Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 9
ege spune:
primiti cu colindul???
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
innaa spune:
Primim bucurosi!
Ieri am plecat la socrii si azi am revenit ca ne-am prea plictisit! hihi
Bubu a mai facut un pic de temperatura ieri in somn, i-am dat ibiprofen si azi fu bine...i-a fost tare greu sa se acomodeze in atatea case noi.
Ioana cand ai de gand sa pui la semnatura?
Diana cum s-a acomodat Budinca la Cluj? Cand se intorc la Brusiel? Ca mi-e dor de Ina.
as mai scrie acum dar nu prea mai stiu ce....n-am prea reusit sa simt spiritul Craciunului ...nefiind zapada si fiind la socri(socru care ne-a facut sa ne intoarcem aici prin comportament - dar mai bine ...eu ma bucur la maxim)
va pup si abia astept sa avem timp sa mai vorbim.
Mami si Buburuza lui mami
alinam spune:
Miflore draguta ca de obicei, multumim pentru mesaj,esti o dulce, statea si ma gandeam cine e Mihaela si Ana hehehehe
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
nicole74 spune:
Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
Sanatate, impliniri, fericire si mult noroc!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
norina spune:
Dragele mele,cu prilejul Craciunului va doresc tuturor multa sanatate si fericire si un An Nou plin de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!Sa ne bucuram de "comorile" cu care ne-a binecuvantat Dumnezeu, caci ele sunt adevarata IMPLINIRE! LA MULTI ANI!Va pupam cu mult drag PS. Nu v-am mai citit de 2 saptamani si sunt complet pe dinafara Poate Anul ce vine voi fi mai oragnizata, sper si eu...va pup din nou pana pe 7-8 ianuarie cand venim din concediu si sper sa reusesc sa mai citesc ca tare mi-e dor.Teodora Sara (norina)poze
kristinutza spune:
hehe, mifloricik, da, multumim de mesaj.
am mers si noi la colindat la toti bunicii. radu s-a distrat super bine peste tot si a primit si un asternut f dragutz pt patutzul lui cel mare.
frumos craciunul asta, imi place! am primit si o gramaaaada de mesaje...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video