Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Fetelor, dragute ca intotdeauna. Multumim pentru felicitari!

Diana, la asta m-am gandit si eu indelung. La hainutele Anyei care imi sunt tare dragi si nu imi vine sa le dau asa usor. Mai ales ca are o garderoba cu care as mai creste 2 fetite. Sa fie ei sanatosi, ca cine stie daca nu mi-or veni si alte idei peste cativa ani si mai fac unul.

Alina 13+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Ma bucur ca ne mai scrii, Gina! Iti urez Sarbatori Fericite si un An nou Bun cu inca un bebe mic, asa cum iti doresti!

Sunt atatea fete care nu ne-au mai scris de ceva timp. As vrea sa stiu ce mai fac: Carmi, Ege, Diplodocus, Dana_Ch, Sofia, Daissy, Romana, Mariana tachem, Nicole_74... Sofia si sunt sigura ca mai sunt multe pe care nu le mai amintesc ca stiu ca au dat bir cu fugitii ( Ca Simodina si Simonique, rushinica!)

Pe unde sunteti fetelor? Ce mai faceti?

Iaca, io-s pe-aici si va pup pe toate. Deci faci reclama la Stollen?Bun rau, eu il vedeam in fiecare iarna pe rafturi, da pana anul asta nu am mancat, ca nu m-a ´inspirat´, dar mi-a zis o fata de la topicul ´italiencelor´ ca e superbun si asa am devenit si eu dependenta. I-am dus si lui Anto de Craciun, ca a citit postarea ta si a salivat, biata gravidutza.
Noi am facut Craciunul la sora mea si la Anto, cu piticii imbracati in moshuleti, o sa pun poze. A fost totul bun si frumos, pana ne-am hotarat sa mergem in Grand Place sa vedem bradutii si jocurile de lumini...cand am constatat ca ne-a fost sparta masina. Paguba nu prea, da alergat pana la 4 dimineata pentru schimbat geam, ca a doua zi trebuia sa ne intoarcem in Germnaia. Asta a fost, una calda, una rece...
Mai citesc din urma si mai trec eu pe-aici...pana atunci, pupici.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya,jadi, felicitari pentru baietei!!! Si mie mi-a spus Iosup la 12 sapt c ca e baiat la ambele sarcini si asa a ramas. Nu prea se mai greseste acum, din grupul nostru doar Codruta a patit-o parca.

Marinela, mi s-a facut rau citind...

Ma simt o epava cu insomniile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Da ce-ati patit mamici?Hai de dati buna ziua macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele si sarbatori fericite!
Pentru cele care se duc la munte sau in Austria le urez zapada multa si sa se gandeasca putin si la cele care vom bantui pe forum in noaptea dintre ani sau pe acasa, sau poate pe la maternitate .
Eu nu am avut timp sa va scriu prea des dar de citit va citesc mereu si ma pun la punct cu toate noutatile.
Felicitari jadi si Anya pentru cuculet. Jadi nu fi trista si eu tot cuculet astept si mai am doi handralai acasa, tata si fiu. Deci tot in minoritate sunt, dar astept sa fiu rasfatata cand vor creste mari!
Azi am fost la Auchan si am facut ultimele cumparaturi pentru bagajul de spital si asteptam. Bebe din burta e foarte agitat si nu ma lasa sa dorm sau sa mananc, dar macar asta ma chinuie numai pe ultima 100 de metri nu ca celalalt. Dr a spus ca e pregatit si ca a acum depinde numai de el cat de grabit e. Fratele lui in schimb il grabeste, toata ziua il pupa si il bate cu palmele sau cu picioarele.
In rest, tati va lucra in noaptea dintre ani si eu voi petrece revelionul cu mama si piticania.
Va pupacim, Dea 36+, Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna ziua, Diana!
eu n-am patit nimic, doar treburile de zi cu zi, care nu se mai termina
acum am un pic de pauza ca am adormit piticul......astept sa se trezeasca ca avem de mers la cumparaturi, ca maine avem musafiri si duminica deja sunt pregatirile de Revelion.....
pana la urma pentru Revelion am acceptat invitatia vecinilor italieni, ca pot sa-l las pe Andrei in casa sa doarma, ca am monitor, si de la vecini il pot auzi cand se trezeste

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

am intat sa va salut

Dr.Alina,felicitari pentru baietel!

Catush,bine ai revenit!Sa stapaniti sanatosi masinuta!Sanatate lui Bria!

Kristinuta
,esti tare cu predictiile pana acum!Poti face un ban cinstit cu astea

Marinela,ma bucur ca si-a revenit Yaris cu mancatul.

Fii mea inca mai tusete dar mai rar ,de cateva ori pe zi...a mai inceput sa manance mai bine.Urocultura o sa-i fac dupa sarbatori ca sa fiu sigura ca e totul ok.
Am inceput s-o trec de ieri pe nan junior,ii bag o masura la 3 zile,sper sa nu mai avem probleme cu diareea.

Mergi la inceput

Catush, sa stapaniti sanatosi masinuta rosie
Nicole- ti-am admirat si eu dansatoarea, impreuna cu Andrei bineinteles, si sa stii ca a aplaudat fi-miu pana a obosit
Kid vacanta frumoasa cu multa zapada!
Marinela, am vazut si eu link-ul ala, ingrozitor......si ce copil frumos, mare pacat, saracutul...

poze

Mergi la inceput

maddy, sanatate Biancai, ma bucur ca papa mai bine, si Andrei e intr-o pasa buna...deocamdata, cu mancatul, sper sa-l tina...
eu dupa episodul cu diareea, cand am renuntat la laptele dietetic, i-am dat 3 saptamani lapte usor digerabil, cu continut redus de proteina din lapte de vaca, Zymil ii zice, facut de Parmalat, si ii puneam in el o masura de faina de orez, si apoi am trecut la laptele normal, pe care il papa acum......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

hello,

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori,fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori! La multi ani !

Mergi la inceput