pe brazi ati vazut vreodata??? pe un brad frumos cereau tiganii 2 milioane si culmea ca cei frumusei la 1 mil, 1,5 mil se vindeau pe bataie .........la anu imi iau brad de cum apar, promit

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Multumesc Irinei si Alexiei ca mi-au trimis si mie adresa si parola . Si sanatate multa lui Vladut, sa se faca sanatos cat mai repede. Si noi facem acasa sarabatorile, pt prima data, asa ca speram sa fie bine. Si Casian e un pic mucios, probabil, de la concertul din parc i se trage ca l-a dus mama (adica eu) sa asculte colinde in Kisselef pe un ger...dar, sa speram ca lapticul meu face minuni si il va ajuta si de data asta sa nu se agraveze. O sa trimit si eu cateva poze cu noi (cand imi gasesc un pic de timp liber) pe adresa comuna.

Va doresc, Sarbatori Fericite, sanatate si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti alaturi de familiile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Craciun fericit tuturor!...pitici, mamici, tatici, bunici... Sa ne bucuram ca putem fi impreuna si sa fim convinsi ca relele nu vor putea sa ne ajunga daca credem cu tarie asta!

Va iubesc si va pup!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

CRACIUN FERICIT!!!
SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

kRISTINUTZA, un , ai dreptate!
Alina, ma bucur ca aveti brad!

poze

Mergi la inceput

pun acum 2-3 poze, ca nu stiu cand mai am timp....
impodobimbradul
bradutul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mary, v-am admirat bradul si bineinteles pe Andrei.

Sa aveti cu toatele un Craciun plin de bucurii!

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

evribody

Caciun Fericit! tuturor.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ho ho ho....haideti dragelor ca dupa lupte crancene demne de un film de Nicolaescu si multe amenintari, am reusit si noi sa avem internet. A durat trei zile ca sa vina UPC-ul sa recupleze un cablu taiat prosteste. Nu am avut nici internet, nici telefon, nici tv de vineri!
acum parca ne-am mai revenit din stres si nervi si il putem astepta linistiti pe mosul! plus ca fara aceste lucruri aproape vitale m-am pus si am facut curat in toate sertarele, in toate camerele...ce mai, noroc cu UPC-ul ca altfel bananaiam pe internet si nu mai faceam nimic!
Irina, imi pare rau de Vladutz, care e treaba cu laringita? de ce e asa periculoasa? sa se faca bine repede!
Jadi, te-ai perindat vineri prin Crangasi?

Va uram si noi Sarbatori fericite si linistite, si sa va aduca mosul ce va doriti! La multi ani si Cristianilor si Cristinelor! ca pe ei ii cam uita lumea de Craciun! chiar si eu am uitat ca e si ziua lui Milan si ma miram de ce tot insistau sor'mea si maica sa vina maine pe la noi....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput