Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 20
Carmi spune:
Poze din decembrie
Pupicuti la fete si pitici si sa aveti cu totii un an nou bun si frumos!
Gravidutelor noastre, nastere usoara si bebei sanatosi si cumintei !
La Multi Ani !
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
ancadm spune:
Intru si eu pe furis sa va urez La Multi Ani cu sanatate, multe bucurii si realizari nemasurate. Sa va fie copii sanatosi si mamicile cu burtici sa aiba sarcini cit mai usoare.
diana_n spune:
Tonnia si Deea, prietena cea mai buna a mamei e moasa de 36 de ani si zice ca de Craciun, Anul Nou si Paste sunt cele mai multe nasteri pentru ca le apuca harnicia pe femei, ba la curatenie, ba la facut cozonaci. Asa ca menajati-va ca sa nu intrati in statistici
Kid bravo, imi place ca ai curaj ! sunt sigura ca o sa fie o vacanta de vis, dau si-n scris ![]()
Sanatate puilor bolnaviori, sper sa le treaca repede tuturor.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Ancadm, stai nu pleca, mai zi ce fac fetele, nu ma lasa singura.
ancadm spune:
Salut Diana!
Fetele sunt bine, minunate. Se fugaresc pe aici si rid de mama focului. Se impaca tare bine impreuna
. Azi le-am dus la Pump it Up ca nu se mai putea, imi distrugeau casa. Petrut ce face?
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
ancadm spune:
Uite ca a sunat sotul chiar cind sa ii raspund Dianei si intre timp ea a plecat...Deh...Cred ca de-acum ne-om vedea, sanatosi cu totii, la anul!
Plugusor cu 4 boi,
Ia mai manati mai flacai,
Hai, Hai!
Cred ca in timpul sarbatorilor de iarna imi lipseste cel mai mult "acasa"
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
diana_n spune:
Anca, scuze, chiar cand credeam ca am timp de stat la vorba a sunat o prietena ca poate veni maine seara la masa cu sotul, asa ca a trebuit sa fug repede la bucatarie sa fac crema de zahar ars si saratele cat doarme Petrutu' de dupa-amiaza. Maine fac lasagna, ei vin cu o busuioaca si gata petrecerea
. sarmale? nu mai am timp si rabdare sa le fac frumoase, puse cu grija in cratita. In schimb am salata boeuf.
Ma bucur ca fetele sunt bine-sanatoase-vesele.
Eu ce sa zic, ai mei au sunat ca nu venim la un vin, o tuica, o chisca, un carnatz, socrii la fel...
Stiu ca nu e ca in tara, dar stii si tu ca ne facem si noi sarbatori frumoase, chiar asa departe de tara.
Pupicuri fetelor si le inteleg ca-s pline de energie, si eu il duc pe Petrut la My Little Gym.
kristinutza spune:
nicol, bafta multa!
ancadm, noi suntem o bucatik din "acasa"
.
am incheiat si eu ieri cu succes anul la serviciu
.
vad ca degeaba am trimis eu strategic baietii la cumparaturi, ca n-ati prea scris... 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Diana30 spune:
Ca bine zici Tonnia.
Anca,ma bucur ca fetele sunt bine.Hai mai des pe aici sa ne spui ce mai fac.
Diana,ce harnica ai fost azi.
Si eu am bucatarit la greu.Chiar imi era dor sa trebaluiesc la oale.
Noi vom merge la nasii lui Mihnea maine seara.Cu patutul copilului dupa noi.Sper sa doarma,sa nu vie prea galagios bombardamentul de la ora 12.
De urat va urez maine.
Edit:ca am uitat sa-i laud pe mosuletii frumosi de Carmi si Anto.