Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumim mult Mary! Si fiimea era f. entuziasmata la pozele cu Andrei si tot zicea bebe, bebe.
Natydea 36 sapatamani, felicitari, deci la sfarsitul lui ianuarie se produce evenimentul. Nastere usoara. Eu sunt f. in urma cu evenimentele, acum ce mai intru si eu...
Vacante placute celor care pleaca, noi anul asta vom sta acasa.
Si am inceput tratamentul pentru et, pe 19 ianuarie vom transfera cei 4 puiuti, din care sper sa reziste cel putin unul.

Va pupam

Nicole&Ioana Alexandra

http://www.dropshots.com/nicole7430

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Carmi! Bine ca ne-ai mai scris! Deci te-ai dedat la Stollen, cate puncte numeri pentru el? Eu am unul nedeschis, il deschid de Anul Nou! Te si pe flacaul voinic!

Natydea, nastere usoara! O sa fi o mamica norocoasa cu 3 baieti care sa te rasfete! Sa fiti fericiti si sanatosi! Mai ai un pic!

Innaa, copilul ne urmeaza in Austria, cum sa o lasam acasa. I-am facut si pasaport individual, are o moaca in poza de te strici de ras. Am gasit acolo o scoala de schi care are si gradinita si primeste copii de la 6 luni la 3 ani. Pe cei de 3 ani si mai mari ii pun pe schiuri, pe cei mai mici ii tin inauntru, la gradi. Am emotii, dar sunt sigura ca Alex se va descurca acolo! Am ca model 2 mamici curajoase cu copiii deja la gradinita!!! (stiti despre cine vorbesc). Pretul ce sa zic...sunt preturi pentru toate buzunarele, de la 20 de euro de persoana pe zi pana peste 100. Depinde daca e hotel, pensiune, cate stele etc. Pentru ca mergem cu copilul, am ales un hotel totusi, aproape de gradinita. Dar in alti ani am mers la pensiune si a fost super ok. Iti dau un pret pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

carmi .multumim pt.ca te gandesti la noi.
noi ne pregatim pt bayram si in acelasi timp pt revelion,pt ca pe 31 este KURBAN BAYRAM,adica fiecare musulman are datoria sa taie un berbec,o vita sau o camila.noi o sa taiem o vaca,impreuna cu parintii.deci o sa fie o nebunie pe 31,pt ca trebuie sa-l si impartim ,oamenilor saraci,rudelor....
iar seara nu stiu cine o sa mai aibe chef de revelion.
ege,e o nazdravana.face numai nebunii iar noaptea se trezeste f des.
nu stiu ce sa-i mai fac???

anul 2007 sa va aduca sanatate,noroc si multe realizari!!!
ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, ce formula misto de vacanta ai ales, poate la anu' incerc si eu.

Nicole, Doamne ajuta, tin pumnii pe 19 si dupa!

Natydea, si eu tot 36 sapt maine fac, suntem pe aproape, eu una nu credeam ca ajung pana aici, mi s-a parut o sarcina lunga cat 3.

Ege, distractie placuta, sa ne povestesti cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Antonia te inteleg perfect. Si la mine la fel s-a intamplat. Chiar daca sarcina a fost mult mai usoara ca prima am impresia ca nu se mai termina.Tocmai mi-am facut bagajul pentru spital si ma intreaba sotul daca am vreo presimtire. Nu stiu daca e presimtire sau doar dorinta de a scapa cat mai repede de burta.Eu am facut pe 25 dec 36 sapt. Sarcina usoara si tie si sa ne auzim cu bine.
Multumesc tuturor fetelor pentru gandurile bune. Va tin la curent cu evenimentele.
Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumesc, fetelor.

Wow, Tonnia si Deea, 36 saptamani! Bucurati-va cat mai puteti de burtica, pentru ca e posibil sa nu va mai intalniti cu minunea (decat daca mai vreti copii).

Carmi, Kid, ati incurcat-o cu cozonacul ala minunat. Anto nu este deloc o "biata graviduta", daca a avut un crestin care a saturat-o cu cozonac . Este o gravidutza fericita.
Prietenii nostri din Germania nu vin prea curand in tara, asa ca raman si eu cu pofta. Macar n-am mancat niciodata si nu stiu la ce sa ma astept.

Marlena, bine ca ne-ai scris, ca nu te-am mai vazut demult pe-aici. Ce mai face Alex?

Nicole, sa fie cu succes cu cei 4 embrioni si sa se prinda cum doresti tu. Poate chiar 2.

Alina 13+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Tonnia, Anya multumesc mult!
Si voua sarcini usoare, iar tie Tonnia nastere usoara ca mai e un piculet.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

hop si eu pe aici...

Tonnia si Dea, mai aveti putin si gata si bb2 la apel bravo mamicilor!!!

alina, felicitari pentru putzica!

ege, frumoasa datina! ma bucur mult ca ne-ai povestit si noua. petrecere frumoasa!

mysweetest, ce urare deosebita... sarbatori fericite!

catush, sa stapaniti sanatosi "roshioara" si sa va bucrati de multi km alaturi de ea!

kid, vacanta frumoasa!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Plin de femei adevarate la noi in piticodrom,hotarate si curajoase.Va admir fetelor.Tonniei si Deei le urez nastere usoara,fetelor mai putin gravide,sarcina usoara,iar aspirantelor le doresc sa se intample minunea cand isi doresc.Succes Nicole!
Eu inca nu m-am hotarat daca mai vreau un copil.Uneori vreau,alteori ma gandesc ca-i greu(adica egoaismul invinge in astfel de momente).

Marlena,ce rar apari in zona.Hai mai des.

Kid,sa va distrati bine si sa aveti drum bun.

Carmi,asteptam poze cu verisorii.

Ina,ati ajuns cu bine sper.Da-ne un semn.Pup Budinca.

Va pupez

Mergi la inceput

Diana!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput