Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
Hildegard spune:
Cum va petreceti?
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!
Ce fac piticii????
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
kristinutza spune:
uau, mary, ce frumosi sunteti in poze .
am impodobit si noi in seara asta bradul si a venit si moshu' . am ascultat toata ziua colinde asa ca am reusit sa intru in spiritul respectiv.
craciun fericit tuturor! care pe unde sunteti - pe acasa, pe la parinti, pe la rude, prin romania, prin strainatate, pe la soacre sau pe la nashi etc etc. sanatate multa si familii frumoase va doresc. ma gandesc mai ales la cele dintre noi care sunt din nou gravidutze si cred ca e grozav sentimentul. tuturor! suntem un grup frumos si ma bucur mult ca fac si eu parte din el.
si, normal, la multi ani cristinelor si cristianilor!
eu mai bantui pe aici, asa ca probabil voi mai posta cate o poza.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
karmenutza spune:
Buna dimineata la Mosh Ajun!...Ne dati ori nu ne dati?
Craciun fericit cu multa, multa sanatate, bucurii si impliniri!
De asemenea, La multi ani Cristine, Cristiani si Kristinutze!
Noi maine plecam la parintii mei unde vor mai fii cativa copilasi, abia astept sa-i vad cum isi scot okii
Am facut bradul aseara, am facut mancarici, dar sarmale nu am facut ca vreau sa fac de Revelion si daca faceam acuma, pana atunci ma saturam de ele si nu mai mancam cu placere.
Mary, foarte frumos brad! L-ai impodobit cu scara? e foaaaaaarte inalt!
Catalina
Diana30 spune:
CRACIUN FERICIT!
Sa ne fie copiii sanatosi,sa fim si noi parintii sanatosi.Sa avem parte de cat mai multe seri de Craciun alaturi de copiii nostri.
Irina,sper ca Vladut e mai bine.
Noi azi am avut zi plina.Ne-am intalnit cu Ilinca Budinca si familia ei la o cafea.Copiii s-au distrat tare bine.O sa pun in curand poze edificatoare.Deci,ne-am inceput cat se poate de frumos ziua de Ajun.
Spre seara a venit Mosul la noi acasa,apoi am mers la nasii lui Mihnea ca ne-a lasat si acolo cadouri.
Va pup si ne auzim maine.
Dupa asa o zi plina Mihnea a cazut istovit intr-un somn adanc(sper eu).
ege spune:
craciun fericit!!!
sanatate,noroc,bucurii si multe realizari,din partea noastra!!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
marinela79 spune:
Craciun fericit si un ocean de sanatate pt toata lumea.
Noi am fost cu colinda si apoi am avut colindatori, acum au plecat.Am avut si cadouri multe si mancarici bune si prajiturele.Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi cu totii.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
b_irina_c spune:
CRACIUN FERICIT
Nu ma pricep la urari, dar va doresc multa sanatate si multe, multe bucurii si multe cadouri de la Mos !!!
Multumim mult de gandurile bune!!! Dragute ca intotdeanua !
Vlad e mai bine, acum tuseste si au inceput mucii , dar tati s-a imbracat in Mos si Vladut l-a primit cu prajitura, i-a dat chiar el sa pape mosului si la sfarsit dupa ce si-a luat cadourile i-a dat si un pupic! Mi-ar fi placut sa fie si bunicii langa noi, dar e super bine si asa!
Bianca faza nasoala cu laringita e ca se pot sufoca .
Noapte frumoasa tuturor!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
diana_n spune:
Craciun fericit !
Sanatate si numai bucurii mamicilor si copiilor !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Craciun fericit! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cei dragi. Si de cadourile Mosului, daca ati fost cuminti.
Vreau sa-i multumesc Ginei care m-a colindat foarte frumos la telefon. Aveti niste voci minunate! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa reusiti in tot ce va propuneti.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)