Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 22
Hildegard spune:
Buna,
Vreau sa va urez LA MULTI ANI!
Sa aveti parte de tot ce va doriti in noul an. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre minunate. Copii vostri sa fie sanatosi de asemenea, si ascultatori![]()
Noile mamici sa aibe parte de copii sanatosi si asa cum isi doresc ele.
-------------------------------------------------------------------
Noi stam acasa ca si anul trecut (noi trei). As fi vrut sa stau noaptea dar si asa sunt obosita.....maine zi ce fac? Trebuie sa stam cu steff, ca n-are cine sta si trebe un picut odihna, ata cat se poate. Sper sa ma lase steff sa dorm. Nu stiu ce are dar de mai bine 2 sapt intre 3 si 5 se fataie si nu doarme. Eu sufar de oboseala cronica deja. Sunt foarte vulnerabila, irascibila, ma doare des capul etc...asta numai din cauza oboselii.....a, si sa nu uit, ma dor rinichii de numa din cauza lui...ca tre sa-l iau in brate noaptea. Ce mai....un adevart cosmar![]()
Sper ca steff sa nu se sperie prea tare din somn de artificii si petarde.
Numai bine!

de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
karmenutza spune:
LA MULTI ANI FERICITI! Sa fim cu totii sanatosi, copii, mamici, bunici, burtici! Sa ne "vedem" cu bine in 2007! Integrare placuta!
Noi stam acasica, o sa vina pe la noi o familie de prieteni si nasii Catalinei. Treburile sunt gata, asa devreme, ca niciodata! Sunt chiar si coafata de la ora asta.
Ptiu, ptiu...sa nu ma deochi!
Va pup!
Catalina
RalucaCostiurin spune:
Fetelor, LA MULTI ANI, sa fim cu totii sanatosi, in special copiii, sa ne bucuram de ei si ei sa creasca mari si frumosi!
Facand bilantul unui an amestecat, nici grozav, nici rau, vreau sa va zic ca acest club al nostru este chiar fain si ca ma bucur mult ca prind si al doilea an nou cu voi - chiar daca nu mai am cum fi activa ca pe vremuri (tare-mi lipseste....)!
marinela79 spune:
La multi ani si un an imbelsugat, plin de satisfactii pe toate planurile, sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa ne bucuram de minunile noastre, pt ca in fond si la urma urmei pt ei facem tot si pt ei traim
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Antoanela23 spune:
Buna seara tinere si frumoase doamne,
Va urez un Nou An fericit, plin de bucurii, sanatate si iubire alaturi de micile voastre comori si toti cei dragi.
Petrecere frumoasa diseara, sa ne "vedem" sanatosi la anul,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Dana_ch spune:
remember me?
Va doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea int-o iarna ca-n basme.UN AN NOU mai bun,cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. LA MULTI ANI! sanatate tuturor
LA MULTI ANI! 2007
Poze cu
Lucas
poze noi
b_irina_c spune:
Hop si eu cu urarile (alea la care nu ma pricep
).
La multi ani fericiti!!! Sa aveti un an nou plin de bucurii si sa vi se realizeze pana si planurile pe care inca nu le-ati facut
.
Sa ne vedem sanatosi in noul an
!!!
Petrecere frumoasa de rev!!!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
LiaMia spune:
LA MULTI ANI, MAMICILOR!
Cu tot ceea ce va doriti si inca ceva pe deasupra!
Din partea mea, va doresc sanatate, fericire, multumire sufleteasca, bucurii nenumarate de la copii si taticii lor si SA FITI IUBITE!
gata, ca acu' bate gongul 

LiaMia si
Florin
Meme1 spune:
Buna tuturor,
urez si eu cu intarziere Craciun Fericit tuturor!!
N-am timp nici 5 minute, de o saptamana suntem in priza, am fost plecati de Craciun si acum suntem cu amici pentru revelion....scuze pt scurtimea mesajului, am fost cu gandul la voi zilele astea dar nu am apucat sa postez nimic nimic...
La cumpana dintre ani, gandurile noastre bune se indreapta catre voi, convinsi fiind ca anul care tocmai soseste va fi plin de momente fericite si de succese pe toate planurile.
Fie ca in anul 2007 sa vi se implineasca toate aspiratiile, sa aveti parte de bunastare, de liniste si de realizari pe masura asteptarilor.
Sarbatori fericite si La multi ani!
Va imbratisam,
Meme & Co.
Gina M spune:
Dragi mamici, in clipele care au mai ramas din acest an 2006,doresc la randul meu sa va urez,
Multa sanatate si un an nou binecuvantat.
Nu stiu ce va doriti voi dar, eu imi doresc,
multa intelepciune de la Dumnezeu sa pot fi, ceea ce trebuie sa fiu.
Micutza noastra a inceput sa-si dea binisor drumul la vorbit iar astazi, ne-a bucurat tare mult!
Primul ei cuvant pe care l-a repetat dupa noi cu ceva timp in urma a fost, "Thank you" iar astazi, stie sa spuna chiar si cum o cheama!
Asa de limpede si frumos stie sa spuna, Jessica & Thank you incat, de drag ce ne este am tot pus-o sa repete. Este o dulceata de fetitza - ne vine s-o mancam toata!!!
![]()
Rebecca in schimb, este bolnavioara si speram sa se vindece cat mai curand sa, o putem da la gradinita caci, luna aceasta pe 18 dec' , tocmai a implinit 3 anisori iar in fata ne sta, acest frumos capitol al copilariei.
Va
pe toate, va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine in acest an si va doresc, toate cele bune.
La revedere 2006!
& LA MULTI ANI 2007!