Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 21
ege spune:
LA MULTI ANI PT 2007!!
VA DORESC CEEA CE IMI DORESC SI MIE,ADICA SANATATE,NOROC SI MULTE REALIZARI.
si eu sunt inca prin bucatarie,eu sunt cu prajiturile!mai am de scos o tava si bag alta tava.acum sunt
,maine cred ca o sa fiu 
probabil ca este ultimul meu mesaj pe 2006,as vrea sa-i urez tonniei nastere usoara si un bb sanatos,mancacios si cuminte!
va pup,va iubesc prietenele
mele dragi.
nu stiu ce m-as fi facut fara voi!sunteti supe!
chiar daca nu postez mereu sa stiti ca va citesc,vad pozele si filmuletele.
si sa nu uitam de 
noapte buna sau buna dimineatza!![]()
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Tonnia spune:
Multumesc, ege! Si la toate fetele care mi-au urat! Hai, ca ai treaba azi, trebuie sa tai vaca aia!
Si eu va urez un An Nou plin de impliniri, in primul rand sa fim sanatosi!!! La multi ani!!!
Eu stau acasa, se intelege...
kristinutza spune:
si eu pe sistemul dianei, merg cu cupilu' si patutzu' cupilului la nashii lui.
la multi ani, fetelor, anul 2007 sa fie si mai bun pt toti!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mimsi spune:
Neata!
Daca de Craciun n-am mai apucat sa spun nimic, macar acum sa va urez. Am intrat sa zic La multi ani, va doresc un 2007 cu sanatate, noroc si ce mai are nevoie fiecare.
Va dati seama? Copiii nostri vor implini 2 ani in 2007...
Noi de laudat nu prea ne laudam, de la colindatori copila a capatat o viroza si-o bronsita, am avut noroc ca am luat-o din pripa si a evoluat ok (nu a facut febra, nu a respirat zgomotos, a fost la fel de vesela ca inainte), numai ca suntem consemnati la domiciliu pana pe 2-3 ianuarie. Nu ca am fi avut mari planuri, dar ors'cit...
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
country girl spune:
Aho, aho, mamici, burtici reloaded si pitici!
Intru si eu repejor sa va urez An Nou fericit si plin de realizari! pana nu ma prinde 2007 din urma
Sa aveti parte de familii iubitoare, copii sanatosi si nazdravani/cumintzi si cat mai multe impliniri!
Un pupic special si o urare pe masura Mifloricicai si Antoanelei care ne-au urat de Craciun 
Noi am revenit din Romania dupa o saptamana la fel de ratata ca cea din primavara [;-(] In afara ca am exagerat cu mancarea cateodata si ne-am certat iar cu bunicii, avem fix doua amintiri frumoase:
1. intalnirea cu Mihnea (multumim inca o data pentru Omideea verde
in care au alergat de zor dupa doua mingi si unul dupa celalalt si
2. intalnirea cu alti doi baietei la Bucuresti in ziua intoarcerii acasa.
Va las acum sa-mi vad de ultimele trebusoare sa nu ma prinda anul nou cu ele neterminate.
Noi vom sarbatori acasa si deloc romaneste, adica cu salata de languste, friptura de iepure la tava si tort de la cofetarie. V-am scris asta ca nu carecumva sa credeti, Doamne fereste!, ca as fi vreo gospodina!
country girl spune:
Am citit un picutz din urma si vreau sa le felicit pe Jadi si pe Alina ca au aflat de baietei!
Si sa-i doresc Miloricicai vacanta placuta in Tunis!
Si sa le incurajez pe Natydeea si pe Tonnia pe ultima luna pana la nastere.
Diana, sarumana ca ai pus pozele cu piticotii nostri. Pun si eu in dupa amiaza asta ce am facut in Romania.
Diana30 spune:
Te pup,Ina!Bine ati ajuns acasa!Ce harnica esti azi si ce retete exotice ai prestat.Sa va distrati bine.Astept si varianta voastra de poze.
Pup toate fetele1Va urez un An Nou fericit!
Distractie placuta si "La multi ani!"
country girl spune:
Iaca, pozele nu intarzie [:-)]
http://new.photos.yahoo.com/doina_ditu/album/576460762381761832